嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

太太送左個女裝手袋比我!!

有個手袋我恨要左好耐。昨日我太太送左個女裝手袋比我,仲要係靚野!!COACH!!今日第一日拎返工,好開心!
! l% G2 j9 y; o; B3 G' ?看圖!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

妳女裝返工咩?

引用:
原帖由 maisie 於 2014-2-6 14:54 發表   : g" M! H! z  d3 w2 m& [
妳女裝返工咩?
1 b: \2 h' Y$ n$ {& g

8 P& D) i% v2 Z, D/ r, R: Z冇錯!
. V2 p6 }6 \# A8 i1 x著左出街都冇人覺。

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-2-6 15:20 發表   / g2 B: W& P4 o7 `9 [( i8 _$ a9 C
4 E) t+ h2 I; o: j/ E
. g  c- d6 i9 A5 {1 m1 G! e
冇錯!   z" l# k+ z8 }% P4 b5 E
著左出街都冇人覺。
9 I7 a" m, G$ ^2 T0 q6 {  f# E. _好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-6 16:39 發表   * L; p- A+ O- X+ j/ d* a

$ |, O$ C3 B$ V: }好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持
. R0 z' w" _# x2 E* [' r3 v, l$ E1 c8 W# ]
其實你識點配襯的話,真係可以全身女裝出街都唔唔會引來奇怪目光。當然唔好搞到自己騎騎尼尼,無啦啦一大條裙著出來啦!
7 |1 L5 q, Z! q2 M, m0 L2 D! _! C  w1 s! j5 t! a
基本上我由上到下,外到內全部都係女裝。包括大褸,上身衣,牛仔褲,內衣褲都係。Converse就中性款。
, ?4 J  k, C+ a! {3 Y; L4 O. D. r4 B# t  m# E- d

9 t) \( `/ L- k8 W$ ]後加一句:識得用色及揀衫著的話,出街戴埋義乳都完全冇問題。而加我上身full time係34C既義乳 7 w0 o$ |- e1 I7 K( w  K9 l

1 L6 c* s3 R) u' O( I$ d$ b3 [[ 本帖最後由 kr_12 於 2014-2-6 17:33 編輯 ]

so envy~~~ i wish my wife is like yours~~~

你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?

有無上班LOOK分享下??

引用:
原帖由 willkam 於 2014-2-6 21:04 發表   " n' r7 e8 X  h# i. D" h0 S8 f
你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?
( q# ?6 a8 R9 }4 h- o( u5 x
% P8 h2 F  A8 f' G6 ?  R5 k5 {見工...??!! 本身打緊工架喇喎。

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-2-7 02:20 發表   7 @) O% x+ Y  N5 `
有無上班LOOK分享下??
9 u& D+ {+ y: l* P

, l% r- O% L- V稍後提供

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-7 15:52 發表   # [8 m8 p9 \" E9 U; J5 {/ \1 R% r
請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?
9 z" W: K+ j. A+ [& G* F

8 Z0 @5 a  Z# ^& J, }6 l$ S6 mYes feel free

可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?

How much??????????

very nice bag

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!

引用:
原帖由 Riven 於 2014-2-23 02:37 發表   
- K! x; q5 f% P- `+ t3 i可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?
1 C4 U5 B- ^! e# |( g9 C% H+ a" Z" k: W; ^" v* v  y/ G! x: m3 s# a
歡迎 PM我 =)

引用:
原帖由 retsop12 於 2014-2-23 04:49 發表   4 W! ?2 G0 g- n4 F. Y& @
How much??????????
+ l! B/ h5 ]( o2 [- L2 x+ E% N' p1 k; E) G7 o  \- B
$5,500左右,都幾貴啊!所以自問好幸福

引用:
原帖由 cythina 於 2014-2-23 17:33 發表   : G0 v+ F9 o% h/ @7 [8 I2 l- T
very nice bag
+ V0 K. k6 \. X) S: b多謝你 4 I3 F1 v+ ^! q
我都覺呀!恨要左呢個手袋好耐了!!而加仍有貨啊!
9 k" ?0 ]! ^5 L/ J8 Ahttp://hongkong.coach.com/pdc/?s ... false&tpType=ut