嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)  R. n$ ~9 c: @/ X
價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦
; H: o5 w0 y2 y" d4 z) ]- V' f1 C, T' O早排仲買左男裝絲襪試) O+ _6 U- h3 i& d/ B" }, R
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間
/ ?( p, X; n7 y( c, x3 T男裝照入去
  c# b5 u2 `- Y6 _+ @D女士都唔係點理我& M7 f& k4 B7 E" b8 q9 p
我亦由我佢
+ Q# C5 O$ r8 ^3 n& m5 d俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次' V: }; T$ q, L* \& R) i
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)$ H6 h9 ]. W. ?: N: \  o) e
個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間' `8 R5 S2 o6 r! p: T8 Z4 X
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
  S) a7 T) p: l4 j+ H+ {花園街都有一間/ q% Z( `8 i. u* F* t
但啲底底都係菲律賓人士……
4 P2 T# U( J- O8 ~1 v* x- b$ f0 r

' r+ q$ N% j: T: K; D# t
# O! b4 B* D, ]" y. w! i8 K唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   8 F; Y7 o: y; v1 d- C: y* H. e8 x
1 @+ Q' ]. q1 p4 Z+ K  t
/ Y$ C1 I7 f1 A5 a( Q

5 E# D0 L5 ~) j( f8 j+ w唔覺個度有既?
/ w$ ?9 Z- ]2 `- D7 S4 i9 L
% }+ X$ ^$ ~0 L1 V好易搵

附近有咩鋪頭?
8 h; P  j3 t( R  U等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   ! x5 {! m5 k4 p: R% Y! q2 P0 ?
我去開灣仔個幾間' A- \$ G3 g/ b
男裝照入去
: v) v* g8 i- w8 C: t$ @D女士都唔係點理我
8 }  a* J, `9 N我亦由我佢: y5 l5 r2 Y" g7 P, n( l
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次6 `' y0 Y  h7 u. S/ K4 Z
買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
8 b5 l$ r3 k1 [  v; x個女SALES仲好好服務 ...
7 ?3 a9 X& K: v" \: |8 p( y; B1 s# u/ D
連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   
: w* k6 I( J0 L5 H: L- v% d附近有咩鋪頭?7 `* @, a, I# o$ s2 U# B
等我易搵D
2 K/ O! q2 a1 D- b& B% A$ i, M9 R6 \5 s$ u; }% @
唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   
; C) n9 y" h$ U
( y' \8 t; F6 @) a3 x' q# E( r$ ^: T! r, E9 Q4 B2 _! f
連住幾間鋪果到?
" v) Z4 J4 k0 H" b2 M9 n可以咁講啦....

一定搵到
! B) q8 d% p+ \' ]" f因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘
1 u* [2 }% \; n3 n0 K) U$ p0 _避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯
$ Z5 t3 t* z. I" [! w; G好易手搵) l( f5 Z! n+ X$ o* ~. j& o. M0 k! t
灣仔MTR上地面
+ k! L4 L% x$ c' X% d修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra