嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

澳門CD~~"

澳門CD~~"

- 有沒有澳門既姐妹係住高士德M記哥邊架@@???
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 thomasedison 於 2013-7-7 16:40 發表   0 Q# L8 b4 v2 z  _+ g: ]. F5 x3 z+ t+ ^
- 有沒有澳門既姐妹係住高士德M記哥邊架@@???
+ E6 r1 a9 d" W你住哥頭~~~~~~~~~~~?

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-7-7 16:51 發表   
$ k1 ~- j3 A# L8 w: h; b* Z4 P0 O: s
* Z, v  F! X- @1 q! y: B4 X你住哥頭~~~~~~~~~~~?
: ~+ f% @8 q+ }0 N; Y9 S4 y
- 對對>W<"

澳門有咩令校服嫁0,0

正呀!

引用:
原帖由 冰鳥 於 2013-7-7 18:00 發表   7 S2 `9 Y- O% n. ?4 n: F6 i
澳門有咩令校服嫁0,0
" y& N/ K+ v1 e

5 h5 L3 L6 T) B( P/ B2 p好坦白, 無咩...

引用:
原帖由 冰鳥 於 2013-7-7 18:00 發表   
' l' r5 v; S4 Z$ z' l$ c" K7 N澳門有咩令校服嫁0,0
4 c. w" b* s# u9 S! y& b. M聖羅撒英文部,無得輸,我都好想要~~~

引用:
原帖由 thomasedison 於 2013-7-7 16:40 發表   
2 a7 L, R0 q! u( b( b! X. t0 m- 有沒有澳門既姐妹係住高士德M記哥邊架@@???
: t! f1 i3 n4 g! z/ A3 j/ \0 ]; O- H# G' f
街坊啊,擒日先去過M記,澳門咁细,話唔埋我地係街撞見過n次了~

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-7-7 22:06 發表   0 I+ a# l/ L# H- L

3 Y; ^4 {# n; v- q8 M% E聖羅撒英文部,無得輸,我都好想要~~~
9 h. v* e* W  V- W2 j- 其實聖玫瑰的也不錯喔>W<"

引用:
原帖由 pippan 於 2013-7-8 03:38 發表   3 S& C; w+ ?- ]8 |( m3 j
' M. r  w6 [7 {: i
4 R! }0 N+ [) @9 M- ~
街坊啊,擒日先去過M記,澳門咁细,話唔埋我地係街撞見過n次了~
0 F% N- L: T: C4 E; w- 不得了呢@@"
9 N# ?! o7 a5 _- 有空一起出來玩吧>W<"

一起玩哦^_^

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-7-7 22:06 發表   # c8 i9 W; V, [& @

u6 _4 x' p0 A9 B聖羅撒英文部,無得輸,我都好想要~~~
: j) a9 Z/ `- p3 u, j5 [: [! Z: u: N
唔係掛...假水手, 唔明有咩無得輸, "手機"已經可贏佢百條街

引用:
原帖由 thomasedison 於 2013-7-8 07:19 發表   
$ G- r# a, w4 j# U7 [. [2 U: F7 L& I, A1 I$ e$ N7 l  q
- 其實聖玫瑰的也不錯喔>W
. O' ~2 f7 ?4 N. T3 E1 }# Z9 C" Y
中學夏果套係唔錯!& @4 L( J- Y! ?6 C7 k

6 H4 u( j: M+ n, z& C去買啦, 唔難, 盧九彬彬就有!

引用:
原帖由 pippan 於 2013-7-8 03:38 發表   1 W3 t8 D/ ?" \. K: g$ G' l& ]7 {

/ J2 d2 n0 c4 M, p/ z1 P2 l& T) |* ^4 z/ E$ k  \
& N5 |: Q- E. |8 |; T  d
) K  P( X! V3 _' T分分鐘係同事添! 澳門實在太細喇!

我系永乐住噶,加下whatapps?62608025* N4 }8 y; K5 ]7 M
wechat2209001332
2 S: {" q. U. u; o8 N6 f. @; c  }+ P好近啊

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-7-7 22:06 發表   
! s+ @6 Q* P: x; |/ I( M" M( w, X; e) Q5 e
聖羅撒英文部,無得輸,我都好想要~~~
+ U4 Y3 ~- r: f! S: j8 ~
- ?: B1 h/ u" k
唔知佢地仲收唔收男生呢? , l3 o% k6 L7 D8 X9 r
懷念
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

yes~ add me    [email protected]