嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

# R: L' |' i; Q$ [6 g; |
2 y4 v: S3 P; S/ p# e

0 D& Q. |$ ?3 o' Q
6 |* u3 T) y, e# z- B* x+ E" g2 U2 j3 Z' ]6 K6 `4 O% U, u
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
7 @& b& R& U& E
+ H, ?3 n; F' h: m請參看:7 G- R. d( e" v$ `* S2 N
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
# K" Y1 `' i9 I* M& N; L: _% J3 M, Q. z4 w* k3 e
7 `; a0 Q- S4 x  B  Q

2 T8 I$ y, x  e: Q8 w% [& V% c9 e% H% O6 P. U4 y
. }, P  x/ Q2 e$ i) v$ q
.
# g: U  M; Q# I+ ~) F  k1 X0 I4 F- [/ C$ l) f5 Z" W

+ q- a& a# z# _  L1 Q7 ^

/ a6 i! U9 q  X; Z
/ C0 \' {  a  ~4 K; f
  M6 {+ A' Q: |& L) S: W聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
! i5 F6 ?( G% A8 B; M9 j8 V8 t+ r! ?
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D27 F/ v( k; i+ m9 |/ |
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1
% ~  @: `. Q. E9 F/ r+ ^* {" E4 {. X# Z  p4 ]) `

6 Y8 F8 C  ?. [- S' C3 D) B! k" k. ^& z3 \$ ]6 [: R
; i: y2 g( r; w- }/ O4 x
" L; R7 R$ B. A- x: l  c5 g
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
9 X! f+ Q2 ]5 ]7 Y5 W8 {. }" W# d1 F3 J8 z

5 k% P- d( b' u# [& s/ |  e甘系咪會好痛?
0 |8 r$ I+ [, }; v* d# f0 c確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   
, U- l( }/ _. p( e; g
' U) N3 @2 q3 ^4 g會5會黐到去5到廁所?
7 {% l* ~  e+ \% x7 h# m呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   3 J# j; ~" D% a, P7 E; E
7 W! f$ N2 t  c& G* j

0 c! V0 |1 k2 P" U; E( \- P2 Y; n唔係好明,可否講清楚D?
5 {) a8 I% |5 A" Z* i4 M7 w點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
5 s( L  x5 m9 E. U9 k* g8 N
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   0 \  e+ Z6 `* ^7 p* B: Z  n
  `8 U- u0 ?- }6 A( d0 N0 r
確實好痛,但好有快感
4 d0 F' Q- p8 n' ~
, j* ?% [  l" B: H/ n
痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
* Z6 @( `" P$ v" R6 q) U4 p% L6 W8 d% w  j( ^* n3 B
呢D就要睇情況
. ]9 i6 v( H% b+ g" {
. q" q7 [) W( I- {! Z2 j  M. R如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   6 O4 W. J2 L2 B2 o2 W3 R  q
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
% R$ h8 H; L3 G

+ e' u4 c; t0 Z2 T著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
. H4 `* Y1 ?  O" _! |用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度( p. D; o. {2 S
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
- E9 F9 \+ b. c* F條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
) `" Z$ t; J& V4 ]打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮# y/ m$ d! I9 b% d2 R
仲要一定要睇人妖片
6 t3 b# b, }) i$ i% x* M+ _2 d同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩  ^! D7 q5 {) I
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛7 N& m3 v1 X/ i& E7 ~2 l' T
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   0 S' L( K$ w4 B0 q( H# ~* @

8 Z1 N' k; m  T# _
1 s3 h! K8 C# F* o  H* u. G/ e如果去5到廁所點算?
& c8 M3 U: C" b' b9 l應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。6 N8 r# w2 f/ k, d, f/ I
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。: I" H- w! U) o& |1 X; J1 \
5 Z% U7 w/ N' ^3 o. H+ x

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表     ?8 m3 o, z' [/ J" G7 o
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
: d, D* d$ s/ P3 y4 q用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度! L/ x5 `# g/ a4 S
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
0 f5 V' Y2 [" N( t6 ?" p2 `條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
7 j; k2 I; {4 \8 Z  g) Z同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
$ H8 O1 E1 L1 ?& Y* N% j
" n; H# Y5 N$ P7 _* G3 r& r[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射