嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會去訂SUIT話自己著?

會唔會去訂SUIT話自己著?

有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有試過話係自己著, 但唔係訂造囉, 係改衫, 都好貼身架~~

可以的。。。。。。

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   
# C7 q; r/ y& _1 N有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
- A% D* d2 _7 H5 G. {2 z/ `  y& E3 y1 U1 G. ~
I also want to get tailor make of the OL suite.   need the slim skirt.

想知道價錢大約幾多?

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   
. `% p5 l) Y/ W2 b& O, u# M8 b有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
/ V- L' t+ u8 m2 ]& l
% @4 G5 v& |" i. ~4 x! w完成任務就會報一下. 我都想去訂一套.

我以前有套,係現成的

我都有一套( E, y  f/ R2 g; `) t$ P8 J' o# y
淘寶野

我都覺得taobao 應該可以買到4 a) q) H. V' ]9 `( a5 I9 }1 ~3 d8 `
訂身做個d一定好貴..

引用:
原帖由 slivestar 於 2013-9-24 20:39 發表   , M$ S8 o9 I% J# l6 Y' @" T  ]
我都覺得taobao 應該可以買到
% a7 P5 D* j' Y訂身做個d一定好貴..
7 [% O9 O: E  g1 i7 I
稍為好少少既都要二千

我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 04:09 發表   0 X5 ], A1 @- \! b
我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔
2 P5 K( @7 i6 ]' L. ?9 m: X, l, O2 n, v( e" n1 t0 m5 a* }
咁平︰︰
6 y% [; q5 t7 Z0 z質地如何?

死啦....( I# F- ]% {- d. ^
你呢個問題唔識答/ ^; u( z& X2 {1 {1 h: x
因為買左返黎試著過一次4 V* r; ~3 P' ^! A& \3 j6 q
仲要係差唔多成2年前買落2 d6 T2 `+ C' V) r
我諗要搵時間再試番

未去過.3 k7 ?2 D( V0 e7 H9 D* Q5 c
generation5 refillablethe carbonexpressesbaby

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 13:07 發表   
+ O! }2 w# t8 O- E死啦....
+ {: Y) a' ]/ o) r你呢個問題唔識答
+ a  q- y; A; M1 {. q因為買左返黎試著過一次' P# \! E: }) Q8 @, ~4 o
仲要係差唔多成2年前買落& S; F9 E3 T) m$ `" Y8 j
我諗要搵時間再試番
4 C/ x& S3 A! C% o# j7 E
& D- J& z8 h8 ?; o記得攞去乾洗

我諗唔使卦4 w/ k% @' i% G+ |) x1 H! B7 E
擺埋左者; E, V) |& S6 n4 ~  e  v
仲有個袋入住左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-5 00:58 發表   ! o; d3 O% c6 D, d
我諗唔使卦# w' ?# e; z1 R, |0 [1 v
擺埋左者
3 i- C3 q& W7 [仲有個袋入住左
+ A9 q8 s% h  X6 `6 q& ^! K
8 p. F- a4 v9 B6 B& a哈哈,我耐唔中都攞啲校服去比人洗

我都想,但唔敢試

我試過去深圳, 就係羅湖商業城訂造左一套suit
! r7 T" L+ S0 i; n) q" O+ S一條裙 + 外套, $600左右6 [1 T! q0 z2 c" y% a% c! `6 l
' H$ P2 i) A4 n$ F6 W
我話係表演用, 過程都順利4 x3 B* [/ P* |
等左一星期左右取貨