嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚真光CD校服約會

今晚真光CD校服約會

有無校服CD明晚一齊CD校服或CD校服唱K,有就PM 留言聯絡
, H. j! l2 M# Z& p  H9 L/ \% O
! x2 w) O% F/ n0 e4 R[ 本帖最後由 kennypong 於 2014-3-5 13:52 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

明晚考試,學生溫習中
暫停寫入

今晚你咪無得玩

邊區先????

when????????????????????????

在接在勵今晚在玩校服黃大仙

明晚唔知有無人一齊cd 校服呢

琴晚我就約左姐妹cd出佳la,星期日刀系

校服嗎?今晚你穿校服

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 10:23 發表   7 G2 D" U# p$ J! D7 n+ C
校服嗎?今晚你穿校服
# J! B' Z$ S: j9 ?# K" h3 `" D
今晚會著校服牙
) {+ {" e2 v, }' N) e! Q應該同令一姐姐著保良局去公園打飛機

係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 11:14 發表   & W2 k& F& o' z1 {2 q
係邊到著呀。我都想一齊
4 i& Y3 c" y. l; P
2 W8 }: E# E- |7 p/ {8 J+ q* }, |
成行機會一半一半la9 v/ A6 W" z0 k7 v& Y' B/ N
今晚甘涼,我刀怕怕哋
# M. Q: A: A2 ?& x; v! P/ r晏d先決定

咁妳今晚唔入沙田嗎?妳唔入我唔cd了
引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-21 11:14 發表   - N4 \9 U, g: |0 |
係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-20 14:49 發表   
! }$ L6 n- h- Z2 z1 ^7 P+ O明晚唔知有無人一齊cd 校服呢
7 x) |' P3 c8 n9 `. {1 X我今晚ok, 我有車

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 11:56 發表   
2 U* _  F1 p  F* `0 H- }% u. B5 E. J" ^0 t5 I8 y/ S

$ q' ]- ^. M" D# a' ]+ V成行機會一半一半la$ y+ L$ T% `) E; Q- u: q
今晚甘涼,我刀怕怕哋9 P. o$ ~4 C% O. o. [' b5 d5 Y
晏d先決定
! F1 m" z% m8 O( `* Z6 I
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]

引用:
原帖由 jockey4605 於 21-3-2014 12:55 發表   $ V0 t( {8 d0 l! |! }4 Z- d( o
8 L' E/ ~/ R, v  W2 r
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]
8 H4 u1 h/ J1 Z0 V; b. ^( o
& @( r+ e% s( ?6 s0 j一齊打飛機你都ok?% R3 ^3 q& T- ^$ M5 F
姐姐要晏d先定去5去
1 U( ]3 A  q% V  ^, {' M3 k拒怕打飛機凍親陰道wo

今晚可以點玩???有興趣cd後點玩

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:20 發表   
8 v5 P4 n, A# h8 _今晚可以點玩???有興趣cd後點玩
) |3 c7 S' a/ a
/ H# N" S9 q( D未成咋6 j: c- k2 B  r; D
如果成既就七點男田或觀塘既公園校裙后挽

我都有代打飛機經驗

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:44 發表   
$ V' R( W/ l, n. b$ o我都有代打飛機經驗
$ i' W1 m* \/ m% r' E0 C' I青問咩叫代打?