嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔去買女裝校服

咁如果真光既校服難唔難買?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都好想去買,但係住係新界區........

真係唔難,看鋪伯伯好好人

引用:
原帖由 willy 於 2015-5-24 09:14 發表   
: Q  O$ [% M5 h- `2 b+ t" ^$ N8 O+ N$ `
  J/ R8 D( x" E9 B2 n/ i
去得日日, 只有三種倩況買唔到, 一係佢無你要的SIZE, 二就係無你要的學校, 三就係你去到根本唔清楚自己想要麥
" q6 t4 v, W, s1 [$ V& c/ ^) c+ K
第四種情況係無錢 & }; b, |* F* c) \! r7 s" T. ]" z
(唔係講笑,昍記d校服貴其他舖一截)
aaa

咁買協恩邊間平啲?

我既第一次都係奉獻左比日日記

拿出膽色, 就可以在火車橋買到優質的校服!

真的很難嗎...我也想要買的說

呢期:(最近三個月)- P, H, }" H1 C8 ?
砂地 牛奶可買
2 a) K6 s" T7 j" f" C火車橋可上貨
4 ^/ V) C, o5 f, J  K不角 敗逆窮有貨就賣% E8 {2 F' c: v
張君 地補6月話未番貨$ ~" P( K) W+ H7 h  W4 {
張君 封窗買到% l( H% P7 b4 a1 U4 X
封窗 砂地/細狗 窗已封- h8 ]* D8 @5 [& N# O
成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2016-7-14 17:29 發表   2 u4 B6 }; t& c' q0 m" j
呢期:(最近三個月)
3 w: _# Z  w. Q8 p# s' p: l# Y( f砂地 牛奶可買
9 d6 Z/ u! S# v0 W- ^1 A* R火車橋可上貨
' g2 g) {2 g# ?) R. s不角 敗逆窮有貨就賣
, [3 B0 c7 D% A$ N) k# ]  F張君 地補6月話未番貨
0 o( f, q4 m, V* A% H- r; T張君 封窗買到
5 R6 t! U6 a; |7 I: R2 J" s封窗 砂地/細狗 窗已封
4 v' |9 F* r: }7 F- G. Z成寨 娼妓 唔L想做生意咁款
# E+ T' u9 k: i/ z
* x4 i) P" P' h' N. r
, j( M" P' X' y) G- r砂地係砂由? 咁要試下牛奶先6 _4 Q8 r8 K3 h( i2 g7 K% R* e
張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間" E6 P( K7 o6 f6 t
新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊 0 }* j: g( C: W7 P
以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難做/ N% D- o( `1 ?, n
( R$ j4 A- }' d, q/ _0 }0 a) t$ Z
' D: ^# y# g6 z1 ~$ [+ q
另外, 請問有冇人試過夫候三力易唔易買?

回復 1# 銀禧仔 的帖子

佢地非常好客, 仲問你有冇其他校裙需要 !!!!!7 |/ }, @9 I; n
我一路買仲一路影相, 話存檔好下次再來買# R$ [$ i, m4 D6 F3 T! c

8 c- D+ T" v, u  G
2 X6 S. t8 D1 f7 f; B[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-7-18 01:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實如果要訂造

有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗

引用:
原帖由 Benjamin3310 於 2016-8-14 03:49 發表   
' E' S* d$ m# K+ w8 I* K8 o有冇邊間可男子身訂造?😗😗😗
6 Y6 O  I- ?. e- y( x5 Z# x2 @7 _
( E6 @+ Y" z" B4 c9 W6 U招緊租既教練, 都唔知仲做唔做; 日日有膽可以照試衫, 但應該唔造衫; 其他唔好亂試, 話係幫人買就好, 除非真係搵個女學生/媽媽級去, 如果唔係只會害大家都冇得買
! U$ w) x/ [! o0 a8 }2 h* n! J: ~% r: S, L0 t, O

回復 71# rockman772 的帖子

想問下仲有冇影到其他相?
$ k* X+ u& o% k2 V5 R7 o5 g想知大概有咩學校~~
2 x6 f; Q: s) a0 u$ o! w0 t麻煩你~~

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-7-14 22:15 發表   
+ {5 |. N* j( i+ c/ @. ?0 @+ w1 y' Y' [6 Y4 ?

: n" B: q% \9 H6 M6 y. X
9 m( j/ D, B- Z; Y# ^砂地係砂由? 咁要試下牛奶先
1 H5 j: V5 z3 o9 M9 g9 R5 o! r張君 地補係邊間? 我只知張君有牛奶, 封窗, 日月得附近好似有間, 同埋最近清盤果間
; r* x0 f6 h3 ~- ?2 @新東三間封窗(不計張君)已全封, 話公司政策要證/手冊
+ s- N' \, V- f  E以附近環境, 娼妓就執咁款, 無奈生意難 ...
& U3 T" f+ t5 s1 U
張君 地補 就係日月得

話買比個女咪得囉

not bad

昌记那么好,我是女的,但是不是香港学生,一开始也怕不卖,多谢大家指点,下次去买∼

火車橋即係邊間

9龍城食完野見到曰曰記d校服就捉左條女入去買左兩套校服番去3 e/ V2 f( h7 o+ L. z
比想像中容易