嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求求大家,我想做女仔一下

求求大家,我想做女仔一下

deldeldeldeldel
# c# D2 w& M, X6 l6 @& {. T5 a$ \
3 j& q! m5 w* ]1 H$ Z/ n[ 本帖最後由 BrianLau76 於 2020-12-18 21:35 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己去買啦!!!

點解唔出去買呢?

...

我係一個新手cd,非常缺乏女裝,希望有好心人比d女装,不怕新舊,我身高167,体重50kg
5 K( O& d7 L" @9 u# _Line:brianlau19999 f: A( Z/ n; n( c/ k# M
wechat:brianlau76
6 P% o5 _) ?1 ~6 H2 H9 H$ j) H  [2 F+ B* S8 W7 u+ |% o( Y# u

唔好係度公開自己電話等聯絡資料, 唔係有排你煩

下!甘點算?

被封了

我係一個新手cd,非常缺乏女裝,希望有好心人比d女装,不怕新舊,我身高167,体重50kg
2 Z& L  M7 _2 `, uLine:brianlau1999& r: ?) S7 @9 Y9 G. i( W6 G, j8 }
wechat:brianlau76

繼收錢問問題之後又一新作, 伸手黨

有無病啊?俾你?吾洗錢買嫁 都ON9) D2 W" P2 K, p  T9 i- d( h4 o( `
話無錢就有人送野俾你
1 t. C! K$ S0 M3 m  @( R咪傻啦

引用:
原帖由 `雅雅zZ 於 2013-12-10 00:22 發表   7 |# L/ f1 Q. T% f$ s
有無病啊?俾你?吾洗錢買嫁 都ON9
8 q5 n7 |* t* }' L/ t話無錢就有人送野俾你
- w+ G- O/ Y* {+ w咪傻啦
3 d+ k0 e- b' @" S6 J
& F- q5 i( Z, w# q* S* P
哈哈, 好耐未見過你咁激wo
' s* T9 R6 _5 T+ p0 _
' T* h2 o; i! D& G7 l) ^$ T% F/ k" N  n* L# X7 d2 [8 c2 a

6 Z/ O- D, x7 ^1 k# n6 ^( fbtw:  世上冇野真係免費, 有時唔駛錢既野所付出既代價可能比錢更貴重

引用:
原帖由 Sherman 於 2013-12-10 00:26 發表   5 P$ t& W+ L# [" h

! h  I, |9 T9 Z, X* ^5 U
. I# Q# H0 b" w6 W) a$ B哈哈, 好耐未見過你咁激wo
. Q4 C! B4 ^( e
0 \6 j% c! k9 h, \0 I( t6 ^  y
3 w0 O+ j# k$ U) M
4 p' K$ Y' L  i, Z, `0 j; e6 bbtw:  世上冇野真係免費, 有時唔駛錢既野所付出既代價可能比錢更貴重
% `: `' u& _! E* J+ l$ Z3 q' {# _  O7 b9 {
哩D人吾小啊系吾得既/_>\

根本喺度呃post, 不斷重複自己段野

攞一千幾百出去買啦...
% q& }& ?7 N  U7 H) n% MD國際大品牌仲可以試,唔會唔啱着...
" x3 c0 {0 p3 q而且會一試上癮呢~

新手送禮?( \+ C5 ~$ L) @; Q* `6 k' j% R9 V3 L
傻的嗎?

靠自己賺的錢去購買自己愛的東西會比較有成就感,
; @: y8 e( c+ j" D4 \2 c7 g, v  p- v伸手跟別人要真的不是個好習慣。

無錢自己賺,無衫自己買!唔好要人送比你!

我係一個中學生冇法有錢買

咁你就要學下儲錢同做pt 啦!無人幫到你,只有自己幫自己!呢到無人叫其他人送衫,所有野都係自己儲返黎,你叫人點送比你呀!

我都系想試一試做女仔,再考慮sex change

引用:
原帖由 BrianLau76 於 2013-12-10 18:40 發表   
- s1 F, w8 \0 B6 a, t1 ^; Z我都系想試一試做女仔,再考慮sex change
/ w9 f4 D4 A% i# S' Q1 s$ @
1 I, ?3 t) E. T& u
連買衫既錢都冇,點變性