嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!( I* b. f8 h6 R
因為好少見澳門既朋友交流校服
$ P7 C% t3 \9 [! k5 g
/ r  t" n2 {% {  [! P[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-12-31 01:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?( O% C: ?3 s) C* b
你有咩介紹 ?
. Q( m. g& v, Z* T6 s& O7 X* t; f夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   
4 T' b4 T9 f* {' R; T係咩 ?, V6 L# f" E/ s- X2 k
你有咩介紹 ?* D+ A' ?# N& A& y
夏季咪有聖羅撒
! q3 f: _9 ^+ h' f7 p# w& z

9 t& u% z  b6 U& j0 Y: M0 B, _8 U有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   ( ?5 o- C8 {: k, P1 P1 j' ], x
其實澳門有幾間都好正~~~~
+ \- e+ n! k$ O2 {4 J# ~: a. m

2 ~' c0 R: w% L; Q) p$ n係咩 ?( A* X3 G+ T& G! }9 O( Y
你有咩好介紹牙 ?
) J1 A: R3 c/ `
0 n7 a9 n1 u  p$ D1 w% h: L
3 K$ h8 J8 _; K) `6 A% c夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
# o9 v! m% Q! E" G& }) c有無圖???
/ F/ g7 Q" }3 u7 Z" Z4 w
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
, w( n& B, `: P0 G' q- W; k2 J上衣似香港手機女校!!!!& p/ f1 O3 [5 H
# W2 [6 a1 k0 _$ r/ [: P) P

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   
( h; \$ r# w; R9 ~8 G* i# A: w! x4 G掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣
: _/ R4 ]5 [5 z" b, u5 ]

4 q* S7 b9 ~7 A4 B4 i( I: L% Q) j如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!1 R. V: H% b+ b
佢可以介紹澳門有咩特色校服!?
# V9 o, _; T# I* R
( }/ h' e1 ^6 a7 R其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎
# w+ J! F' y6 S' {4 X$ ~6 n. }6 o3 \* j7 |

冇人應架 !!!!4 q1 \: @; `3 V( n

J- f" P, ]- K* Q" o; p. m' O1 G# }2 |' z
6 ^1 b. K& u$ W8 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚. C' x' ]* F; v2 s
但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣1 l5 `0 F, n$ F8 R$ z- b

2 f, ^3 s0 H3 f' i* Z* \3 H[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
5 f9 [7 U* S& ^+ V' f6 D* o0 b% E; P
2 |. ?" c) y- t+ K  i; N; m我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   
/ a5 }! [% l+ h- }umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
" g9 @" x7 P0 ~0 f" i/ Y
0 T) I' {  F* `3 ?我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
( L% t2 D: y9 ^0 _  @

$ I$ Q" ?  R9 r9 B香港既校服,你都撈埋lo,) G8 z; ~: O# n# _
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎8 V+ z* _  f! J/ m" I( v( j& d
呢個教授,真係a.a-,-5 q! ~3 ^' m5 y+ t. o

- j, Q0 s* t, ]1 A& Z[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-13 01:45 編輯 ]

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列
( ]1 c3 ?0 [6 @2 ^9 E$ X6 U不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?
0 a0 a% ?4 A0 JMy Wechat +85259323306