嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無上班族喜歡cd

有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd
3 _( S: p9 j0 y意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子
$ y+ g% \' \# ^5 q7 e3 C0 T2 u) A
5 z5 B9 {4 Q! n% p: A本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企
1 w4 d: m5 Y- N0 T不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= =
) S0 X: j6 `3 I0 K" c# {你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="

梗係未啦, 點敢呀

真勇敢 !!
; w" C' v7 K. g! I自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!

好勇敢呀  

i havent guts

U GREAT ~~!!!!
KO ∼

真係到依家都仲係唔敢出街...

咁你d朋友之後都知道你係cd?
) r+ k# q1 Q, t定當你一年一次玩下野  for fun?

全套女裝去見朋友,勇!

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表 1 @$ ?* d* b& k2 {
咁你d朋友之後都知道你係cd?. l& {+ [. `% U# J" Q
定當你一年一次玩下野  for fun?
* s+ A* q7 M. v; p$ ^
( x  {  A( j- B7 t. t, S" y: i我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹0 |/ B) ~- s" H% D5 D
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
; R, q- V' e3 @* ~: H) j% r7 f之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離# s8 e- G! j& S3 W$ ]6 x
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 , [2 s3 b: Z$ A6 G2 Z, S% o) u
佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd
7 P7 o5 @: x% P  E& K認真搞笑
" E$ h- o8 D: Z) k: ?! @# Y
" k* a$ M% Q. ^其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表 * G9 m% p( B8 c& D6 J* y
, N- v; f3 I# d* v; w
- x8 o9 n8 q' L
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹  C5 @* A( R) m1 a; W
仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
9 K4 N# i" C& H% r% y4 U之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離7 \! \* d+ R7 f+ `5 G
佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰 & r% h5 g  v% y" X: m7 R
佢老婆就 ...
0 j' h9 ^8 J# S. q; K( y好難得喎. Q/ I: x1 E/ w/ y
你朋友, 你朋友老婆都唔介意
! J0 v' m% P; L1 ^% C我連出街都唔敢呀....

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表
& p& E1 u! X* k7 ?9 b. d* p# ]: R0 A1 T" ?% l' h
好難得喎
, Q) [8 O1 _' G. ]$ V你朋友, 你朋友老婆都唔介意
/ u+ {. @8 v3 l0 X- {我連出街都唔敢呀....
1 i0 J! D/ f1 `# ]1 P, n

- `& ?+ ~" Z! @* ]% ]5 y; g係呀 佢地都算玩得之人

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表 8 z- L/ b6 z5 [3 d4 B1 b9 y
9 h$ J) E) J3 h! S
0 _/ R4 A4 }6 {; h+ c( S
係呀 佢地都算玩得之人
8 T- e" o+ G2 m2 b2 |. V所以你呢d 就真係夠朋友啦.....
# V* h& a' |1 u5 T1 b0 G% h' v; k1 _  u1 t* B; \$ G. Q. Z* A
可惜我仲未遇到...

你朋友係咪唔知你CD 架& e" c6 `- A+ d' p5 Z+ G. `
定佢地唔接受呀 0.0?

你D朋友真係好OPEN MIND

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表
# o/ d0 x5 W& J( A) m0 r我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
/ ]8 l: Z4 d! P$ V6 n8 g0 `! N7 Y
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?# W( N+ w+ c4 @4 [, U/ B

- I+ A6 Y6 V  J6 J. Z7 i, E[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-11 22:58 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

小妹都想,但怕被朋友笑

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表
+ F/ q8 J8 D2 [; O7 E
" ]# C8 z7 M! _- n/ y7 k[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
- j" n" l5 t2 k0 N$ G' A% d
我算係TG吧,我頭像有我!!