嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖) m, W: T0 k( I: F, E' X% r1 i
38碼未拆包裝/僅曾檢查8 ~9 [* f$ U( f4 c- |- Z
$190-CD點數5或以上者
2 E  M4 @8 i/ \, F( r& r6 d2 {$200-有CD點數或有精華帖者
, \4 T% }* ~9 G9 u$250-正式註冊會員
; I9 l6 u7 H4 E: o& W  ]- a$300-街客) p4 H$ v  v5 \, Z4 s' z! r

4 c6 d$ ?8 a3 y( n2 D9 K2 u26/28/30碼
7 x- G1 _. W$ a' ]: q% z9 F$ r; k$250-有CD點數或有精華帖者& A: N0 n; O+ O
$300-街客' {5 W0 Z% Q- O1 {1 Z* c

( O% J7 k1 i) B* a) @: [/ c" p32/34/36碼7 s6 D5 w) z; E- }9 `$ A/ J! b
$300-有CD點數或有精華帖者
- X/ [/ _  i/ s, ^$350-街客9 R7 b. d2 o# K( S
# O7 ]7 T! P" A
40/42碼+ ~- p7 X5 {. l
$350-有CD點數或有精華帖者
* _6 v3 M6 J9 P- V3 g$450-街客
; K$ r2 B- Q! f& n# |7 Y) a0 G2 J# @4 z% P
請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)
( E  A5 M$ r/ a  H% }0 m+ B/ i先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30+ @5 F# W" o1 O; x6 l1 k& M" ~
先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
+ j+ E# A7 _2 S) m% }先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘
: `7 k! h0 k% L; b0 T0 C$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
# p" q, E& ?5 b# n+ Z8 h2 F5 @- K沙田/馬鞍山/顯田$ o2 O0 X- N1 q2 K
九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
% d$ x$ j  H) u- {0 p將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士
2 |$ r' w, ?  Q/ I- z維園/摩利臣山/堅尼地城/西區
+ S- t9 i2 l+ }  R$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)+ s6 \3 i2 D8 ]" v/ b  R
元朗/屯門/屯門西北/東涌0 x4 f$ G7 \5 V: d+ n3 d
3 e/ q4 f0 a) Z
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
9 M  J5 D2 v2 Z' ^+ O有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
8 J' J" a6 i7 h) u# u0 x2 S% j& V: X+ Q" M
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
" Z- H* }* T1 [5 h要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
; [% B% v+ Q3 J  `/ [. }+ U" S- P5 v6 t# L2 b4 d
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表
4 A6 ^' W$ Y6 D放多D相刺激下大家. {- @# J& U0 F% Q2 u* l. T
! o2 \2 o! B3 x+ Y& k6 p有興趣者已知款式如何  ~+ M( ]9 `) Y/ S6 h
最刺激......開學後自行到校門外等候0 x1 i; a/ i. Q$ ~7 `
或者透過各種方法認識真實的同學
6 H$ s  g1 ~1 B; o& g! X1 V* z, U  G1 H" [5 P: o
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表0 v8 ]# P4 Y% B6 P) D' y
我想知點樣先有CD點數?
; _# J# a0 D% Z( ]- X- f
我想知點解你咁hihi
- E$ i. u9 ~3 _* W已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問4 }! ~4 A% H: l! l( y; P, e
CDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時....... ^* L# q& X) _8 q, f6 j
內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線$ D3 A$ g9 f" a2 _* T3 O' G
...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
' q( n% Q4 n& B$ ~4 \! Z; VCD 點數的疑問請看這裡: F  `; ?& w- F, g
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080: I( k" o! p8 n/ Q- K+ Y8 b, `& `
搵個好心人pm通知吓呢位會員
  ]/ v0 V0 h8 b9 s2 F2 b0 o因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到# g6 _  N2 i! \- Z8 B$ P! F! r
(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
" ?; ^( F' p) ]4 G* R; @$ D# |- \對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!+ c- J7 d( Y( k4 w! G% |
(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)& P* q# e- q# \$ v0 s
: n  L8 w/ n& |. i& n, y7 K! O
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
0 e, m( v, f4 x: u; h$ L除左呢件有沒有 玫瑰崗?
7 f1 j/ I8 |) L
沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思
, g- K* C9 I* a* {) Z' W* h7 N' T( ~4 \7 X! S
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨! v& R1 H- @6 x/ f& \. B; I8 M
! b5 z" `* ?8 R7 d. O
同埋係咪火車橋貨而已
( _# A: z6 p" ]& m: V% `! H8 B1 q8 `4 M/ j
冇問題我隨時落單都可以0 g' C8 X  M) y# c/ C9 V9 }  @) g
6 B6 R9 G" F6 \& f! [6 @

