嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚真光CD校服約會

今晚真光CD校服約會

有無校服CD明晚一齊CD校服或CD校服唱K,有就PM 留言聯絡
( j# `3 ?: V) z& R7 ^; t- B8 `3 J1 Q) Z, _" U9 ]5 X
覺得好的就按一下感謝吧~~

明晚考試,學生溫習中
暫停寫入

今晚你咪無得玩

邊區先????

when????????????????????????

在接在勵今晚在玩校服黃大仙

明晚唔知有無人一齊cd 校服呢

琴晚我就約左姐妹cd出佳la,星期日刀系

校服嗎?今晚你穿校服

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 10:23 發表   0 A9 ^8 f% i  z" m  Q: ]
校服嗎?今晚你穿校服
! s% i+ S' ?# z; @) Y) V0 @1 ~* B今晚會著校服牙
9 {0 @1 X7 R9 T3 d應該同令一姐姐著保良局去公園打飛機

係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 11:14 發表   ; e6 ]3 l7 j% H+ }5 r  Q
係邊到著呀。我都想一齊
$ ?8 u0 U% d; U& k" I5 o
  V( C1 g+ R) j) |成行機會一半一半la
( r2 E# m8 J0 ]) Q+ ]6 k/ _( W- S今晚甘涼,我刀怕怕哋' M  t& I+ F$ p/ a, L! R* n
晏d先決定

咁妳今晚唔入沙田嗎?妳唔入我唔cd了
引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-21 11:14 發表   % B( C- ?% G. @/ t
係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-20 14:49 發表   . \4 n+ O+ F, O1 d
明晚唔知有無人一齊cd 校服呢
$ L! b' p4 ^& `5 ~/ f
我今晚ok, 我有車

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 11:56 發表   6 W9 g, l8 i0 E4 [, G! f
! |: O: G5 C0 U9 t+ A- U

2 G* X3 x  ?9 q7 r$ c成行機會一半一半la9 K- `. S8 d. V' `) c; ]% V
今晚甘涼,我刀怕怕哋
; c1 X3 d$ N4 D" k晏d先決定
" c0 s& t7 S& z5 G可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]

引用:
原帖由 jockey4605 於 21-3-2014 12:55 發表   
) @! Q8 R' Q& c6 H7 q: T$ g# f: d0 x, P) }
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]
$ [2 Q$ ^. y2 D& M# F$ a# s+ s

% \! O5 f( v0 F7 [" a9 }一齊打飛機你都ok?
: C$ R) ], s9 s1 K/ J! L0 U# K8 U' `姐姐要晏d先定去5去# z& s! C" i, g& r$ o
拒怕打飛機凍親陰道wo

今晚可以點玩???有興趣cd後點玩

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:20 發表   $ |. o0 n6 @  ]8 p9 Q$ |
今晚可以點玩???有興趣cd後點玩
3 Q8 k( }2 O6 ]7 |
: `, j: J. N4 p, _1 @2 W. }
未成咋* f- O1 x! U( j3 s
如果成既就七點男田或觀塘既公園校裙后挽

我都有代打飛機經驗

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:44 發表   
  p. S0 B( U" n; d; V' L我都有代打飛機經驗
" {# Q1 U  F1 k3 v' Z+ q0 q# k青問咩叫代打?