嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪外出

著絲襪外出

我試過著厚黑絲(外面著長褲)去髮型鋪剪頭髮。
) e+ K6 m% F1 [% r果間髮型鋪有個靚女髮型師,好多時著短裙+絲襪+波鞋or boot" q9 E2 U( @, B4 x
果次咁啱真係佢同我剪。當時我著住厚黑絲,佢又著住厚黑絲。加上剪頭髮既時候多少總會有啲輕微o既身體碰撞。
0 E' M0 e! B; O1 l: _  x$ Q勁好feel!
覺得好的就按一下感謝吧~~

呢個情境諗到都覺得好正呀
9 o! h) K) _4 j) X8 `; L5 r個靚女對腳長唔長架

長唔長呀... 唔算係長腿。不過大致上都幾靚(著左絲襪既時候)

哇,咁咪正到暈,你坐係度剪頭髮果陣,佢對腳有無唔覺意咁掂到你呢?

條裙有點到少少啦!腳就無.... 我都想....8 p0 h' C# ?$ W% L( w' k  N$ K

9 o! U- M" }0 `7 E- S; M2 X$ F全程硬晒.....

呵呵# i, e; i# \- `0 p5 ]2 {
看來絲絲滴誘惑真訴無法擋啊.......

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2009-3-24 23:01 發表 ) R0 s8 q# {( p% X' e
條裙有點到少少啦!腳就無.... 我都想..... c+ N9 H6 F  F

7 A' L+ K; Z1 L1 I" m# ^$ ?4 b全程硬晒.....
+ q' a4 h2 q. [( z
今你最難忘的是什麼??

原來有這麼多的同好。

我都試過只著絲襪加長褲出街,
  p( B: ~/ o0 t6 g# N& O著厚黑絲根本唔駛加棉襪!

回復 1# 的帖子

你就好啦!
Z6X21X5(A)

美妙的体验

樓主應該係男.我都試過著絲襪出街,仲有著一件泳衣tim,行路個時d feel好正

著厚黑褲襪又幾舒服...

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-11 15:21 發表 4 h+ X: @6 F( r3 F4 L$ D
樓主應該係男.我都試過著絲襪出街,仲有著一件泳衣tim,行路個時d feel好正
' ^5 z: k) R( O, l, [; ~  h9 y; u( J
加泳衣梗係正啦,對絲襪又唔會滑落黎

我以前返文職我試過,個feel好正,我著吊帶襪同襪帶

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-11 15:21 發表 + I/ {2 K5 I. Z' i. e' g
1 i4 I8 Z) q- G1 F: q& C
6 Y+ Y1 c. _0 t3 ~
係七八月果時咁著個feel仲正呀

咁都得@@ 你就好啦..ccc

引用:
原帖由 叛逆 於 2009-4-18 19:13 發表
8 Y3 S7 v( ?- |- {" o! |我以前返文職我試過,個feel好正,我著吊帶襪同襪帶
/ b! d: s4 u! p. z8 o4 d, A" @8 ^4 R) P
你唔怕條襪帶隔住條褲會現形咩?

引用:
原帖由 1677 於 2009-4-19 02:01 發表 + Q1 R; X$ o4 e' B1 L- }
" W8 A3 H6 ~4 \7 O  y+ S8 c

" {% w( D  T. n. \( g% x. e你唔怕條襪帶隔住條褲會現形咩?
6 c. _1 x& X8 G
唔怕,因為條西褲都幾鬆身所以冇顯形

so jealous you!!!!!!!