嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招cd朋友(色情免問)

我從「cd交友區」,看到想交友人多,但一般反應冷淡,畢竟大家都有戒心,這點我都明白,
" J. A# }6 |8 \我想知道究竟,係「cd交友區」可以交到友,成功機會有幾大?

我都想識吓大家,除咗MSN仲有無其他聯絡方法呀?

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2013-6-26 21:42 發表   ) S( W5 c4 j% N; _& m% B' ?2 K
我都想識吓大家,除咗MSN仲有無其他聯絡方法呀?
) O& Y& E: V5 ?) x: S! b+ v6 v4 q6 p/ S  {
除咗pm外MSN係現今最好聯絡方法,手提電話唔係個個,可以咁方便俾人

OK~我的MSN:[email protected]

我都是CD為嗜好. G* D) k; S. v9 H  P
自己冇想過同性SEX.
7 G" J8 W8 k' c; g6 ?* I& A% i其實CD都唔一定係TS, " B  F. Z+ T1 X6 L
就是係TS又沒有什麼大不了OR 問題. 只是自己不是.
  o2 ^! A2 r( A: O9 ?' A這是我的想法# p: |$ T% }  b8 I* H( s- r8 ~, l* w
7 M/ U& M* H5 r) X0 p2 Q9 k# I
可唔可以ADD 你做FD?

Im not cd but im happy to make friends and listen and talk to you :)

身邊無人知我係CD,加上同屋企人住,真係唔多方便

引用:
原帖由 tszbb 於 2013-6-17 17:45 發表   
+ S! N. _& \3 [7 i可以喺度傾住先啊,因為我已經無用msn
% W" V8 N$ N- \2 |& c
% b; Z; C3 B9 i好易,你可以用skype来傾,用hotmail的户口登入即可

其實好多姊妹都無比身邊人知自己係cd嘅,
! T/ s* Z. w1 W6 |4 K& i8 A. X6 n而且網上交友,都會有啲避忌,
; T0 [8 b  H& x6 O, x' L* c我覺得喺度公開傾都ok啦

引用:
原帖由 Vickie123123 於 2013-6-28 12:52 發表   3 T% @0 j7 f6 C: R; I
身邊無人知我係CD,加上同屋企人住,真係唔多方便
# U+ i$ N6 I; j* o: ?; U同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!7 ^7 x1 K/ B3 ~+ _- ~
但gila都怕怕會有麻煩。

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-28 17:31 發表   8 |8 ^: P( {* ~, ^

4 v$ u" J, ]# s3 a" h1 L同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!3 x+ z! }' s( w( d1 O$ t8 ]
6 }/ p( V  n8 m( }0 D/ c
" \) v% B( h# `3 M) q
妳好靚哦,個妝化得好好睇,面又夠尖,頭髮是真的嗎?

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-28 17:31 發表   / R5 W5 G' T; \% E! c
1 D0 G+ c  C/ y; f1 Q
同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!1 w# R2 D& P+ r" H1 N$ Y
/ Y5 Z' ~. ~4 m) H  u

$ L, `6 F; ^# e/ |: e3 u眼妝点樣可以化到妳咁靚呢,Vickie完全係新手

gila, u look beautiful to be gf :P

引用:
原帖由 Vickie123123 於 2013-6-28 18:28 發表   $ R  ~% V8 ^3 j& l3 F0 @

* o. c7 S5 r$ ]
, y7 a1 Y* V  z; X3 a$ q5 b4 H眼妝点樣可以化到妳咁靚呢,Vickie完全係新手
* F, ~3 k& P9 A$ O
練多D。去party或影相先會用。出街太誇張喇。

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-29 11:47 發表   
0 I$ X1 o& a/ d( J" C8 t
: H; @4 \5 s! y" z( p( P7 v練多D。去party或影相先會用。出街太誇張喇。
, C0 N9 q) e1 R2 K/ \% G
依家練緊,不過先天條件唔好,
/ w$ D# Z8 @6 }9 }見好多神級cd都化得好靚,攪到我依家都無乜自信

hi! 大家好

引用:
原帖由 tszbb 於 2013-6-12 15:30 發表   4 e1 |6 l; E# A. b4 A' v2 ~
我本身係cd,想招一些cd朋友,因為1個人cd好悶啊
% V0 Y1 W5 s5 scd某情度上係寂寞的,希望可以招一些同是cd的朋友,* b8 R1 _$ W2 e8 s- d: t: e
可以交流一下衣著同cd心得,或間中一齊cd: J6 @/ j4 R& Z# O/ j
色情的免問,謝謝
. p5 |' b2 @7 Y% q& Z
$ ]1 H, m  s! d% q7 c+ e7 ?Cd真是一條孤獨的路, 我覺得偶然可以和別人在網上chitchat一下, 或是在買衫時和店員傾下就滿足了... 其他事情真的無法強求.

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2013-6-25 18:28 發表   : Z, w( s6 J# m# D; {9 y
我從「cd交友區」,看到想交友人多,但一般反應冷淡,畢竟大家都有戒心,這點我都明白,
) c$ Y  [8 l" g. t9 o% c4 V9 l我想知道究竟,係「cd交友區」可以交到友,成功機會有幾大?
9 j% `, }2 k7 {; L( i: F, i! ^% p* g
' m) w& }6 v: s% RI want to know too... 真正可以出來見面的恐怕不多.

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-29 11:47 發表   
. X' e" k0 r7 H% K
: `  O2 y2 }, K0 m; v練多D。去party或影相先會用。出街太誇張喇。
% K8 e/ Q5 O5 D  x+ y) @
$ J% l' ~  q) g1 t5 K8 G效果很好呢, Gila姐姐. 看起來很有女人味!

大家都缺乏互信,係呢度交友,咪得過吹字.