嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難0 f& b2 \- {+ [8 P# A( O7 R! E# k
: {) ?; I. _6 d' c$ B: D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   
& t0 Y6 q9 @1 y, F" S4 T嘻,下晝屋企無人,波波有難
  Z' W( @/ P; b  a1 [3 mMe too    ) x! g1 Q, W# |- ?5 {3 Y8 \

1 D. s1 [9 Y$ N7 w+ s不過要晚一點才沒人
* D! h( f! P; j先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚 " x& z( C% E8 [1 U

/ e3 V- _' r4 X8 z2 S  p粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街
1 [: W$ \0 h3 J, T% i3 i有沒有睇玩波片?
' I9 O" f+ W* Y/ }1 C  O# h$ J免費的話7 h! p; |  W: e' `: s. I
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  
! F8 _5 p- h0 A0 lyoutube都有一大堆(一般向)
2 h: f+ ?2 ~- j! k" I  a- Z! |& a至於要成人的,去xtube
, R8 ]9 ~- U' A收費的
% H$ l% p; V  u3 P+ _clips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
4 p, N' j6 }9 ~
: R4 f( b  S/ p8 J4 K! ]5 S
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   ' w3 G4 o* l" }1 C. n
昨天沒收穫,今日落雨唔想出街
3 I1 _2 r3 z7 T% q有沒有睇玩波片?
/ j( u( |5 S- I9 G免費的話  Z* H9 m. I2 Z# f7 `
隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  5 ^, {4 R8 s2 z* @$ ]$ L
youtube都有一大堆(一般向)
+ A; z: R' M9 T! K  X至於要成人的,去xtube
) S/ x( }- z, T收費的
# x# I# k* ~# W( b6 {) e# tclips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   . I7 T8 ]1 @$ d6 g1 q; W3 O) {
當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!; X% b; J, f) Z  _/ p. c. T) n, S
: L' k) q7 [8 W3 Q0 i3 S* ~: {
" K2 Y) [+ R4 O, Q7 ~1 m7 T# D& T
eMule上面好多是sample
/ ]' C& w. t/ y(eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)
$ W9 b. n- V) s4 p/ e3 {& M想試下買氦氣玩 0 M4 R  O# N, E# ~0 s0 v
  F0 M& d) [( F+ Y! [8 d
今日有新氣球到
; _% t, g- I1 \( K等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦5 j4 H9 c6 O  L" G, O5 G; j
8 X$ q& ~, a5 R+ w" N! @: z' G* g

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派 0 H( v" d. X% v$ N

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   
9 I( y% F' h" r) T. r  G" llulz   入咁多波,有排都玩唔晒
' |  e# x# h% I
始終有家人在( P9 K1 Z# `) p7 d0 x! e( j
想泵多D都有難度! n9 _. a3 m: N* u
% E/ c2 y0 k; ~; m, F& A
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   
- c& }. y9 a, F/ G) Yhihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
; c) i: f, c% Z9 n0 l0 r

& D9 }1 e2 y2 f2 D派波好似少了....
) j- t  C5 `- `' u0 x8 k% x有都派發量唔多, 一陣就派完: F4 l8 r7 w7 \; x1 X- b2 A( Z: D
1 P/ o6 W  u! t: x$ o6 C

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球
# j# d( L/ h3 C2 K- N# p
5 B3 z! R3 k) x/ b個人偏好日系風格 1 U" ^' U' e2 q2 y6 s+ x
第二張相那個是我最愛
& c6 `, ?4 E0 V& s(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??8 I" \  ^" }" `( Q2 ^
3 ~# S6 A* Q( l' Q  m) h& A7 n3 Z0 h
(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波! e2 P" t  h8 u5 B
我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...