嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐們請問金倫難買嗎?

系黃頁網站搵下附近既校服鋪,9成都有得買,小店更易入手,通常好少客人唔會引起注意。另外基本上冇咩學校要有id先買得既,(我買左20幾間都未試過有問題,行入去講裙長+大中小就ok啦)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:15 發表   
/ c8 r+ K+ X$ t( f系黃頁網站搵下附近既校服鋪,9成都有得買,小店更易入手,通常好少客人唔會引起注意。另外基本上冇咩學校要有id先買得既,(我買左20幾間都未試過有問題,行入去講裙長+大中小就ok啦)
6 b3 ~3 C/ F5 z# F5 A. p) S
! T# H$ B+ {( m. J( o
有姐妹話芋公司買上智要身分証. z' @5 V, v1 Y% n- Y* K
但我就從來未試過

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:15 發表   ) v2 a8 o( b( M: R6 L5 P
系黃頁網站搵下附近既校服鋪,9成都有得買,小店更易入手,通常好少客人唔會引起注意。另外基本上冇咩學校要有id先買得既,(我買左20幾間都未試過有問題,行入去講裙長+大中小就ok啦)
# \1 l& n& u& d6 ^% J  D; \
唔該你,我去網站睇睇。金聾敗北之後我都驚驚地

我系歐美買上智,買左幾次都冇問題,完全唔會問埋d無謂既野

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:20 發表   ) P* i$ y8 \* S4 F7 A3 ?
我系歐美買上智,買左幾次都冇問題,完全唔會問埋d無謂既野
' v, _: r0 p6 j# ]# Q' u( ^; G; l' B" m% r0 e
問唔問都係要賣架啦5 C( G! E; R. B4 O0 X! W
我就真係未比人問過

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 15:16 發表   
- S6 y; d3 P" s! c1 E. e
8 n( }2 [+ _! Q. Y$ [8 {* A, X唔該你,我去網站睇睇。金聾敗北之後我都驚驚地
& B2 t$ D- b) N  y* l+ i; b
為何敗北?- m# t  V9 [7 k1 X/ F* Y
等我同你分析下 ∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-15 08:47 發表   1 o4 A- F3 H/ G1 U0 W

" Q! ^6 m0 G. V! z5 w+ _! Q+ Y; O1 ]為何敗北?9 }7 f& D; V4 }$ n2 v
; T, V6 J% v8 s/ o# d! h  H金龍我都試過買唔到8 b9 O, I9 ?# k8 p
因為咁岩無我要既碼- `7 c& r6 {* n6 c+ {! F9 ]
佢問大一個碼得唔得6 t' K' u# O; w2 l9 f# d! R
我話唔得,要行多次

反而校章/學生証/學生手冊/校簿/校快勞就更需要支援
暫停寫入

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-15 08:47 發表   + @; v3 @; d% l! {$ U

" B0 |' `- G9 `  |1 u2 J# @) T& i8 }/ q為何敗北?9 }; f2 n7 C1 d8 x- P2 u$ O
$ F, Z; _2 V% ?) m/ h女友同一個女仔fd果時入金隆話買新法,佢第一句就問有無ID, 無ID留名
8 H- z( q- y5 s( `5 I我女友求其作左個比佢,佢走去對話無呢個名

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-16 12:23 發表   ( a! @- H' _) U$ B
; o- V6 H9 P3 Y
女友同一個女仔fd果時入金隆話買新法,佢第一句就問有無ID, 無ID留名
, s9 f0 Z/ a3 R我女友求其作左個比佢,佢走去對話無呢個名
. U8 I; ?4 L# J8 _# @1 n1 B, u1 K$ I/ v9 r7 F& c' R% |: f
梗係啦, 新法都執左九世, 佢玩你地喳...) i- x+ u( e: m0 s1 j  ]
而且根據個人私隱條例, 學生個人資料只可以俾學校使用,又點可以果俾校服舖知呢...
" O# h. g# S# z  I如果係真,可以告佢...

