嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)
: ~( p- `& B4 I9 S價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦
7 l- s7 q! [  g; k1 z1 ~早排仲買左男裝絲襪試; e& K8 i; r- f# n- ?
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間
9 G( M# g3 L5 o( s/ a男裝照入去
9 p+ [4 D7 F& s9 N) G" UD女士都唔係點理我
5 `5 k8 ]) E& `% n1 ^' Y2 d; R我亦由我佢. i) o# K; M" T# w7 V2 \- n$ u
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次3 R8 C+ T; {8 I1 {$ d2 |
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
% A8 Y8 X+ ?& a+ Z& G1 u% n. ~個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間
0 [- D0 _! C, P6 F但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
6 w( V1 ^, O' T花園街都有一間
0 o( T4 c( e7 M" d" d) ^. n- o! x但啲底底都係菲律賓人士……
5 P" p- I3 }- x( w

+ [& }. [7 H' [8 U$ E6 C( H% I# ]3 ]" }7 S1 v( R
唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
/ |  @. A  e' q" U' z" q0 Q% g+ X8 G1 c1 }  |# j
6 L5 d$ l/ q5 ~
% j9 @7 `: e! j! S5 F
唔覺個度有既?
$ [+ p( B' p/ F1 u( G* b7 v+ V. w* R9 E- K9 x; {
好易搵

附近有咩鋪頭?# u0 W# R' K7 z0 ^
等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   ; u: H* \2 |9 ?5 V; R
我去開灣仔個幾間
! A0 K; Z2 U$ i5 v男裝照入去
5 o8 _7 z) [2 R# l& h4 w* _, iD女士都唔係點理我
& X6 d1 T7 H8 G我亦由我佢
6 V8 h7 L4 o) ^  z& ^2 r. x俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次) `1 V+ |, ~& m+ a
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)* l6 h$ I9 g9 W# p6 S# b$ f
個女SALES仲好好服務 ...
8 n8 l3 u+ A" |% b% V
) F1 k6 e  A# Q  e) g+ {連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   
8 o5 M6 K" i8 B' ^, m3 M' q" ]: }附近有咩鋪頭?. k+ Q- d% H* \' U& Y& w
等我易搵D
: n; z- b! C# o2 j  L3 T3 O3 U& G
. ^) r: X$ u' `: {9 J/ q唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   * u3 [# s; ~+ k. B) T

. C$ X& z* a5 G1 W
) }; p& {3 l8 C# F連住幾間鋪果到?
( s# K0 }+ u$ O  w
可以咁講啦....

一定搵到7 z" y' v* |# m3 c# M1 w" p
因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘3 \. z& v# l) k: d
避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯
" i7 B* q4 Z6 h* h0 Q好易手搵, q+ r7 U! @: i: H5 R
灣仔MTR上地面% ?3 V. w+ W2 q) R* S/ Q" M
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra