嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係8 e' n. X9 ?+ b7 j- Z3 A  V4 d
有時就全身都係
0 R) B' n# |# C* S& ~不過底衫褲就唔係6 y+ M9 A: }$ q& w
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔/ B- a, R: Y4 r* G
咁我其實算唔算cd緊? ) ~) {& H1 J! `) i5 W: y+ d( g, |

4 W6 G& e* ?0 J% B" G) d3 z近期又開始想自己買藥食
. x% n: t1 k7 e7 B- v6 A$ K& ~4 P有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買
9 N: k. J% x1 p6 Y$ @0 e6 G不過好驚比人歧視
" d/ `: X) V  u; S# }, M7 I
3 o4 {$ P1 u: R0 o: I& l" X( `1 @有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?- N% H6 U& `/ R$ U/ n, Z, _
已經知道啲藥好傷身
. x' _7 I' _+ K9 I但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?4 b5 `7 b8 U4 ]* r) I1 H) t8 h  S
TAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   1 n( p; ?- P4 g$ a: D' g& W
唔洗返工返學?6 |' d0 `5 }) y1 c' m7 c" s
TAOBAO有得買雌激素
8 ^3 V! u6 k# [" O
要返工呀) m' ~- {; T1 m
不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
) @3 L: ]% W$ g; V2 B. w" q大家更加要小心 !!
! ~' u( Z: F- c& K寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.( d! y) h' u3 A: a
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!8 K- P8 f% @$ a/ j( a

" o$ p" w$ t3 ^( T$ ~4 V' i# s( ~[ 本帖最後由 13funny 於 2013-12-7 10:22 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   $ k+ y. v1 K) g% B
藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
" Q; D4 W4 T' @9 q- k& j9 l5 J" A% N大家更加要小心 !!+ A- f) S0 M- n' L
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.7 m. w9 ]9 h& K1 P% [
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
; d. m2 l; j- _: l% g
藥房之類會唔會有?1 O8 E, H  P  {5 j8 h
但係要問佢拎! u$ m; k+ \% ^2 p  _( G3 t5 f
好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   % l2 V* |/ t# G% \& @
良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
" R% P& W$ n& @2 F
我知用藥唔好
. `; {6 v- g; X2 {6 f) x  {7 ^8 @不過我唔想睇醫生4 E3 n, Q# E8 S! u. |
唔想真係變性- R/ E8 \8 J+ R

- s# j8 |9 G( w3 A" r我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..
6 @2 B  `) [6 M, A你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?
& z6 c! C) U: R% r) @有點不可思議???. r% o, a. N2 ?. o
其實女性內衣褲才是CD人士最愛
4 C; c4 O# \7 g  x7 m我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   
( R% j/ M) X8 W" b+ y+ c! _: J! s. P: [# V- v- p. D3 L/ o
我知用藥唔好$ h! a1 R1 M+ ^9 j7 S2 c
不過我唔想睇醫生( k2 C# A$ x% L# X6 x
唔想真係變性) G9 t. o- ~  y' s2 l& G" T0 g

$ u. V0 n. G& j7 l, x我做運動好易令身體變橫。。。
7 ~. f( _+ J, |5 S3 |! Y  Q

+ d) P7 R, \' v/ ^5 F1 o0 W7 }! ]# v唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
3 j' O' A& E0 Z# y- [7 g- U基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   . m- n$ V( h2 _: E" o  n
日日都穿女裝但內衣褲吾係?
( O7 m# u9 D/ j5 {1 @  R$ w# |有點不可思議???, D5 K* A- }6 \, Y
其實女性內衣褲才是CD人士最愛
8 _0 M' u+ i4 d4 }7 T我長期都只穿亞婆底衫褲
, Q, B+ y! e, A+ S5 d3 r因為唔想比屋企人知
" _' I8 l7 ?( G4 z: L  n4 a: Z可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   ' L) i6 t) k3 a
/ D: y/ n) [. R1 m! I% `* g! p3 T

! j! f, R' h0 {$ h+ K唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...! F- I. E; v9 F, a' A% B
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
+ {4 O0 V/ j6 s2 P我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   
1 n# I( [, ]% ]依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係8 W: W7 t3 S$ C
有時就全身都係
  P& m: \2 G* u不過底衫褲就唔係7 g' Z7 S$ y# ^6 K# M
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔4 l' r# u' y8 d2 Z6 ?
咁我其實算唔算cd緊?
) I; A' z# s9 }1 M* c* x
( O% e  _8 c: a0 _7 @" @9 i. R, y! J1 S+ @; d' ^. I
反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
& d+ R) B2 T2 b) @) g$ X" v) u不過底衫褲就唔係% s4 t% ~! e/ l1 _. p& k, V3 Y
咁佢算唔算CD?
* o  j2 j' m  C7 `: U) _) L; T* E9 b, F/ Y
日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!- m% h/ _  x4 |& G+ x$ Y! u
我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,
, q7 T4 q5 }/ J4 |& N4 r( w" H理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思
  s: F' s4 q+ P0 ~+ B( N唔係話要食就食
$ M+ S- S" P( ~3 C) |2 v8 r7 M) e" N亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?
5 L( u. v3 h+ t* Uadd me wechat: pep9yck