嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

百貨公司一問

百貨公司一問

我想問下吉之島同千色店D 絲襪幾錢  易唔易買
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
易買,但係上百蚊

咁貴的 我見你地買個D 先40至60 我想要 E 個價位的

去街邊小商店,我相信佢地唔會有生意都唔做,去下太源街,深水埗果D,應該比較易,價錢都比較平

tst 好多樓上鋪超多款慢慢揀,之前我都數係果到買,不過依嫁多數著anna sui同vw

百貨公司比較貴,但質量當然比較好

咁你地知唔知咩絲襪防勾的?

我想買zocks果D既,但係一路都搵唔到

吉之島最近見過,$49都有。(絲襪)$ j9 b& @+ w2 q; g# P8 t7 ?( G5 H
5 a/ F7 z: X# p7 v8 P8 \# Z

除非係貴野前貨執到平貨,唔係就咁已經好平果D多數唔耐用

zock 果d好似四圍都有

引用:
原帖由 kristy1234 於 2013-10-23 21:16 發表   
! d3 t9 }4 `0 n/ a' i% y4 s咁你地知唔知咩絲襪防勾的?
' X' G2 B5 h, G" |( Q7 T9 ^6 f) a
( V* ^+ i* u0 L, @$ c8 n% X7 y  W
Non-Run 絲襪代表防勾。2 G0 R8 ]% P+ r9 }+ b! c! J1 M
2 {9 K0 K8 p) c4 ]

" D7 d! r5 I; y2 b3 m3 P( j; F; O5 i7 C) ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-23 22:29 發表   
' t! W" \' P. D% R我想買zocks果D既,但係一路都搵唔到
! g7 `0 H, M2 H+ {, Y0 k; ?  r# O+ I* f3 l/ m- P6 ^4 P& @8 G
喺太子嗰邊嘅花園街見過有。
Dare to be Different~♡

吉之島同千色店都好少有絲襪款過百元對,唔好聽人亂講,正常普通薄絲都係around $60, 厚都係貴約$10-20

引用:
原帖由 kristy1234 於 2013-10-23 21:16 發表   , T7 j: ?, \& |3 j& [0 R
咁你地知唔知咩絲襪防勾的?
4 U4 N% b1 i3 ]6 i+ U
& i& `( O+ N3 F8 v9 `$ s2 N8 W) A
包裝有寫唔知係not run定non run咁既字9 ~. {+ U  B  @% N$ @
但防勾個人覺得無乜特別,都係會甩線

手和手指要经常做护理,穿丝袜才不会勾丝

去吉之島12蚊店都ok架

吉之島同千色都有唔小過百蚊款,但係只係花紋款,質素仲可能冇50蚊款O既純色咁好

引用:
原帖由 kristy1234 於 2013-10-23 19:54 發表   
3 |, C; a/ _4 w我想問下吉之島同千色店D 絲襪幾錢  易唔易買
9 p& E3 k0 T0 a) {* E
易買: e9 _+ _, I3 Z8 B! [& x
不過貨色麻麻地

荃灣千色店也易買,昨晚去了千色店買了一對.