嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD去胸肺科門診照肺

CD去胸肺科門診照肺

昨天早上化咗個淡妝著一件薄長Tee冇著絲襪著了打底褲著粉紅色膠鞋~~去咗胸肺科門診照肺~~個護士叫所有男士入1號房換紫袍照肺,所有女士入2號房換紫袍照肺~~我當然入2號房啦!入到去同兩位女士一齊除了衣服換上紫袍等叫名照肺~~叫到我時咪入去照囉~~個X光師同助手講:攪錯咗將M改返F^^咁照完去返2號房換返衫出去等見醫生~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
姐姐身份証已經是女性?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 14:40 發表   $ v) ]* n  Q% c. K+ B
姐姐身份証已經是女性?
) r$ c$ I% C9 n哈哈~~你估吓~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 14:55 發表   * p2 v, G1 P. ?# c% k  @0 U0 d8 j; I
" }( Y- m, M5 {' [; d$ x/ u' v+ F3 c0 r
哈哈~~你估吓~~
* h' {" A1 B! l# J8 [
7 X! l* D' H. ?9 d) n% J我古姐姐已經換左身份証

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 15:25 發表   
* ^. j" ?/ ^" D$ U$ s
! w# g# E4 R) Q: x, u8 S7 j
5 `: m; ?& h: V/ u# w我古姐姐已經換左身份証
  ]+ e' S% G3 B1 N# {2 C6 T( L
哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 15:29 發表   + v8 W0 W# S! g: m

( C; s* `5 z  t% V+ V  p哈哈~~未換呀~~文中題到將M改返F嘛~~
4 I. b# {0 Z8 I1 U$ L
& |7 M9 ?8 v* F" s$ \; K
古錯Tim
/ S1 @% v- N/ O; q; I  J不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 16:15 發表   & Z9 ^" t+ B" C- I* X$ ]* q( r
: }- V" U. C4 F" Q4 W; F/ G8 Z
& a2 R- N' G4 K: _
古錯Tim% [! }! l7 x0 P: S. P7 ]2 R4 R# _
不過姐姐甘令,完全娣吾出系cd
8 L( k4 O7 |8 j+ b* j
我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 16:18 發表   
+ _% ?  E* O/ _2 ^; k2 f
/ L. u$ |- @/ j: P( ?& p2 [' J1 N2 j我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
0 L! z# |! r) Q2 I) ~) k3 u你這不是女神什麼才是女神?

引用:
原帖由 adam5354 於 29-4-2014 16:18 發表   
5 D+ z, Z( z5 V' O" ~0 i2 c' w5 ~
; j1 l" S! H1 o) @, b- a我一啲都唔靚~~呢度大把女神級啦~~
. g' E1 f- i6 e4 s9 Z
$ q; y% y& I* _$ N
好過好多人啦!起碼令姐姐夠膽post出泥牙

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 17:25 發表   
9 ~& |4 k. f6 u. [1 [
* y) W) l: B/ ]! {1 o8 H5 ^/ S- I  D2 n你這不是女神什麼才是女神?
8 t2 h' Y6 _6 b  h; f哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~

羨慕姐的自信和坦然,希望很快就能像姐一般自在!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-29 17:46 發表   
: y  V$ i( \6 _7 a! J( A" R2 l3 H# W* |( o7 t1 a
哈哈~~風兒版主女神出來笑我了~~
2 h8 W) R0 T; i& v- H  ~你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~

仲咩比人的去照肺呀?
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-4-30 06:45 發表   ! r, Q/ [- O) D/ e9 p5 G
仲咩比人的去照肺呀?
+ a( w6 z2 I* Y2 X1 L4 v有病咪睇醫生囉!!!
. i4 I  i( f2 U, u6 o% a/ |9 ~4 E: x% o
% ~" W& x6 s, K! O% a+ S. h[ 本帖最後由 adam5354 於 2014-4-30 08:47 編輯 ]

引用:
原帖由 金風兒 於 29-4-2014 23:03 發表   
3 [1 s+ d7 t" [* a$ s1 {  w4 `: N& r: [, }
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
) a+ A/ x, [  `/ S" @7 {7 E: y9 O
+ A3 E( B( Z" ]
風兒姐姐也是女神唷

引用:
原帖由 金風兒 於 2014-4-29 23:03 發表   
' @% w. L- }6 ?6 G; g2 R! ~; {4 V1 ?. u6 s  F$ i
你已經融入日常生活中了~這就是女神!名符其實阿~
  p$ s. L+ [2 ?風兒女神來香港當我女友吧!

姐姐已準備好換身份証?/ h/ r/ C9 X! y: E9 i
當時有無其他人聽到?

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-4-30 10:10 發表   
6 c/ D! j: b: h( c. i9 n姐姐已準備好換身份証?
5 S' l$ L' t! p8 L當時有無其他人聽到?
' q$ H4 d0 A8 o. k& Q$ s: i! \照緊x光有好多人在場嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-30 08:45 發表   
# D) K7 ~. ~8 l/ N, N- s
# b' p$ E. L) A" H" V2 N
& e+ M+ V2 u/ |風兒姐姐也是女神唷
; f, }: r( f  J1 X. d* H! S$ i- R) x$ p! }: a/ D
討厭妳這樣說我也不會高興地~

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-4-30 08:48 發表   ) h! ?7 E; X8 a. O) h) r( l
7 H% M. |5 c/ v( z3 [: k
風兒女神來香港當我女友吧!
6 k" U9 N3 P: W! L' i) i( B8 k8 q! f2 F

- ~- F& Z7 a- q+ D4 }' U0 V* ~婷婷有"高富帥"嗎? 哈哈