嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

徵人傾咸計

引用:
原帖由 joe_www 於 2014-6-1 22:23 發表   
; e, J% _: d8 R* c: _) t+ E' k. B2 }6 v4 o
* ?0 M& e$ i  D/ w4 H
好介紹
, E9 X( l4 a/ g+ k2 Y( v/ [- ?' b用咩KEYWORDS,我用SHEMALE搵唔到。

Ladyboy 好鬼正~

我最愛ladyboy

愈睇愈會上癮。。。。

癮已上

哈哈~ 會上癮的呀~

回復 14# eddie9999 的帖子

非常贊成、比真女更sexy

引用:
原帖由 1572969j 於 2014-6-1 09:55 發表     ~9 Q, f; V. W2 S9 P! G
我會上javjunkies度搵shemale片睇
: g. `/ F( \& e! R. i
DEAD咗LINK喎5 X" [) n( ^! I; {. s
不過我多數在FC2,ashemaletube或者搵MODEL名嚟J
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

引用:
原帖由 carmenlee 於 2015-1-13 17:25 發表   9 S2 l8 B$ W+ {

: U" v; M8 ^+ T+ F% g) c0 [4 CDEAD咗LINK喎, W0 Q2 k7 |$ }
不過我多數在FC2,ashemaletube或者搵MODEL名嚟J
) X* _: H$ h$ v- }/ P; K( D
' J4 f, b9 @2 P一齊傾住黎JJ 啦~ 寶貝

引用:
原帖由 karichanly 於 2015-1-13 20:03 發表   8 [. E$ z5 U$ [% b0 r* q

9 s3 U& \- G9 a2 E  U5 b5 Z6 O$ n: s$ }4 e" ]
一齊傾住黎JJ 啦~ 寶貝
$ v, u& o4 [* l# s
自J唔過癮
! f, v" l! [5 c8 N佢地有D就算TS都射好多, N: b3 D; k8 B9 w

7 s! q! U; ^' B1 }[ 本帖最後由 carmenlee 於 2015-1-13 21:30 編輯 ]
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

我比較想知在那裡有沒人是Ladyboy ?

愈睇愈會上癮..