嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

引用:
原帖由 alien39547 於 2014-2-25 05:23 發表   / R& j) R! ?9 [  q# j
請問點可以令太太接受呢?我都有太太!
  W5 e' q* W+ v: q7 l! p
歡迎 PM我 =)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好羨慕妳, 可以做返自己, 太太又支持, 我都有太太, 真係好難想像

我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?

引用:
原帖由 Jeri 於 2014-3-4 13:13 發表   
8 `4 G( E) i8 K" n1 H$ W8 l我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?
+ m3 |( s& c4 P; Z, }# I+ x
歡迎 PM我 =)

- Z  |& \- Z" y  _: Q

# q5 t5 q+ V& Q" Y# ?/ c" U. g我的一身女裝連手袋就是這樣了   a% y& ~/ t2 k. v2 _# S+ m

, }) d3 T7 J: v5 @9 o8 a3 H& |' ^看不出吧?

有家人支持是最讓人羨慕的

同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。+ D. a5 a7 n- Z8 @
義乳,我實在唔明點解可以咁自然。

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-3-12 15:06 發表   , x& e% w( y3 C
同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。: P5 M: ]; H9 p  ?, o3 ]( A
義乳,我實在唔明點解可以咁自然。
$ v; {* v, l6 H8 m8 O9 o/ x& h+ b5 [3 `7 i5 @
我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。
6 _3 ^% I. P! ^戴上假乳都一樣可以好自然。

引用:
原帖由 kr_12 於 13/3/2014 13:13 發表   
& F; ?7 j4 u" L! h# K! ?
6 z& i! C9 I. T( A; y
; q! m, C% F7 P. h我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。
! `( e* e5 P1 ]3 L. p# Z戴上假乳都一樣可以好自然。
" J" Z/ s! m0 ~' f: }  j2 J2 L連用埋假乳都唔覺...樓主功力好深厚呢3 X- B& R" e) g% _' _
不如樓主分享下當時點同太太講,大家都好想取經(當中包括我XD)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

女裝返工, 非常佩服
& |- g, J+ Q, ]4 c我自問一定唔敢

引用:
原帖由 jessie002 於 2014-3-20 11:22 發表   " q+ i9 I, L; S8 Q: O
女裝返工, 非常佩服
/ ^9 {. Q+ k6 A8 Y* Y1 p! y' v) j我自問一定唔敢
! C+ H) W/ k5 q- a你的是什麼工?

如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,
9 O( q8 W& y9 q7 M9 Q同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?

引用:
原帖由 gloriacute 於 2014-3-22 11:07 發表   " J' a, c. ]2 I! n8 v
如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,) T$ ~' ?6 E' w. a( N, W" H  s
同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?
" w4 H: D0 ]; ^. @3 |

3 l6 @1 v! v, n# s唔識答你。2 U8 E( a. l/ L7 _% r

1 b$ s( |6 o$ N' Q7 h一來,等同你問一個亂過馬路既人比差人捉住,會否比人罰款呀咁。=__=!!5 V3 M8 U% \. F( J, m1 k8 O& r
二來,都講左方法令你著女裝唔會令你太異樣或吸引奇怪目光。當然有信心咁著出來冇事先會咁做。
- a8 V- s4 S, T$ z5 q7 i9 Z% [三來,你都識講老闆同事(或咩人都好)細心看。其實你倒返轉頭諗,你會否突然無啦啦去細心睇一個人啲衣著呀,胸部有冇突出呀咁?好多時同事都掛住做野冇時間理你;出到街啲人都掂行掂過啦,再唔係低頭族玩手機。就算過街有啲人做fashion界眼利見到,你行過時,佢拎得手機你都走左了。
( Y. W6 `; H, B3 r$ E# w& J; a
6 B! R# S* ^; c% o0 n3 m著女裝出來的恐懼一切都係心理因素。

咁夏天又如何呢?

引用:
原帖由 sharonlin 於 2014-3-28 07:35 發表   " F. x5 ]+ I: u2 W' J- M
咁夏天又如何呢?
' U& @& P$ u( l1 }
' q$ j2 x+ l# w: V
冇分別,都係咁著。
8 ?( b; `+ [) |9 W) g
) O4 m/ {) N$ b% n1 {& }係對義乳用細啲size

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-4-2 12:06 發表   
- o# s8 Q, p2 t  ~8 Y. p) a2 g' c0 c+ `1 h/ b1 z3 H& h1 \
/ K9 D% b9 W7 B) M2 {
冇分別,都係咁著。
% `! {; F- b. r/ Y/ E9 V8 k8 w7 c4 n- O. @0 p% K$ `/ m! Q7 K9 h
係對義乳用細啲size
; i  P8 Z$ }0 A$ U! s/ M8 ?+ r' G+ x1 h: d9 e
即係夏天都要穿件外套?

幾好

Support

Support!

好利害
' I8 |# B% L7 T7 h# ]你見工果時老細都唔睇你身份証男定女咁利害

不錯