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
, L2 L, v2 V) u  K$ y唔明拆袋係咩意思/ w) r4 o) Z+ Q9 N
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨  b- [: k0 j; F# e8 [) _* F! p5 ^
同埋係咪火車橋貨而已$ ]. l6 i: i0 W. W. m
冇問題我隨時落單都可以
+ ]0 {$ ?# {) r* _2 q8 v
https://www.facebook.com/
( `9 ~* V1 U( G. l; k- s. cphoto.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c26 C! c* E1 e; j2 W9 l8 M
手上有過百套女生校服  M& Y# @  u3 ]+ ~& l9 U, s
我試過唔小心差啲比校服壓死......7 f+ z9 o7 L0 |/ y# ^( |, h
真身用制服都近十套啦; m+ o) w0 A( B
睇你係咪真係落單要貨
9 p. l! W. `. x! a6 M而且最終能順利交收...
# S+ r4 _& n5 e- Q6 Q
; k& h0 e, \! G/ s* o1 L!!!再次提醒!!!
! X* R7 j1 G' s0 L8 s  W. \, F啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋. m) ]- c$ u: z4 U
款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
( X! B4 ]( T; q2 m& q7 ?1 w8 {Bystander 走單
" u+ H) v; P9 {9 d+ k1 H% u" H0 Z" B$ G7 a' F' V1 ^7 u+ A+ V5 b
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
( j# {, V/ W4 Q  x# ?. [/ {- u  t0 y$ \) S% x1 t8 f0 J
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
& g$ ~9 A& P  \5 }: }8 Q2 W, ]! e2 @6 X/ B8 Z! f5 }9 k) s# e
咁我點會放心落單
3 p! p1 [) T4 o  J: d' U
% ~/ |5 L  N- O. \% R) f7 D$ ]$ g, B5 r) b/ a' L  O4 B1 T' t' E
P.S. 未落單何來走單?
7 S8 q/ `5 T, S* h
2 f6 X. \  g* D  }/ L  [" T. v4 |+ e[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-22 20:29 編輯 ]

你實際要咩碼同幾多件?. C( }0 a0 v* }  Y) ^  |4 Q
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)
) k. ]% [/ B# o2 c- U之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……
, v6 c& m; `( J- V5 u睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機. T  F3 V, i& a, w$ S; W
但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料6 w0 Z$ G8 u1 b3 T# L0 J+ U
問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
- I$ [$ X/ r: P6 e: G! f樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……. }" j# w) E$ H! ?7 ]* q6 j7 T- v
廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨- _2 V- |" L4 a7 Z! c
64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大
) `  c  D$ r& O十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造' ^% R! d2 Z& S. V' Q0 G
冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?' O7 Y; O+ d6 K' v1 d2 v
同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有
) x* r2 b: m" Q) X3 {' ^一定係只有價單,有單先至有貨1 w' G8 a! e$ a2 n- R! M! L
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我1 r* P8 j9 L5 \2 }5 K* V
條友真係無限上網∼上線無極限
- @+ P) _" ?6 G" I7 HOscar Nacy Niner!!!' f' p" z+ @0 f8 J2 T
--- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--
3 l9 H5 ?% K3 [# W3 I# I. X& n! r( N, V% l, m  ]% A% z
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼% J; @- O0 A% N/ b! a- `( A
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨1 ]# v( v5 i/ r1 f
可能醒目到XXX48都keep 現貨! \: w) i: C, A# Z2 [; d
但好肯定我冇keep# z+ t/ O1 Q" I. T5 q. O% @
8 b  i4 P7 X1 x' \( `' A
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表
; p& b' f0 P' ^; h, E& h. q* w睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
' ]4 F: b9 M* \* u3 Q' F5 H) Z而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨, d- n" T( x! t6 o) \- j
咁我點會放心落單
0 P8 G0 x; b& F/ {; d  c8 R' RP.S. 未落單何來走單?
, X$ r+ `; t( N6 C7 h. j) P得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表0 ]+ n; x+ A# Z! t# b+ w7 H
唔明拆袋係咩意思
) p- p& x+ _# _8 y; `0 K$ r0 D; \睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
. z/ W+ c; c/ w7 u( S同埋係咪火車橋貨而已
9 i5 s1 f' D: w* `: q冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
$ A, l: V3 _. Z/ ]2 Y* i$ phttps://www.facebook.com/8 ?' Q: L$ D5 @7 n

, e- l" q1 d2 a" y& zphoto.php?
" U; K- m6 `5 Ifbid=10152310267672361&- e0 W- I. y$ ]+ I, r
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?, W5 z. r) D. x7 k
大家望住 Bystander  @4 G, s% P7 j" }: v" `! ?
睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份: T% ?3 X! b6 {
9 Y2 {1 `- o; Z6 `
請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
9 J! o+ O5 d, g0 X& a' ^' a你話我找數都冇我份2 C9 C/ s9 A! q: \
請問我應該點做好?2 w8 [: i% d2 [1 l  J4 R6 q  Z
/ ^, f! j$ l0 F9 ^+ k. s想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
/ q. m9 M2 g8 a' k$ E# R  O7 _3 |! ~2 P) {5 S. J
暫停寫入