嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

識CD發展戀情

識CD發展戀情

係咪一個幻想?能夠實現就好4 h' Y! b. d7 e/ D+ R
, v8 [: x, X8 Y- g% @2 D1 q  \% V
要求:9 {$ r2 [: H: |
CD後陪我行街,睇戲,食野5 p% |3 `9 S1 R- E4 w* H
$ T/ P+ t% C* g6 l, P+ @; R, t
& q% M* Q/ n% B6 [- x
緣未到 或者等不到 但我知道
覺得好的就按一下感謝吧~~
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

一定唔會係幻想

同CD拍拖?有時慘過同女拍囉~
: k4 D$ H' K1 X) k8 D$ S2 X% {2 xare u sure?
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

拖住件又橫又粗腿又大腳又高既出街真係幾顯眼嫁~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 fowlerau 於 6-2-2014 08:59 發表   * ^$ y; c4 |: B" v2 \, Q
一定唔會係幻想
* t2 p, ^+ X6 C, c% d5 |4 ~多謝妳支持
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 Rachel 於 6-2-2014 10:23 發表   1 s  k9 l$ c$ d+ y
同CD拍拖?有時慘過同女拍囉~' t' U; g6 Y5 w$ `8 ]1 t
are u sure?
9 h' V5 T0 |: s- [: V6 I
其實都係睇清楚個人性格岩唔岩姐
8 M* p% p2 u3 {6 c  L1 m& W, W希望會成功啦
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 adam5354 於 6-2-2014 11:04 發表   
* K+ s- N0 a3 v4 _! |拖住件又橫又粗腿又大腳又高既出街真係幾顯眼嫁~~
, N3 F& \) J5 Y, O' k/ g' E
如果CD到咁樣都夠膽出街
$ N0 W" }! ~; Z( P# Y2 x* X1 P我相信好多問題都解決到
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 s200110621 於 2014-2-6 11:36 發表   
3 |/ a) Q2 Z- k0 V( [7 X. r* R# f' d
, Y7 X& ?( \% x3 T+ Q6 I如果CD到咁樣都夠膽出街
0 W* w: O* n; Y- d$ }$ }我相信好多問題都解決到
  X% N! z+ W( ?+ k- y

- \; b7 t7 @/ W" T! y$ N; S
0 n4 b4 o4 J4 `' o* r5 P8 R呢類人大有人在喎。呢個forum 都不止一個

引用:
原帖由 Sherman 於 2014-2-6 11:39 發表   
6 Q5 `. `0 J  m$ I2 d
, ~& J5 z& Y0 L2 e; q- f0 F5 o5 a3 Y2 ]

- Y: O& }( q3 p6 M. C呢類人大有人在喎。呢個forum 都不止一個
0 l/ u( U4 ]$ ^, j0 J7 p% j4 a我咪係又橫又粗腿又大腳又高又肥又醜咁出街囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 s200110621 於 2014-2-6 05:25 發表   
0 m. ?/ B: b) V, x4 y! g係咪一個幻想?能夠實現就好' W6 J, z- X# H( n' O

, l, e3 P7 o: D4 k, {要求:# q4 q( Q/ ?, J$ i* P1 ?5 k( E
CD後陪我行街,睇戲,食野
1 F, V$ G/ `/ \' @% R  ?6 c+ p
3 \3 |/ S' M8 T8 k( t, a
4 ^. s) h$ u# g6 g& `- c' o; z緣未到 或者等不到 但我知道
6 c! u  u' z7 u+ W, U
, K/ S: q0 R3 |! k3 J% L0 Q
樓主咪制呀.cd仲麻煩過港女,唔信試下啦

引用:
原帖由 horrible337 於 2014-2-6 16:41 發表   
+ i) T6 O" ^% S' e" T, w1 S" z: o0 I$ i8 k7 t3 h& {" l

+ M" E2 D6 T+ Y: I! n樓主咪制呀.cd仲麻煩過港女,唔信試下啦
6 g$ g- A# @8 y  W0 \5 c! n
4 C2 n0 M' H& v& E6 v
咁又真係要睇下咩人D , 唔同女仔有唔同性格,  同樣, 唔同CD 亦都會有所不同既
  X, P9 Y" E2 r5 ~, j; g$ J* {
6 G7 X" w& r, sPS: 你係男定女?

同性戀之中ge異性戀?

我想試吓

我想試下呀点聯絡你呀

我都想試下,但還未到有信心早上出街