嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服
& Y) M+ ~4 o0 J但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
% c; K! ^$ \. t+ O- o各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
: A+ o% n$ L. h) I( I" I2 X: K. j三套校裙你會點用?會不會賣?
" g. _1 B& u3 V' X5 q
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
1 u7 V' A  o  F$ L" M! ?
6 `, y, E  C5 j4 {2 i1 q; \自己著住來撕爛都一樣咁正!
" c5 k9 r6 N/ x. F* i" q* D2 W7 N/ D" J' _

, t1 c5 ?8 F3 R你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
) d8 r. }( ]& L* D第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
* L# E0 l7 M; Y' ]" _& J7 U唔用就應該送俾人
' r% ^* Y7 ^* t/ f
. [% D1 I" K" g6 N# `4 S諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   / t1 i9 O5 c# A3 _0 _/ u# W+ f" X* ]
做乜咁晒野....
' r2 g; f" `' Z* B8 S5 ^, j
3 ^+ J2 `. O3 A8 l8 R- z8 m- ]6 W! D
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
* ~6 g  J! ~$ O. j/ h2 l$ Q因咩事要咁做呢???
8 d$ \( M; y" k; H: U7 f- i# |% D
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
3 \) H2 u: _' d撕爛不如益人
7 v3 B' l' B4 d2 }/ |4 k
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   / d0 R: t3 _5 M  Z( d0 ^$ ^3 I5 u
好像很浪費喔
5 ?0 C. @: Y  [/ q: u, L7 d- {撕掉?
0 K( I% t  \" v  N  X
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
+ x  {6 [$ j) [/ X( e& V' W點解~~~~~~~~~~
  O6 Y: r; d. K1 }# ?

- `/ C. a% t; Y! }5 e# q. S+ \& j為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   
" n0 M' g3 t& q& l3 `  @5 u同自己玩SM...?
. K- C' t% S2 `( z都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   ' _0 S2 r0 K6 g2 O$ W* `4 Z0 ?
雖然我都唔會整爛啲校服
1 b9 Z4 f$ {; F+ y# B# r$ o0 w但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛/ R8 p4 t& l8 H. T
各有愛好
7 I/ ~" k: a( k+ z3 S2 J
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   - N4 T. l% E( P
7 E" F3 d$ W" s. [  f

: k' t4 D: O- ~* J2 ?, k
' `9 K+ g! e5 b, A1 J% _9 e你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
! x# [6 U; D4 f7 n; d" d
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   4 |. ]' \, t( j# j$ B0 ?1 c( ?
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
) \* T6 \5 b* M, F第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
$ f/ H$ n& q6 g& U+ d
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   - A5 E- H6 z9 m$ r" r
係咪用界刀界嗎?
/ L) Q/ i% p7 Q0 [
乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
4 F' e. m; X" j) H- ua bit waste bor
& `3 U6 M8 D1 e; G9 s
有D啦!
$ s; T  j/ V& _0 S: O* r5 s3 @" {& p無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表     r! M) A( W3 O: `; v0 z: S# x

1 B' c. m6 d4 L' t# `講得無錯!
# w" @6 p0 t* @7 g. J$ t; }
" z; L+ b3 p$ T! d7 {' \" S8 |7 p0 o
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~