嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人同女內衣店sales講 內衣自用

有無人同女內衣店sales講 內衣自用

有無人同女內衣店sales講,內衣買嚟俾自己
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁樣同sales姐姐講,好似大膽左D喎

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2013-9-5 19:10 發表   
咁樣同sales姐姐講,好似大膽左D喎
又唔係偷同搶

我試過呀,仲好好咁介紹比我,仲話佢老公都係cd
所以兩公婆一齊開間鋪賣女裝內衣褲
可惜已結業……

可惜已結業……

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2013-9-5 22:50 發表   
可惜已結業……
你認真?  外國會有咁既夫妻, 香港有咁開放既人?

我試過,她臉紅了。一年去一次她也認得是我

問到都會講自己用,胸圍就最好問都唔講自己用,話係給女朋友老婆嘅,唔係會拎啲滯銷款同尺寸推薦你,博你唔好意思推照買,其實有經驗的都睇得出你係用來自用還是送
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

我試過買完後問佢借試衫室,我話我只係想整理下自己啲衫.結果借咗20 分鐘.

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2013-9-5 22:50 發表   
可惜已結業……
如果宜家都有禁樣的舖頭就好~

真的是難以起齒!
張捷

有,sale 姐姐還好好招待

通常都係話買比女友

引用:
原帖由 phboy 於 2013-9-6 19:33 發表   
我試過買完後問佢借試衫室,我話我只係想整理下自己啲衫.結果借咗20 分鐘.
如果未比錢就有得試就好

有呀,其實她們也不會理會的,你可以跟她們說是去PARTY要扮女人,那就沒問題了

引用:
原帖由 ppp 於 2013-9-18 20:10 發表   
有呀,其實她們也不會理會的,你可以跟她們說是去PARTY要扮女人,那就沒問題了
對, 佢地多數照賣俾你, 但事後會私底下講你既野, 有次我經過百貨公司女性內衣部, 聽到兩個Sales女人傾談, 其一話平時有一個男人扮女人來買野, 仲讚佢對腳靚過好多真女人, 另一個Sales也不覺驚訝.

講得好,如果各位唔知自己bra尺寸,就咁去買,小心sales當你水魚。
引用:
原帖由 w-wing 於 2013-9-6 05:25 發表   
問到都會講自己用,胸圍就最好問都唔講自己用,話係給女朋友老婆嘅,唔係會拎啲滯銷款同尺寸推薦你,博你唔好意思推照買,其實有經驗的都睇得出你係用來自用還是送

我試過係加連威果D樓上鋪買,仲話係自用,佢地都好耐心介紹,仲教我點揀同慢慢揀,而家都有去,不過就只敢朝早10:30左右佢岩岩開果時去,冇其他人,好似包場咁慢慢揀,揀果時如果冇客,仲可以試身,因為佢地跟本唔介意。

引用:
原帖由 月心妍 於 2013-9-19 10:51 發表   
我試過係加連威果D樓上鋪買,仲話係自用,佢地都好耐心介紹,仲教我點揀同慢慢揀,而家都有去,不過就只敢朝早10:30左右佢岩岩開果時去,冇其他人,好似包場咁慢慢揀,揀果時如果冇客,仲可以試身,因為佢地跟本唔介 ...
個sales係老闆娘?  幾大年紀?

怕比她當變態