嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

just order

just order

Just bought two skirts.  Looking for them..
  L* g& y; J7 @" c3 z
# v- s5 ]4 }+ E" j# M/ C$ s- N0 s
& p1 \! o; v( B4 ^7 v- T6 {

% O. a6 B! Y0 `& c[ 本帖最後由 misslady 於 2014-3-5 10:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
新買的衣服嗎? 期待你穿上它喔

你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?

呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有
8 D5 B$ H  v: i9 F/ e& _( t但小妹就肯定冇喇

好正呀~~~~有咁好身材著就好lou~~~~

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-5 21:54 發表   ! e8 m. f" o7 [3 |2 m" l
你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?
/ A( w9 j+ S+ e) o/ c8 _

8 U" x) E# p" y4 ?3 Q8 v; V1st time to buy.' T: ]- V/ a  v, @8 \/ ?
Just got the skirt.  it looks very good.2 o- C" o" F( u" W3 R/ l

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-3-5 23:52 發表   & t4 K# w. T0 U" [
呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有 0 y$ t1 B* ?5 D3 ?8 x
但小妹就肯定冇喇
0 F+ h. x# `3 `: q8 y
8 ?( m8 b9 ?3 p, s+ p6 xDon't have chance to try it...

但綠色好「蝦」人著的。

很貼身,不過很靚

引用:
原帖由 misslady 於 2014-3-6 09:23 發表   
* y5 d9 n' e9 }3 n( ~8 X* @
% F# e6 i3 X" O( i- G6 Z6 k! }8 D5 U' j" S
1st time to buy.6 k2 G" m/ i. X2 K
Just got the skirt.  it looks very good.6 d( o+ }% j0 I& A6 G
/ ?7 E7 @1 V* u* ^2 ~' K' Y9 Y) S想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-10 23:27 發表     v2 g+ L- H( }$ s% [: I
, |& d& q9 h/ |) v2 ]! C
想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話
5 G" }9 B- u9 o
1 u; q! ]( E1 e# F/ Byou can either pay by - credit card or cash-on-delivery.
- m7 c" y% U5 [6 e1 I% i% R0 F9 ]# S

呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇

引用:
原帖由 pccw0000 於 2014-3-12 23:51 發表   9 n, n  O9 X; N- V9 ^8 a; R- w1 B
呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇
0 @0 J5 }! G; \  S5 G

# f3 v7 ?- }+ Y- Y" r1 S9 tyeh.  this one the cutting is very slim...