嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會夾住M巾返工

有冇人會夾住M巾返工

有冇人會夾住M巾返工會唔會好唔知點咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

只知道用左返工做野都精神D

我小學生年代已經鴨住衛生帶/巾返學

不舒服,所以有試過一次就沒再用了

冇, 亦都冇興趣
我是乖孩子,我不說謊話的~

每天都會,如果唔用好似唔知點

無,亦無興趣

天氣咁熱,咁做太辛苦

不舒服呢

夏天不怕焗嗎?

夏天一定唔會, 冬天有時會

引用:
原帖由 好奇者 於 2014-8-7 22:47 發表   2 L/ N% \# W$ Y2 }5 K; j& i
天氣咁熱,咁做太辛苦
; ]0 h# o; `/ F( U- r+ n$ U以前的女人用衛生帶+厚M巾都係咁

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-8-9 12:45 發表   
! m$ P# u$ s7 @+ t9 Y  ^+ J* [, ?8 C夏天不怕焗嗎?
3 y% ~5 P- B: f2 U
可能我習慣自小用衛生帶,其實是焗的; k( f% ^0 |" ?
依家週圍有泠氣,但以前D女人冇泠氣嘆都係咁鴨住大舊野返工返學5 w, j, p& Y, `! n; k

6 j) v, t* N( Y0 v8 t4 s* G0 a& X[ 本帖最後由 maria-ng 於 2014-8-13 12:39 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

冬天有時會

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女生的感覺
' }2 X+ Y$ R9 ?3 z% ?# a喜歡網面的 流汗會有點咬 很不舒服 這就是女生
6 E3 m' Q+ A( S" r8 c  T4 R% a4 ?! t8 m6 @# w
女生M到也是要上班呀....忍著囉" M" S$ s+ f) X7 c+ Z
6 ~- m% G2 ]2 z& y  @4 a
我都會倒點乳液在M巾上8 {2 A/ f& @; g. j5 @
用乳液就可以黏黏的了  真的很不舒服  但女生M到都這樣

引用:
原帖由 newstar2007 於 2017-8-29 14:55 發表     X. T( T. P% d8 h- z- h. c/ q$ \
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女生的感覺/ z- y5 z9 A+ a. ?6 w2 v2 N
喜歡網面的 流汗會有點咬 很不舒服 這就是女生
3 W: q8 q) ?+ K% {7 Q- F/ u; d! u) B/ O5 T0 v. N
女生M到也是要上班呀....忍著囉
; t, k9 q  M% F9 S. e/ a$ E  T- k6 X4 P( a
我都會倒點乳液在M巾上' V& o( N" U3 d- Q
用乳液就可以黏黏的了  真的很不舒服  但女生M到都這樣
% R$ `1 X$ ?1 b# R有時落街會, 加D CREAM 落去, 最好玩埋肛塞
- v; c5 B" \, K: I4 w% J真係好有女仔M到既FEEL

引用:
原帖由 dennispri 於 2017-8-30 17:14 發表   
. S. F' q" N8 l- ]1 r" T
; ~$ |( P2 m, K: E7 m4 A. l有時落街會, 加D CREAM 落去, 最好玩埋肛塞6 a# [: X" r% K1 P% X0 a
真係好有女仔M到既FEEL
6 {" J& W+ R. g" y+ {4 P用肛塞塞入肛門再鴨住條衛生帶

回復 2# 獵襪者 的帖子

Fully agreed!

間中會鴨返工,會用蒸餾水弄濕先鴨

回復 15# newstar2007 的帖子

反而覺得黏黏地感覺幾好,不過夏天例外。