嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚真光CD校服約會

今晚真光CD校服約會

有無校服CD明晚一齊CD校服或CD校服唱K,有就PM 留言聯絡
4 N) C: N# N5 q$ Z% g" E) p) ]- ?, g8 c0 z2 ~
覺得好的就按一下感謝吧~~

明晚考試,學生溫習中
暫停寫入

今晚你咪無得玩

邊區先????

when????????????????????????

在接在勵今晚在玩校服黃大仙

明晚唔知有無人一齊cd 校服呢

琴晚我就約左姐妹cd出佳la,星期日刀系

校服嗎?今晚你穿校服

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 10:23 發表   
3 Y! {$ T' F1 T) Q: J校服嗎?今晚你穿校服
9 O9 \3 G# Q4 B
今晚會著校服牙- J, r' ?6 `7 t) ?
應該同令一姐姐著保良局去公園打飛機

係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 21-3-2014 11:14 發表   8 M  X, d- k/ @( v, W2 G
係邊到著呀。我都想一齊
+ u0 E( R4 T1 I2 b$ ~5 N9 u( M* _$ g9 |0 B$ n
成行機會一半一半la2 F  I: Y) V3 h3 W
今晚甘涼,我刀怕怕哋' R0 E& C4 o' G/ @3 t5 ^' _! f- J7 z
晏d先決定

咁妳今晚唔入沙田嗎?妳唔入我唔cd了
引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-21 11:14 發表   
, C  T. b/ V1 P) S* W/ i' I1 u7 ]係邊到著呀。我都想一齊

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-3-20 14:49 發表   2 {3 Y1 q4 }8 K9 h- D% [
明晚唔知有無人一齊cd 校服呢
, m* V7 `: R8 h' v& d1 _# H我今晚ok, 我有車

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 11:56 發表   - E9 o6 q$ Z9 J& Q
9 |/ N- z8 G- {1 j
4 \* ~; H- W. T$ I, `2 F6 e6 ~
成行機會一半一半la/ ^( ^  c- C1 k1 u* V( C( W  S2 a
今晚甘涼,我刀怕怕哋
& X; X/ g" k8 a& G3 g! |晏d先決定
' d9 F/ h, i/ M. }/ r# P( y
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]

引用:
原帖由 jockey4605 於 21-3-2014 12:55 發表   
) J# p; l3 N$ K2 D1 I. J- U5 B5 b) \# P' ~( i& |4 G
可否約埋我: wechat:jockeyub, skype:[email protected]
7 _  t" M9 z! d; A" g
0 y8 C! }+ P# s1 W! t! K5 P. ?/ O
一齊打飛機你都ok?
% z# q6 d# z9 `  O姐姐要晏d先定去5去
+ I9 r$ D: z, H9 v- d+ u6 |4 s拒怕打飛機凍親陰道wo

今晚可以點玩???有興趣cd後點玩

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:20 發表     \; d3 x. |0 D4 X
今晚可以點玩???有興趣cd後點玩
: g, }4 e$ T' [3 y5 N5 P: b
7 E6 C8 J# H$ x+ m未成咋$ H  y* M9 s8 I+ u3 O( f0 Z
如果成既就七點男田或觀塘既公園校裙后挽

我都有代打飛機經驗

引用:
原帖由 dick200711 於 21-3-2014 15:44 發表   
6 y3 G; E0 C5 [" Y  V  Y; {我都有代打飛機經驗
! G, A+ M/ e$ J' N* f$ T青問咩叫代打?