嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難
7 [+ W! ^& H+ _6 @/ n
2 B* w: F9 d8 A( h3 W2 _% }[ 本帖最後由 popmyball 於 2013-12-14 13:12 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   8 h* f" `! \! \5 _! i# h  `- k
嘻,下晝屋企無人,波波有難
  b8 j1 b. |0 _- H* @Me too   
& c- ]& Z% t7 n
7 p5 R9 W& P) p' u  }: s不過要晚一點才沒人
7 q) _9 K% m: D/ z0 _先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚 * S8 K& [! M7 z9 T

' B& a( T2 ]; R' t粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街5 n+ A+ C# ~* Z& z  I- y( ?
有沒有睇玩波片?. \, h! Z8 G# L# t; P- ]1 t% W" N
免費的話& E0 k. ~! M) J
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  3 B& u2 Z  d% `
youtube都有一大堆(一般向)
- y( _2 {; j1 E# N- g至於要成人的,去xtube4 _6 c! _3 J% u1 p4 p7 I8 c& W& c- m
收費的9 J* _( o: P6 Q2 V% t- t
clips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!6 F& Y6 N# o/ @9 q  T6 M" K

/ |+ t4 h! l6 C$ u0 @% w# S
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   
3 F9 g7 ?7 [5 `% J. S( ~0 e! L* ?# J昨天沒收穫,今日落雨唔想出街7 c& v  ^! W7 Q' N
有沒有睇玩波片?( b0 I" B- h5 _$ x2 [4 K
免費的話
' Y3 C1 P$ y0 L6 L隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  - ?) s) s/ \# e* ~8 w; _! R  b
youtube都有一大堆(一般向)
# h; a; [8 ~3 ]3 `1 R至於要成人的,去xtube
% Z) i3 {$ ?# H- [+ k收費的. S! m3 N3 u! L3 D) x
clips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   7 n  n% A: z$ G: Z( P* k+ E' O
當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
1 C" l6 o; E! g/ J: x
8 {( p7 B0 C2 R2 Y
; n6 |3 c# _+ F2 b: h) x. W
eMule上面好多是sample, r' w# _: N/ d1 n* @
(eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)( f% W! f+ L- a
想試下買氦氣玩
% l* Q' L" V8 h: n/ X/ k
* `) b! ?5 D/ N% K) c  R今日有新氣球到 * O0 Z  G, h) T6 i) t
等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦
, ]9 g) }4 S" Z* p  n4 x* G2 g) g* y3 b) Z# ]# y" J

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派
4 S- n* ]7 U3 U6 i2 E6 A/ Y6 H/ a

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   2 O1 l3 _" w7 T2 n4 o$ F
lulz   入咁多波,有排都玩唔晒
4 A: z7 w" l! b2 e0 Q; I4 S始終有家人在
: F+ T! {) c, ~% I8 d& ~想泵多D都有難度  j6 @+ r, T* @, o5 s

, e2 U0 t3 d- {% m% ~) y
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   1 _% y3 X9 K) n# k5 d* K* S
hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
0 S2 o7 N6 {! r4 X  m8 K3 v. H

5 [: v" ^4 I* V$ S3 y% `; ?& ?5 v% U派波好似少了....
" D# |  e& |% G; Z* y+ S/ V2 v有都派發量唔多, 一陣就派完
) H, a$ I) u. j
/ W# s! d" P  J5 Z# Q* \  q7 p3 d[ 本帖最後由 MBLoo666 於 2013-12-24 23:17 編輯 ]

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球
' Z* S+ C% K  U& n
3 m7 K( Z/ z) T5 }3 `# f$ W" K9 S4 x個人偏好日系風格
  M. V) S; {& {/ ]$ G0 i" J; N第二張相那個是我最愛3 L$ g: E1 d0 a$ G% @3 f+ }
(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??
9 `0 s) Y; [- ^4 ?) Q& d- h4 }/ W7 F7 D$ E
(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波
2 X- g- v. N% J( _我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...