嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表
" y& _/ P$ ^5 A, |( l想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
1 \! h* ^7 s9 ]8 c! T. w' L
% K/ U/ _' \+ t) m4 H0 O/ V0 q1 S[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表
! C6 f9 C) j" _, A: G
3 n; {: x0 l; I  L- ]2 o( ?) ?5 |
; S* K6 \, N& ^7 V[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
5 G" H1 Y2 D4 v# W再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表
+ H: M- w0 o; f! y) `9 V2 ?3 @5 d, n- L
再樣都無既話...............
- W. C: s# u! R3 \
" G* d7 g% o: X  e$ Y
兩樣?
2 G  `2 O; u6 y3 U. |% w咩都冇真係死得..; Z4 O2 t% B6 z( H3 h
. f. p5 E1 R7 c

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表 $ _4 p* u" L+ {$ ^. S
% l7 a% a6 g  @/ x  a9 `
% ]2 U( C$ i$ W$ A7 O' Z& K
兩樣?
! \+ k8 D! H8 T4 H' p; E咩都冇真係死得..
  |9 U, i8 k$ K/ |
有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表 2 M3 a. w+ d6 ?; e9 o1 }$ y
4 `6 M# K+ J* V1 W- `% y/ h
有鼻窿但限制呼吸!
" Z( }. m9 t# `: I+ u  r2 v, c* w; t! a1 r
咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
, X5 G, z1 X( h+ h: f: f芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表 . p8 k2 H0 i- l4 w3 Q- I) [0 t7 c
# T  @, D" r+ c# R( J4 B7 @

; v. Q. R$ y: I" F1 p4 {, \8 E咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 0 v6 m4 A9 w/ P- |
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
& _. J0 u( Y' k+ l- ^應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表
' `4 ?; P1 W$ @! \
6 u9 R. w8 o6 X5 a應該無事既
/ Q! T# O4 y7 {: p8 m# l* v
5 Z! A/ t8 a" F! w7 g, b安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 9 A& F, w: V: y3 g: a( z
/ }9 _8 d+ p2 a* `& Y% v3 w
5 p0 p! d6 V) L
安全第一.. 
& m: q, K( j) E" m3 n
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表 . n: M$ V" C0 R8 G% f
8 o! s( ~, K3 r9 ~3 ]) M* x
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
" b! s- [6 K8 _% I$ E6 W8 S$ U% Z" x" S, ?3 B$ t8 s
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表 , ~: f& u6 C1 @  h
' a0 g$ f8 x- q! n

% z; H# I  D7 _2 Z8 d多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
% q3 `/ |3 ]7 Z6 N/ G, T
唔會呀, 因為太危險0 v2 P8 \& ~. E  s+ P3 b" a
我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表 , j% U( F( c6 K# o% m! X/ s
限制呼吸,玩到咁激
, ^# o/ P5 H0 P0 x" \" R
' k8 v0 [* Q0 a8 Y+ x* R2 W係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表 8 K; C" D  h/ s5 y# N4 s/ @
1 L7 P0 w. j: S" D; H: `
8 d; s. Y5 o: G3 S* c
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
/ R6 @+ P$ G2 \; ], l+ s4 A: e# \7 _/ c7 }
非常同意

好似真係好緊咁喎,1 l; @& Q& e0 ?, B$ T; _. T

樓主多好看啊!, M- D) \3 w2 r9 s8 F/ B" u$ K+ w
謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!