嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

+ S$ I* d  v$ O/ N
* P$ K4 R0 d' [! Y  T5 e# ]2 o  H; J) O/ W
3 ?0 N- m8 H6 w8 `) ]

6 l( j# t* k1 y& R& k2 w  Z我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!6 V2 F1 V+ \4 j8 [! W* [
/ G7 `6 S, J+ h# w5 K( }
請參看:
% q* w: M/ ?9 R. nhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)& h4 }" V% ^3 M3 g- X2 u
: g( d) {0 i$ e& T
+ P, x' e: F4 d0 v( B

8 T+ B& U+ j) t3 r2 Z2 `! m# O7 W7 f6 P

( C: Y% s3 o5 }9 z4 s" p.1 Z  a% s1 p+ i* v- L" E/ [' ^

; ?& w, o  z* J5 E2 z[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-21 15:22 編輯 ]

5 Q# H8 D0 o* z, J1 t0 ^: F0 L. K" j

* G" d* _* D% h4 J* `0 l/ ~2 b* {, A
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:/ s" {: @1 G4 }

9 y2 d0 F: \- f* P+ E/ ehttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
' }% e1 f* q) Z2 n- shttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1
" r4 b& U/ W  w* Y2 K! ^
5 Y( a$ a/ `% P) x' L5 u3 Y, U8 p  X# T3 N: j

0 H( @: A% S+ A& |/ {& @8 M# e# a
1 d) ?! f7 b$ w, s9 I/ \% y1 l. r3 O  K+ m
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
0 t2 ^& \  A# A0 D( ]# Z, U
9 O6 \. `* ~/ c4 Y/ ]  \& Y" c
( [' O' [" |- u4 H7 X  k, L( j4 r甘系咪會好痛?
4 x9 e- _  T+ P1 d  q
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   9 x; S8 n/ O. O, z! K0 G7 w0 s; _
& {  j# R! a% {! F5 C0 V
會5會黐到去5到廁所?
5 M4 O' a/ V# N0 K( e
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
3 S  ?* R# s3 U9 f; J0 [0 q/ B; a  E$ t1 w0 w, I  I& l# T

3 a! x. S" `6 F唔係好明,可否講清楚D?
! l) B2 Y. ^$ M  r點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
/ h, |9 e# l0 h9 M) i7 K
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   9 B# `9 C- `6 A/ T+ Z& B8 T
& P% t4 J% u9 Q0 i8 r* V# L
確實好痛,但好有快感
+ B9 N( V% R& Q, {& P- l  S/ _
- x! f' o1 l2 G) D
痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
+ z& S; k$ z0 b2 t9 e  c6 ?, B! A3 a1 m1 g) i
呢D就要睇情況
8 l. \2 n0 j( a# X* {" t) f' M# B; P, ]8 E8 X3 y) V2 R6 q( o
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   + P2 V' y# W5 C/ s
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
6 ?/ u. f+ A* j( C9 x. o  `4 f, H: v- \* I# U3 c# W
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
/ u  F5 ]1 J  Q用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度0 Q+ m6 J; `9 V- V  Y0 z. O
另外一定要聞住條有味嘅女人底底; x* b6 m6 u$ ]% p) w
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打+ v) A$ X) ^% l, P& p  K
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
# i0 I3 R( S! q2 |; u& u- {3 H仲要一定要睇人妖片
3 X( L$ L1 S8 x* Z) g% H% a同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
4 ]  E$ K' r: B% |5 U: p  r我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛; ]' `; ]' k9 n: n
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
! H' m$ ]3 e* s  M+ P7 m# G( \" V9 h7 Z7 P% v, |
& D- B8 x5 @/ z; E8 U
如果去5到廁所點算?
- W* Y- ~  ]6 D+ u6 H. d6 Z
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
, w5 K# Z# x  z' G+ L- z我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。/ k7 F/ k3 r9 n5 g& m# ?

' x6 F! r$ g8 f+ \1 t& f4 W' s- [[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   : ~2 Q) _% G) Q/ G/ |7 G6 y7 j  f
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
( a8 }7 D2 W! q1 O用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
- H6 q4 W$ B) q; M3 H另外一定要聞住條有味嘅女人底底1 ?% C; s, b- c1 m5 a6 @6 p2 S- ^
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
- |, N8 n) Q" E  t% A
同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
  R$ t, p5 T! k% B" Z
% y; {. U1 u+ c- V4 w/ y[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射