嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招cd朋友(色情免問)

我從「cd交友區」,看到想交友人多,但一般反應冷淡,畢竟大家都有戒心,這點我都明白,* E4 s4 j, m2 q6 q9 n
我想知道究竟,係「cd交友區」可以交到友,成功機會有幾大?

我都想識吓大家,除咗MSN仲有無其他聯絡方法呀?

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2013-6-26 21:42 發表   
  P- ~4 q) t9 `1 ]$ S8 H8 K我都想識吓大家,除咗MSN仲有無其他聯絡方法呀?
' |3 w% a& t; u/ f8 L- f
9 O- Z: }, D3 P" X
除咗pm外MSN係現今最好聯絡方法,手提電話唔係個個,可以咁方便俾人

OK~我的MSN:[email protected]

我都是CD為嗜好
4 {/ ?: u6 S# Z. V, \1 O7 V( \自己冇想過同性SEX.' Z& ]/ [0 r. e4 I! J# {2 \1 l8 o
其實CD都唔一定係TS,
" l2 `/ n! h$ s. W2 p就是係TS又沒有什麼大不了OR 問題. 只是自己不是.
+ R9 h( }2 @% q, y7 ~5 l這是我的想法
4 i! E# V4 ]; c: }6 k2 S, H* H7 b+ e1 J# Z6 \3 h; }" C
可唔可以ADD 你做FD?

Im not cd but im happy to make friends and listen and talk to you :)

身邊無人知我係CD,加上同屋企人住,真係唔多方便

引用:
原帖由 tszbb 於 2013-6-17 17:45 發表   4 ]& B2 S3 R8 P6 U
可以喺度傾住先啊,因為我已經無用msn
3 }- ]9 Y( o# f* t- v) m) f/ S" z

! S5 u2 l4 l1 g7 S1 j0 h$ X6 n! c好易,你可以用skype来傾,用hotmail的户口登入即可

其實好多姊妹都無比身邊人知自己係cd嘅,
- \2 B0 j2 ?4 C: L1 W3 I  O而且網上交友,都會有啲避忌,8 k8 D$ F  Z1 n0 w, B
我覺得喺度公開傾都ok啦

引用:
原帖由 Vickie123123 於 2013-6-28 12:52 發表   
, x+ [# W3 F( t  g. {身邊無人知我係CD,加上同屋企人住,真係唔多方便
& C2 C5 g! [, E
同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!. |3 d/ ?! y  H' \$ m. ]% F9 Y
但gila都怕怕會有麻煩。

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-28 17:31 發表   + q. R$ M/ I) U* I3 f

|% x+ N4 ^3 f同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!
$ i5 s! e, }: ^- T+ z* k但gila都怕怕會有麻煩。
' O$ m+ y% T% a( P: k
. T) s+ b9 y2 R4 M
妳好靚哦,個妝化得好好睇,面又夠尖,頭髮是真的嗎?

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-28 17:31 發表   
" E" {9 }! l+ x3 I( ~3 V7 p6 g; F. w: a1 d
同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!
# @5 y( g6 l8 P6 p但gila都怕怕會有麻煩。
7 l0 \( k" R* S, b9 O7 s/ F. ?5 K$ m# A+ {
眼妝点樣可以化到妳咁靚呢,Vickie完全係新手

gila, u look beautiful to be gf :P

引用:
原帖由 Vickie123123 於 2013-6-28 18:28 發表   
$ A  C% e, l7 l2 R( |9 n) ~- z2 e; w/ u; L% h# w9 l& q

$ S% t  }- O1 ^& }眼妝点樣可以化到妳咁靚呢,Vickie完全係新手
5 n" a8 R; n/ z6 v5 d* {# K
練多D。去party或影相先會用。出街太誇張喇。

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-29 11:47 發表   
) @5 h& ?1 M: T; g9 J  H/ [) `, z1 J0 \- Q; \
2 [. Q, j6 x8 U7 f( P' p依家練緊,不過先天條件唔好,6 ?- n* @* e8 B1 d  x: J
見好多神級cd都化得好靚,攪到我依家都無乜自信

hi! 大家好

引用:
原帖由 tszbb 於 2013-6-12 15:30 發表   
, {( y" a7 a5 v8 h我本身係cd,想招一些cd朋友,因為1個人cd好悶啊
9 E) S$ s8 H' H  A) j8 x  h7 _cd某情度上係寂寞的,希望可以招一些同是cd的朋友,
' o. T& E: c# B, F, r2 t可以交流一下衣著同cd心得,或間中一齊cd
8 i) ^) T+ Q; y7 H  V# [: _  u% Q色情的免問,謝謝
7 d# n" f) |8 _9 R
9 w! _% f7 H' C1 C/ e! hCd真是一條孤獨的路, 我覺得偶然可以和別人在網上chitchat一下, 或是在買衫時和店員傾下就滿足了... 其他事情真的無法強求.

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2013-6-25 18:28 發表   
# p. @7 ]8 ?* N  C, Y0 J我從「cd交友區」,看到想交友人多,但一般反應冷淡,畢竟大家都有戒心,這點我都明白,- `0 X- I$ _* R0 V/ E5 ^$ Q
我想知道究竟,係「cd交友區」可以交到友,成功機會有幾大?
1 t8 G' a& u. J
! @. k$ W$ B+ f" ^& T) Q* PI want to know too... 真正可以出來見面的恐怕不多.

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-29 11:47 發表   ( K  C. [( s2 e# ~
# v6 d) g* W) _' @
) `& C1 S6 M0 Q( B
% K% [% l' r0 e% E2 i& d' Q& N效果很好呢, Gila姐姐. 看起來很有女人味!

大家都缺乏互信,係呢度交友,咪得過吹字.