嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
0 K5 E" G9 J1 J
6 |( p3 |3 ~- s5 W2 h無計啦,依家全人類都知果到易買嘛* q+ D! C' f- s9 C0 P$ Q" J: K
一年前買過套不知名黃水手百五。* e5 y3 q4 p5 z+ z( b: A
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
& s8 d$ |! D4 h  X  G

5 p# K3 P) l! u7 I8 Q3 l9 K但係有人話昌記都會問嘢架喎!2 o1 q7 v7 W! r9 J' m
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   1 o! U0 H9 g% B5 Q: v# q* [: O" F) b
, z+ X4 K( _+ S, x
$ z+ j. i8 d9 [2 F  w; ^
但係有人話昌記都會問嘢架喎!; `- R6 \1 a# s5 r9 Y
我自已就未試過
8 {# d" Z; R: m  l8 u; H
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
6 Q; ?; S( W1 ]5 S同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
/ Q- c' y4 M! E) w; {/ i" x8 }/ o0 ?
+ b# G2 ]+ }" ~- _) @' K2 p$ z" j# s% Q4 t6 a8 u$ j) a4 i
但係有人話昌記都會問嘢架喎!' O# t+ G3 P" m3 S  A- p
我自已就未試過
% C/ ]7 Q7 f+ e6 B8 o0 \1 x2 A+ C$ ]- y/ |! K$ W
可能係問你麥野SIZE......! a" F& j6 l1 A& Q: c- A
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
% T$ x$ F* K" H5 E. X4 q: i
! t& s: b3 R$ ?' }
( p  p) S7 [& R- [2 C& O4 [4 y可能係問你麥野SIZE......
  [4 H5 t' ?4 P( o  O  P/ N如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
1 r/ Z2 |; j; F/ [/ h9 D5 O) v, b# n& g% ]: R7 f7 _: M9 ]
我係金鑰都會比人問長問短9 s. `* F7 q- C1 `$ ^& E/ c- h
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   3 c, p6 P( }; Q) V; L. ^6 R

# |  t) ~% A3 [. c. q0 }! C5 m1 ~/ y+ c2 @. p
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
7 o8 M2 X" H7 y' X5 W: [" ~我自已就未試過
  F8 c0 s4 \, o8 h6 H' J$ I
無問喎!! x! K: q/ J# I' Z1 ]6 z) C
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.9 N0 W# v, S/ G. b, M% }
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.( F1 i6 N$ B4 ]3 y
/ b8 L/ y( w: o

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   ) p0 w# I# |$ }" [# p' b
1 V0 {: `# C! e* @4 ~: y
無問喎!2 s) \$ x  _) j* c$ V9 `
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.+ {: C- ]+ ~$ b7 Z) f5 M
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
4 e5 L+ C6 D' i% V$ X! s/ l
/ o, t& Q, H. c. Z% @
有人話昌記好招呼
+ M$ X: s: _' m  s, ?$ F8 m有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   . j5 o4 }) D9 _2 ^1 X/ G( x

2 ]& f  D3 K5 v! K4 @3 a5 u5 _* Q6 ?( }/ l
有人話昌記好招呼
3 b3 a8 \' k6 A, }  U- }. ?8 V有人話昌記好難買
' A  m$ |. W3 [: D" B1 D" Q我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   : v* _9 R. g+ n) k# f

) y9 _8 _3 L% B9 X我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
' l+ Q& x) A7 B! q* C' v

: [: c1 y3 e. Y7 `/ }7 y+ h以前我都有去昌記,唔難的
" s8 r; y0 o5 I0 Y# ]但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   4 ~7 l0 E1 w2 }7 `! j

$ u* j6 c5 Q7 E" H
  a# f; L6 T. G' L; b9 K' F" a& A  H以前我都有去昌記,唔難的
' q9 k; H* f5 o( z: }9 n0 w但而家無去好多年,有人話會問
/ ^, [) J4 Y; I4 Z
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 2 h( N$ q5 @& z
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題$ `- T% ^+ _! ]! X, m& c
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來, T2 u! a  b& @
4 O- q" U+ ]2 d. ~3 i
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   ( s8 f2 z! a) K7 x/ G, ]3 r
昌記根本就沒有買的問題
& |/ t( B1 [7 @3 x1 G7 `只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
4 t3 C' K  x" R1 _4 k& o  u
% }, X# T0 J" L  X( A打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
7 D# f# p! r0 p" E爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買' o* l' s; S2 Y, h/ M$ c
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
5 A  S8 w( G' }" D自己母校最好feel呢!9 X# [+ ~( `# i$ a/ w
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
1 e. {* }' _  z) ^# `& k1 @Me 2% L! i( i' L* r' k
自己母校最好feel呢!& d/ T! L+ w% ^# a& {& a
不過我中意自己著
' d- F& ~7 R- h有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
4 q! d% J4 [( n1 B& d' r$ ?如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!