嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。
, v- A/ m8 Y- `- {% \% l# U有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   # H3 Q; q# p& l9 u
去九龍灣買會好小人
4 q' ^! m/ k- N6 i1 n; Q

, v: A% A3 N* x; d九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭8 y: s6 F4 W. r1 c% ^
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   4 y" Y5 i0 E, l/ U; w
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
/ a+ v2 C, F- l; B+ \7 X& S. N# B- }/ d' _4 `) {
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
+ R0 c1 a7 W, E3 C6 l1 R但任唔理佢地照自己去買就得 !! ! y* p) L8 S/ {* W, Q
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
/ T! a- Y$ @! d. k唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時" u! x' q/ O5 a; Z9 X- K0 }7 _
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
# y" A% U2 Y( r2 g- B# R1 C3 ?受中國傳統封閉思想影響,
; P% G! r) L$ [- d* n# m2 I& x3 O3 @係外國冇乜呢D情況,* p* t2 b7 j: |3 Y5 r3 [
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   3 v' e5 B- ^# i; b; D+ N
係香港人食古不化姐,+ q4 O; r9 E- d7 ]: d- d
受中國傳統封閉思想影響,7 f% n' k, n; a- f! x6 ?7 d
係外國冇乜呢D情況,
) e3 d) k1 y9 S! l$ c5 W但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
- U% \& k% A6 [7 Z: ]
. P/ I7 R$ b% A1 K2 ]- e& J
yeah.  Only HK will have this.& b2 u5 E: a5 E

7 G# o& R, v0 Q/ lIn Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
! H+ [  }  x4 t  h) q想買時: P) [: G# ?% p4 P5 T9 j
你已然唔理其他人眼光
0 M' o3 J2 J! o  {* T4 Q& _

9 R9 `& {$ H- |1 v係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   : d, b2 u; ?8 u! l% Z/ c: x, [/ U& Q
' F/ J0 h% t: b( {2 `

( R3 r3 X, F+ N. Z% G( c7 d) w( ?係…我入得去都唔理得咁多
# @) G9 X8 H! M: e

% E5 l# ]' D* ?% _2 N$ {4 L4 e4 l) r+ [' q
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   9 K- c' H; g7 Q, R
! N2 o( U: y% e2 b4 _8 s, \/ @

% X. C5 k1 u' \1 z# ^3 x8 y: r( ]0 A% _
同意!
) b. e; k: |( }5 J$ u% w
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   % C5 N' e4 o- Q$ y( `) V) C
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
/ Q  L+ x1 |- B. `! j/ P' M; ?
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
- d. V0 S+ A8 D. n& h6 H男生買女裝都可能遭受異樣眼光,4 U0 [+ c! H) L, s# d6 Y
更何況是挑選女內衣褲,
) [1 N* k; v# }  v% L# u- v/ c如果妳對自己裝扮有自信,
. `1 n, S) B: s: ]; B4 {  \1 e著女裝逛內衣店會好些。