嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[1P免費]淘寶買的芭蕾舞衣

[1P免費]淘寶買的芭蕾舞衣

180身高也穿得很合身, 穿著睡覺很舒服啊
& P( B) P! M/ W: W% D$ q  P# v( u
買咁過幾件芭蕾舞衣最舒服都係LEE一件, 又岩身, 著埋襪褲真係好似上去堂咁 . @' C# g- u9 k4 p
5 T3 N  r2 `  a# P: G4 M
用手機自己影, 角度唔係太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇上去都OK, 未知呢條裙要幾錢?8 v  J  M1 p5 ^2 t9 ~' l4 Q
岩岩係淘寶又睇岩一條PVC裙加埋之前的芭蕾舞裙, 可惜荷包乾硬化.....

好可爱哦,连裤袜要是厚一点不透肉就好了∼不知道有没有大码的芭蕾舞鞋

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-8 21:32 發表   
1 f5 ]6 Z& R7 {睇上去都OK, 未知呢條裙要幾錢?
# ]. N. D7 m1 s, W$ N" I岩岩係淘寶又睇岩一條PVC裙加埋之前的芭蕾舞裙, 可惜荷包乾硬化.....
- A  c; z6 B. a前個排佢做梗秒殺平左30, 原價160 運費$38順豐+ \7 ~( [* @7 ]
4 b; w. F( T8 h  h
另外, 件芭蕾舞衣唔係萊卡, 係天鵝絨, 我覺得舒服過萊卡少少
# v+ V3 i8 p: k, B- b4 R$ e& \+ ^" v, |' q! v
引用:
原帖由 雪雪子 於 2013-11-8 21:33 發表   
; I9 A* @# w7 |0 x; }' |8 ]& A好可爱哦,连裤袜要是厚一点不透肉就好了∼不知道有没有大码的芭蕾舞鞋
% j0 t5 y6 a/ A
3 z! g& e4 H8 `/ h4 G( C- U已經著左白色棉襪褲啦, 唔透肉了" }( Z; x8 D( p! v# @( U
& q' U7 r7 a% T7 r0 t4 z

好夢幻的舞衣呀

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2013-11-8 21:34 發表   
) d* k3 B; D, {" f' j6 {$ C1 T1 N: J: X2 E
前個排佢做梗秒殺平左30, 原價160 運費$38順豐( L3 \6 V" V% ?2 ?
5 Z, F# j& p6 k% T
另外, 件芭蕾舞衣唔係萊卡, 係天鵝絨, 我覺得舒服過萊卡少少( M% p' x' M/ ^5 l9 x

1 d; G8 U& ?4 \) C: x! |
2 ^/ \1 G& u/ v5 A: G, k( T  D4 R1 Q1 S& D9 @5 h$ X/ w9 K
已經著左白色棉襪褲啦, 唔透肉了
9 P( v3 m2 R2 B" c; C0 W- o- J% O
5 w' v% d7 W$ A  N2 F198就真係唔貴, 仲要係天鵝絨就更正~

/ @, O1 z: [5 N+ ^% x好可爱,跳一个

nice~~~~more please~~~~

很美~~~) Q# w, T* f  _$ ~6 X: i5 Y; m
現在淘寶的也很美XD~

有無多D相睇下?

很可愛,不過真的想看整件衣服的相片~

好令 天鵝絨好書服 我都有 8 _) ^. M$ I* e5 z" s! q
btw棉襪褲係咪一般果d芭蕾舞襪? 定係特別一種?

很硬吧,睡舒服?

引用:
原帖由 just1994 於 2013-11-9 00:52 發表   
; K5 p  ]4 Q' N  }9 L. G: r8 X好令 天鵝絨好書服 我都有 , n( w  y; @& a; I
btw棉襪褲係咪一般果d芭蕾舞襪? 定係特別一種?
棉襪褲係最普通最舒服既小學生返學襪褲

引用:
原帖由 pils 於 2013-11-9 02:56 發表   ' C! E' d3 m2 Q4 q* \( y. ^
很硬吧,睡舒服?
/ }6 h/ o* B2 x. ?* v2 S( L' P2 ]
舒服呀,因為成件整體都好岩身,所以裙擺唔係大問題

d想問下白色個D係唔係類似水晶的物體痴上去? 不過如果配芭蕾舞襪褲感覺仲正~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-9 08:51 發表   
9 ?+ A7 I9 Z1 s! Md想問下白色個D係唔係類似水晶的物體痴上去? 不過如果配芭蕾舞襪褲感覺仲正~
+ E7 o1 y* _0 v係呀, 件衫上面反光個d 物體係痴上的既薄閃閃珠片

個件好可愛bor ,著上去好似小妹妹bor 0 k8 K$ v2 o) _' v
真係好,買到件身高180都合身,真係千金難買心頭好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2013-11-9 14:48 發表   
4 A% w: a, ^7 g. m3 k4 c' J) @6 g+ U: O/ ^
係呀, 件衫上面反光個d 物體係痴上的既薄閃閃珠片
1 H2 o+ w/ W6 L* f+ H' q+ {
) W; z1 e# `0 Q5 L( T7 D2 L9 F

9 Y0 F+ }- s; ~) e" ^4 ^6 u, S禁就真係正, 請問有無店名可以PM我等我去睇睇?

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-9 17:58 發表   3 I5 ^/ }: n1 u, R+ E! g3 v% J
7 \$ q( b6 q- T, M- \
! w1 Q' T& z0 k1 I+ [' h/ `/ a

3 x# [; o/ `: @. R% I% W禁就真係正, 請問有無店名可以PM我等我去睇睇?
2 j7 F+ r/ l) c$ H# k
OK, 已SEND
1 o9 H7 _- u/ a5 @+ h" X% G& D3 ]不過提醒你一下, 件衫條領有條白色毛毛邊, 會係咁甩毛, 我第二日就自己挑走左, 得幾個位車住, 同埋佢車係邊舞到個領會緊左好難著同除, 所以我都係挑走左.4 a% P0 c6 \3 k' K
另外佢個領邊同袖邊因為有D 閃石係到要自己用手MEET走部份閃石先無咁吉身