嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

觀塘 Bra Bra 開倉

觀塘 Bra Bra 開倉

小妹見到宣傳,唔知有冇姐妹去過?重話男士幫襯有折(只有女士可試身)
  W# p* T  n8 I, q6 O5 L; N' qhttp://www.outletbra.com/
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wah wah wah.  any address. please.

官塘成業街17號
' W" n' j/ f4 ~" O" P成運工業大廈626室

搵日上去睇下先^^

嘩~~~~~~~正呀~~

我都想去買...

引用:
原帖由 芷桐 於 2014-9-18 23:51 發表   
" l- e: U! r( U+ o2 F官塘成業街17號7 ?) B; f& y+ n0 b3 c
成運工業大廈626室
# S0 B- |9 l1 ^2 k( Y2 I  ?$ i
3 q$ O$ ]0 M" kxie xie.
) ^* Z2 [/ |6 Q
* q: ]$ {# j& n+ K7 Y- l9 O9 sOpen in Sat ?

回復 7# misslady 的帖子

From webpage, m: \  S4 t/ R' z2 s2 O" X
Everyday 12:30 - 19:00" d2 Q- o* |# V

% F. I5 a; k1 W; S2 W; l! X/ j[ 本帖最後由 芷桐 於 2014-9-23 21:04 編輯 ]

有無姊妹上過去?

其實男裝走上去會唔會好怪?遇著有女客人O係度點買?

我都想去逛逛

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-23 19:23 發表   9 ?, ?: J) ?+ [) H5 x1 w+ f+ ]+ L
其實男裝走上去會唔會好怪?遇著有女客人O係度點買?
1 s( V" e+ Q0 G; L
我只是一個穿上男裝的女人,遇到女客有乜問題?
: _0 S7 |( R& D2 D當然,為免影響人家做生意,我通常10:00-11:00或3:00-5:00出動
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

今日終於上咗去,因為係貨板關係,每款只有幾個size,但以32-36嘅A,B杯較多

回復 13# 芷桐 的帖子

你幾點到上去?多唔多人?我或者一陣上去睇睇

我記得我上過去,入面好亂。

回復 14# kidnappedyvonne 的帖子

2:00後,全程約20分鐘,1個人都冇

回復 15# applebaby 的帖子

還可以,跟尺寸分,32&34一堆,36、38、40各一堆,價錢平,唔好要求高

回復 16# 芷桐 的帖子

我頭先都上O左去,兩點左右,真係一個人都冇,個老闆娘好好人,話"隨便摷得O架啦",問佢邊O的款有一set佢又show比我睇,結果我買O左三套落樓

回復 18# kidnappedyvonne 的帖子

有好幾套睇啱但冇我尺碼,只買了一套,但之後過咗Body Chocolate買咗2套,重有6折

引用:
原帖由 芷桐 於 2014-9-25 21:50 發表   
# _& P. \* p& x- y有好幾套睇啱但冇我尺碼,只買了一套,但之後過咗Body Chocolate買咗2套,重有6折
0 P0 _- s) N. T7 X8 R- t* \+ K
. ~# ^5 W1 \0 b: Tcan post to see them ?