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-16 12:23 發表   
# I6 y, [2 J3 z) _0 t4 i4 {( W
$ C3 Q/ o, x! ~" N/ r. n6 `  }/ w女友同一個女仔fd果時入金隆話買新法,佢第一句就問有無ID, 無ID留名
1 U3 Y0 A# T" C) k% B我女友求其作左個比佢,佢走去對話無呢個名
8 _7 q6 X  h* C7 b- w+ O/ T( }/ m8 M7 Y- D: |& ~
梗係啦, 新法都執左九世, 佢玩你地喳...
! u/ `2 ?  y7 Z% f' A而且根據個人私隱條例, 學生個人資料只可以俾學校使用,又點可以話俾校服舖知呢...% l5 J+ Y! D6 ?( R* }; j1 u1 I+ x
如果係真,可以告佢...

引用:
原帖由 address 於 2013-9-14 00:33 發表   ) ~7 E. f4 A1 V& U/ O  g
5 j4 |5 u7 C: \8 O; ]! n0 K2 L

7 L# |3 N) x( k$ v9 `梗係啦, 新法都執左九世, 佢玩你地喳...
0 o* O, U' C: z2 H+ O5 Z而且根據個人私隱條例, 學生個人資料只可以俾學校使用,又點可以話俾校服舖知呢...
( {# M/ e' I0 L" o% R. [4 F如果係真,可以告佢...
1 v2 r: e2 M; c% \2 c2 h據說果時店無人,唔知係咪d C9太得閒呢
" G0 t; K/ y5 E# }' J; `到依家都好憎黃龍,好似有個sis咁講, 話無貨咪算,玩野又串。- r4 @) I- C: c! |0 @
就算有喜歡的款但只限蟲的話,我寧願唔買

男仔去買可以點講ar??

我都好想知藍田個間除左金綸仲有邊度有得賣
- {9 \3 f$ V! B3 M: @我好想入番一套連鞋襪) G* \, |  U9 s# }- k( |/ M
最好有我個碼啦. n3 ]% h' s1 h
因為我肥想買番黎有得著

幾年前係金輪買過,當年係暑假,sales都係後生仔女,冇問過野.....8 }" d) A# F1 Z& c
4 y- o! C) L+ V1 l/ @
同樣幾年前係金虫買過,有個男人好串下兼唔賣.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-9-23 12:56 發表   
# N) P" s1 [/ ]: t6 `' |  ]- P( ^我都好想知藍田個間除左金綸仲有邊度有得賣% v$ c0 B2 g  B, g& h1 }3 U9 z
我好想入番一套連鞋襪
) S( n- s5 d; ~$ `% l最好有我個碼啦  H6 |4 h4 Q& w+ g
因為我肥想買番黎有得著
# H1 f  |9 s1 `& H8 S( c5 L& {+ t# P6 {
除左金鑰,就只有金鑰

上年同一時間買一件沙田區嘅女學生冬季上衫加一條觀塘區女學生夏季校裙都無事。
小學校裙愛好者

引用:
原帖由 lain 於 2013-10-4 02:06 發表   
* Y' T& U( [( b/ i6 n上年同一時間買一件沙田區嘅女學生冬季上衫加一條觀塘區女學生夏季校裙都無事。
) s% v# K* |( M- O1 W6 p; O- h: Y5 J6 N1 B: C0 b
我又唔明點解同一時間買兩條唔同既校裙會有問題

因為幾年前另一個cd討論區有唔小人都話,金字頭唔賣女校服比男仔,仲有人話試過比阿姐鬧 “點知你係味影咸相” (原文已失)
" J9 |" c: \3 e0 |% U& W- X7 v0 b, j3 j) X+ t5 g$ F8 D
真唔真都好,始終都比人感覺先入為主,形住人地唔想賣