嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表
: N1 r: k8 K# x, S. |/ U想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
* _- g, q" M: e, o1 x  n. ^
1 b0 C" ?, g- Q& P
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表 . M4 c; W! o" ?* E1 ?# L; W
2 b" {# E) q( L% e: L" O
- U# \' R0 ]. O3 i3 P( a
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
* n% Z# D* A4 K  |# O9 j$ N: j, M3 f
再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表 / T4 `  V8 z" ^% F# R# `
6 {" G9 t# W. `& u; Z" ^
再樣都無既話...............
0 F# k2 N7 w5 B# e6 |7 }
5 s/ n6 }' q/ M兩樣? ' \- ^% F) b0 C. J4 V1 d1 Q
咩都冇真係死得..
8 P) w: q: i* \" W7 O
' y0 N( Z4 @$ x, ~[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-28 22:26 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表 4 u/ D( t% p5 b3 m
' i# @8 k0 w1 K: y) |! L2 B

- S$ z% n" u$ U) \1 I兩樣? & ?9 \' `: j; |2 m
咩都冇真係死得..
( Y! q4 V! J2 p: I
有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表 7 N. o2 M& I$ v
! ~. C$ d( N1 g7 a
有鼻窿但限制呼吸!
, t4 ^4 b- e) B$ n  u
! ]! i+ H; a5 k( U* k* L1 R咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. . o4 C( `/ F; O: ^# g; m
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表
7 Q/ d& x8 @" D9 z. R1 Y0 X3 X5 d% L% }# ]% `# s

9 H" W. ?( a- |0 [6 {1 w咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 4 @. z8 Q) u* S( Y% x0 s. Y0 F
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
# I4 J' c* o- K* b) E+ n* N應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表
3 r! O! t2 [" K
+ U4 ^. C8 d6 T0 F7 [應該無事既
; U8 r2 z2 w" P: H5 J# e; v" ?
: b8 O1 r( G% Q! m安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 4 F. k" W# e6 ]- N
. w, M/ l% `6 \, @* R. _

4 H. O* _: }/ }+ q. J- _安全第一.. 
- E+ H3 {) S! j* F6 ?: x
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表
/ O- Z) }  E4 j9 u# U! N1 Y1 Q4 Y
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
7 Q' ]% g, M& L$ J: [
: E/ I4 P5 C) M1 F& Y/ s! C+ D& k
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表 * q, B* K8 I  I9 J
) ~0 Y. ?, w" Y' B3 Z+ j" O

- J4 `" o/ Y+ g% |# t0 m多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
' k& w* l' O+ `+ |) p( B3 {% i; I* \, _
唔會呀, 因為太危險
; B2 {: K5 \2 L9 ^! X5 r( ?) D我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表 ! j7 z( h; [8 B) a- {7 n4 R$ f
限制呼吸,玩到咁激
* Z! A& G) Z3 m3 `) W. G( a; H; C- v- b; M6 p$ q, o
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表
; y* j9 Z: Q: r* s) N& a  ?0 n: U) o2 a$ w! M3 g; a

9 M5 W4 B: V0 j2 D" c" {1 X係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
6 S& `  O. \+ m9 S! S0 @5 W

7 {* G: W) @7 ]& _5 @1 E1 e非常同意

好似真係好緊咁喎,, |  ?: w' A  L9 X8 @

樓主多好看啊!
2 ?4 s3 j8 A# h5 M% A謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!