嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

收埋絲襪既好地方

忍唔住好想買對絲襪著,但係我唔知可以收對絲襪係邊...
' V) n/ [$ U5 T' E( t/ L3 {我自己唔係自己一間房,屋企人又成日都同我執野,個衣櫃唔只係我用仲有d其他野,自己又無d有鎖既櫃,都唔知收d絲襪係邊...% u( ?0 ~+ k! J" z  }# Q. M4 S
我好耐之前試過收係一個打波用既袋,點知屋企人搞我個袋之後俾佢發現左對絲襪
! d& W+ s0 K& x" a2 }各位有無咩提議可以幫幫我...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

呢個情況都幾麻煩...

引用:
原帖由 27173561hk 於 2008-2-8 08:27 發表
2 L; V, R- F/ }/ M7 Q2 X電腦箱 點擺呀, 不如買個夾萬或放入可以鎖的櫃裹
, X9 J2 q5 J! c
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-8 14:36 發表
& s* R6 i+ u6 ^% x% U: v% y8 x: \: E7 n/ J
除非你部電腦係放滿左hard disc 等硬件(呢個絕無可能), 又或者你部係骰仔機or 用透明箱, 否則部電腦機箱要擺幾對絲襪一定得, 而且人地都話無可以鎖既櫃, 你又會唔會買個夾萬擺幾對絲襪入去呀?
( x, R* B. ^5 m/ r& z我部電腦係用細機箱都無咩位,同埋部電腦都幾熱,放入去對絲襪似乎唔係咁好9 M/ S( n4 q8 r. d
我有想過收係自己個袋,但係收係自己個袋成日都要帶埋出街,又可能會俾d朋友搵到,所以唔係太可行) g7 j" ^+ a( h4 K/ D4 i
仲有無咩提議...我好想著呀

我張display好熱,機箱風扇都3個

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-9 01:38 發表 " E2 U8 F: E% p- o' B
我張display好熱,機箱風扇都3個
, [4 I8 [( ]3 i$ {
我驚放野入去會搞到部機過熱...

如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-9 21:54 發表 & X3 o. V6 e  t+ z2 G
如果唔驚貴的話,可以租個迷你倉..............
# ?- X( j1 h0 m  w
收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著 ) e- v9 g6 Z2 j1 k% Z5 `4 w
我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:15 發表 & Y1 B7 r. d) L; k2 r6 s5 w. {) a

! {4 X# m- x, C% D, D/ `, `收一兩對絲襪唔駛租個迷你倉呀...又唔方便我隨時著
. b3 p) j3 e! E! {# K- ?我只係想收係一個唔會俾我屋企人發現既地方...
+ h1 f8 I. c4 Q0 y; v
7 o" {! @# J# k# v; q3 z1 [+ z; f係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
6 f% M$ h) h7 [$ U7 z
6 g4 r' I2 r. m' M( S3 M如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
我最鐘意著裙著絲襪

放落倉就誇張左d...2 h2 a: B2 r8 U) t
7 _/ U3 Y" J9 \9 ]
你話放落機箱就真係好辦法* S6 W/ |- d1 }" v* c: m4 ~$ q

' ?$ H2 ~& d1 t& Y1 _% n' d9 d& {不過你最好開緊機拿番出黎...費事攪入去...

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-2-10 21:44 發表 ) ~9 V/ g, Q$ g  B- e
. L4 j+ b1 M3 _. q0 m
5 I8 t4 m* j# _' z  O6 J" C* j
係就係無咁方便,但係肯定唔駛驚。
. ]# M7 y# Q2 ~' P1 `, E9 y1 v9 V% Q7 }4 U0 W3 C/ j# t
如果租得迷你倉,就緊係唔止一兩對啦,仲可以Keep埋D裙同鞋。
" J- @( @7 a' P0 [$ g2 g$ m! Q我只係鐘意絲襪,裙同鞋都唔會點玩

咁就難搞啦!我平時都係收系d舊袋到!
( m2 \4 F6 |+ N. Z' O* P( h咁你就買一個迷你盒到又可以埋到絲襪o既7 k- Z0 }* G* K
size

四四方方帶鎖個種錢箱....; }$ Q; S: e) |$ T2 V1 C( {5 @
$ R2 x7 {) t" e; o+ ]! \2 X
# ?+ G) r$ O/ U/ p* L: V

用個可以上鎖既背包將d用品擺落去, 再買個掛鎖鎮住佢
! A" w  ^+ j1 D4 W& G/ r之後擺響一個唔多顯眼既地方....

唔建議放入機箱入面, 影響空氣對流, 燒埋塊板就真係得不嘗失喇.3 o% y5 l; f/ z  _( ^7 w  n
放入去D普通既箱, 再搵D書呀雜誌呀等等上面, 等人覺得要打開好麻煩就ok.
4 W1 ^! ^- Q/ h" M$ ~' B) @) N/ V有鎖反而有D此地無銀...

呢樣都幾麻煩............# t7 n, q7 `/ [! F- ]0 h. p$ |
: @4 g  l9 W& z$ K: L
不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.  ~# ^  e$ p1 A8 z) p/ A2 x( W

8 T' V3 Y8 @% P8 b3 y% ~2 o6 O我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表 $ y( L- D) q$ u/ t2 ~5 g
比屋企人發現@@...之後點呀
  `6 L  J& D: M9 c' i5 M. b
我都想知
1 j! g$ x- @1 o, D9 ?# Z
3 F. Z! w% u3 W  l# N比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面