嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

將校裙剪開一個孔打飛機............

大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?3 m3 L* u5 g  Q7 ]1 |' ~4 @9 F
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,
$ U/ ?5 B4 x6 P) U! w$ j 都相片不雅所以唔放上來.
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好咁浪費啦..............

直接真空穿上校裙打JJ更好, 這樣太浪費

5會整爛條裙蘿

咁做浪費左條校裙

唔好咁浪費

我最鍾意用個bra包住條J打,要有pad果D,好正,有乳交feel,不過最好是女女穿過的bra,邊度有得買?
i love bra

好浪費條裙

性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
0 C8 e: i6 h5 F4 _/ p比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁; R4 q6 Q$ K# C, h6 {

+ `4 ^+ k) y' C$ e  o7 Q: u7 F[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-18 10:08 編輯 ]
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 10:06 發表   9 P: Y7 i2 L( U. r4 I" ~
性慾戰勝校服, 糟蹋校裙, 真係可惜.
3 a$ e1 {+ d  W) |7 T4 h比著我一定珍惜條校裙, 好似女朋友咁
( E& l, i4 Q" I% O8 g5 f6 @7 F; k
) F0 f0 q4 i: R1 E2 p+ a
係lu!!!真系浪費><"2 f. }7 s7 S# p* z7 P3 j
我都好珍惜條校裙,好似女朋友咁!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 11:52 發表   , R, K7 s; P% }. N2 v! W& }1 J
) J) k1 C8 P& a& _& {2 b) U3 z/ G
係lu!!!真系浪費>
6 g0 h+ b# z$ M
& |: h# ?6 a* w2 }* r  I
咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 11:59 發表   
' S3 Z/ t: j/ n5 [6 X4 C2 |
! t. d8 N* [4 b
! M2 @* V2 Y4 `( C* i& l. n# c咁既糟蹋校裙相片唔登好過登, 嬲嬲地
+ P" t# y. N$ F# U) J5 W' c1 r

i- S4 d6 x  B$ ~1 B唉....無言
7 F9 R4 ^, W; D& R* y2 `就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
! T/ s6 G. O# q+ p  [( V% k( G1 h更何況整爛條裙=.="""

咁做浪費左條校裙

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-7-18 16:39 發表   
, L" M6 h1 q5 R6 Y
3 @" v6 W& Y; ?+ x# G  D$ g6 F唉....無言, p) P) n/ p" c" T/ ?& O
就話最簡單個樣,叫我打JJ射落條校服裙,我都唔制啦!!
: K6 N, t$ ?( [9 n- E4 {1 u# D更何況整爛條裙=.="""
4 V  U) u$ o- ~0 y
  I1 x  y. O( p  D5 X不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過

因為我有好多條校裙,選條唔喜歡嘅來打,打完之後洗乾淨佢,曬返乾,下次再用來打過.

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-18 18:24 發表   5 M/ l2 N2 o. j# p6 d6 \

+ q. N. {8 ?6 W# f3 w% d, v$ h
6 e: h1 p. P" I+ i- l9 h不如我比一百蚊佢, 我幫佢打, 佢比條校裙我好過
) d7 t; Y- y2 p$ j7 `6 v; u, x0 v1 g0 q) z! }( M) F1 y7 ]0 ^
算了。。。樓主咁土豪,由佢去。
: V8 v0 k$ O- z1 ^  u(平時睇av都睇得多,都唔使講出面牙化)
8 h9 a" D8 m: U佢條校裙,我就唔要lo=.="

浪費左條校裙

整爛條裙太浪費~建議直穿絲襪穿校裙打j

套裙咁貴要剪 ???
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

不,因太浪費/ \/ O2 K* o1 v7 D0 v6 W
如上述的