嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。
/ d- @  W0 i9 b! q* P) I4 [5 Z9 V. r2 M5 A# W9 P
想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。
) w/ h  |9 B. m) h4 T) d0 L& ]0 I5 w0 N9 A  y
另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。: W( u" u4 G" s9 o1 S
  ?4 N0 B, A  J& D/ E  t7 s* _& L
WECHAT: newmath' e. m3 y6 |/ @0 F) H% k# B
' T/ ?( }: f# u' C& l
facebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher1 E" ]$ R0 E( ~
9 p0 ]  f0 E; f+ W
line: teacher07306 W: b/ O& B9 C" }; ~

- Q  V, W- t/ d# G# N2 t$ F$ v5 D[ 本帖最後由 過氣老師 於 2017-8-18 08:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表   ( p7 t/ \1 l! U7 |9 K! U5 J7 d
唔玩sm得唔得?
& f- c# l5 O- `& W  y" G* L& w+ b1 X; H

: K4 K. Y( ]9 e& T
$ a( D$ r& W# v: ?5 j9 g當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes
7 |4 Q& ]9 V- J' m[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?
/ P: j! @$ [0 N, v4 [0 m0 {7 P而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴
# O( N0 A8 h6 e3 L0 I  V8 A# Uwechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   ! ?% ^( j0 b+ ]  b
老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
3 a2 c3 Z- X/ }; t

+ `, Z7 O. @9 P$ f' B) q/ j不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   
9 N9 s9 l1 Q1 s, s+ f我叫agnes
. D/ o. O' @" z' O* q[email protected]
5 y0 o( o( O" Y2 H" J6 E& v

/ Y2 q/ P( H8 e2 f1 @$ h  z你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   3 W# H0 j! c5 r" J
你以前點調教那三名[真]女奴?
0 w6 v: c- d+ m3 ]' K& E. }而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
/ N2 P% i9 Y* {7 H( I$ X2 B
1 K1 y: L- k  ]% [5 L' \
我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。
9 G+ C; v7 |" H+ B0 T1 Z) ?! `3 e& g# ]3 F2 p$ e3 w; F& ^" J" J
我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   2 s- \) |$ k) z8 f
等主人加女奴
* ^1 P7 o# `& ^" F7 @% o3 pwechat : mlmm6969
; J/ D! c! D- a) L$ m; |+ Y
2 j7 v$ @7 o, J' A$ j, R  ~0 ?
已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   ; P2 f& J  C  k' a' x2 J9 R& i
我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
: d: j6 `4 G& X) ^, w& A' a
, I0 s% Y9 Z  U3 V

8 t$ ^5 F/ q! u$ IS 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730." _) P& d$ P4 o( j5 S$ i3 `

1 K! j# h, A3 o/ L5 e7 r有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生& Q2 n! Y+ A- A* X- |& o: D
2 g8 O) ^; J: K- @0 t# S7 q

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。