嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

25歲男…想認識朋友一齊吹下水。

25歲男…想認識朋友一齊吹下水。

咩都可以傾嫁…  加我既skype: maryfung88
; }. Z# W/ Y+ n5 I- {! J9 {
. Y- Y: I4 g9 [[ 本帖最後由 maryfung 於 2014-9-12 19:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

傾咩 ?  Haha
Hello

引用:
原帖由 fpcc 於 2014-9-12 18:45 發表   
, [  S( F3 p& v2 }0 V1 N傾咩 ?  Haha
$ x& k6 V8 d! v( P4 o! r3 K  a+ m% C4 z! A, v, ?
咩都傾下…無咩所謂…5 @# t# i- d9 [, r# K
Cd趣事…咩都得…

點解你對cd 有興趣嘅
Hello

引用:
原帖由 fpcc 於 2014-9-12 19:00 發表   - P, j; q0 O% T& h% i- |
點解你對cd 有興趣嘅
; u9 U" U* k. @. _/ d$ q9 U% R+ @) x9 `2 o& O2 i2 m$ e& q, b/ h
我覺得cd好似了解男仔多好多…

咁一定係嘅 ....   D+ X" ~# N* A6 Q, Z0 u
但cd 都係男仔, 只係化咗妝, 同着咗女仔衫
% X% W6 |$ i* o+ |距離女仔仍然好遠 .... 如果你係鐘意女仔, 你會失望
& g' M/ a1 V2 y4 \- D5 k" P0 T大部份cd 同你喺av , 喺泰國見到嘅完全兩回事呢
Hello

引用:
原帖由 fpcc 於 2014-9-12 19:14 發表   ' s9 K7 V0 z% \: ~
咁一定係嘅 ....
& Y; ^0 ]3 j0 B但cd 都係男仔, 只係化咗妝, 同着咗女仔衫 ' U/ J, k/ ?+ X( h/ o
距離女仔仍然好遠 .... 如果你係鐘意女仔, 你會失望6 `; d/ y/ m' e) L  c- r& r
大部份cd 同你喺av , 喺泰國見到嘅完全兩回事呢
, y" u8 P$ C2 w* M

) B/ J3 E4 ?5 p3 \' S7 g6 q好同意你既講法…
' e( k& R& L. n! a! C6 h我覺得cd係一種好有趣既東西…
5 s. f6 u$ i9 B% O初頭會認為cd係男性穿上左女裝就會喜歡男性…
+ `, ^. z. J$ d( {4 I3 p  u* s但其實外在同內心可以好唔同…

引用:
原帖由 fpcc 於 2014-9-12 19:14 發表   
. S& h/ `8 X3 V% F6 u; _2 y/ S咁一定係嘅 .... / a6 \$ s& J' |4 E) J( e
但cd 都係男仔, 只係化咗妝, 同着咗女仔衫
0 B5 U1 i: Z6 ?0 M0 ~距離女仔仍然好遠 .... 如果你係鐘意女仔, 你會失望9 q. G6 m! g$ a: y$ B% B
大部份cd 同你喺av , 喺泰國見到嘅完全兩回事呢
3 m2 _' V& d4 ~/ C; j! p, F
妳都係有化妝同冇化妝姐!不過睇唔出妳係男仔囉!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2014-9-12 23:34 發表   2 k& e4 z/ v- }# [& A
妳都係有化妝同冇化妝姐!不過睇唔出妳係男仔囉!
  r. G, }, c9 u5 C- j2 V
, V/ `9 q" m4 r3 ?) k6 o% m咁佢本身個樣一定好女仔了…

吾係啦,勁男仔 ... 婷婷就真係素顏都靚女
Hello

引用:
原帖由 fpcc 於 2014-9-13 11:03 發表   ! K# |$ G) z* G# c0 r, m; ~6 P0 e
吾係啦,勁男仔 ... 婷婷就真係素顏都靚女
: Z. H5 O% H/ l- }9 i2 j6 ^3 Y7 ]素顏靚女係cd欣物

仲等緊各位CD加我吹水呀