嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[求助] 新手想買化妝品一問

新手想買化妝品一問

請問去邊到買同基本要買D咩5 x$ d4 u4 t% Y
最好平平地就OK
( I% \# W/ f) G$ k" n' e
1 ~8 l  w6 N' y! ^' o% ?[ 本帖最後由 kenyip77 於 2014-7-22 20:00 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我多數去大的連鎖店....

姐係沙X,卓X?

Aeon十二蚊店
我是乖孩子,我不說謊話的~

去大型連鎖店啦,可以問埋啲嘢點用同試俾你睇

去店舖買,但售貨員會否用特別眼光望你?) W4 P4 H& B% y4 R1 F% e7 F" |
所以我很想去買,但很怕。

我都想買,連但,連買甚麼我都不知道,有無人可以教我?

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-7-23 06:14 發表   
" q4 M4 X7 x8 j+ N去大型連鎖店啦,可以問埋啲嘢點用同試俾你睇
% [! l. B3 z* W4 x  T
: N/ c& a  q! i6 C7 j我以前唔識野時試過, 好易比人屈買貴野

引用:
原帖由 wondernight 於 2014-7-23 08:53 發表   
9 E% w" d& [: w- K+ E5 U( ?4 t" G8 S! x去店舖買,但售貨員會否用特別眼光望你?
5 R1 Q* D/ `  e( U5 |  [所以我很想去買,但很怕。
+ Z4 q' u* z3 x

- i9 G4 T. ^2 p$ Z+ l售貨員實會望你喎, 點知你係咪偷野或要求助5 X7 j( i8 c, J
至於係咪用特別眼光, 就睇你有冇鬼鬼祟祟咁望人咯 4 ?! e6 p, |$ u' F0 r
1 b7 V' G1 ]6 G
等到唔怕先去買囉, 又唔係去買女裝內衣褲
4 g# S( \4 L# m
' c5 J, p5 u7 B* P: v# O[ 本帖最後由 lovable 於 2014-7-23 10:25 編輯 ]

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-7-23 10:09 發表   
  v- _% v4 q4 Y9 U我都想買,連但,連買甚麼我都不知道,有無人可以教我?
7 g7 P/ X) q9 \6 p. c9 \
4 r# F, ?. \9 F3 q) \( h
你可以買住D基本野: 粉底 唇膏 眼影 胭脂 玩住先
7 s. l- y! X5 I# \其他 睫毛液 眼線筆 等等遲D慢慢先買囉

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 19:55 發表   ; _0 f" e) _* R6 P3 A; \
請問去邊到買同基本要買D咩
: W7 a" c* X* h# h  C3 h+ x最好平平地就OK
1 u* y8 K% @5 ]8 k) C" ~
最重要係你想用幾錢去買 因為咁樣先可以考慮到要咩牌子

萬寧,屈記都有) u  g! ~5 A! c
其實佢地宜家太多自由行啦
: k% M7 m* @6 j# |) v無咩心機痴香港人
' _$ |1 I1 u* l7 X, L( m% ?9 L睇得好自由

How about the internet?