嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。. k: Q5 T4 G& @* T  I. o

, H0 D' S# I" R# F! g# I想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。8 C( @+ Q5 s) `. v1 C. R- {
) N; f0 H& _' o7 P# q2 i
另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。
! q: H( ]% u& j3 }7 Y* V
( Z3 s+ s9 u- m) H. XWECHAT: newmath
# D! l. P, I( [# m3 J+ A9 j
- B+ H& P+ v1 vfacebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher! n5 \+ f, K* }: b
, K# e/ D$ n) m- a% |
line: teacher0730
, ^9 J9 J" |3 V/ }
# @) R: `3 X$ A) [4 r4 P- s[ 本帖最後由 過氣老師 於 2017-8-18 08:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表   & Y7 n; ]7 ^" c' T
唔玩sm得唔得?
* U9 @& p5 ~* C5 T# o
* W" D; W6 o6 a
0 d; E, ~  L9 v6 c+ i- ?3 @4 y9 j1 R

; S- g7 [' E. e( x( W0 D" @當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes
! @+ U. L7 M" j/ F4 I# n% H[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?1 e' W8 S- p9 x
而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴) L9 S7 D4 O! e3 Q3 [# H2 w  @
wechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   
  ?: T1 J; H5 N# Y老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
3 w! I! M, K8 O6 V: v: \
6 r2 Z- [9 S/ w9 G1 Z1 n
不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   
) u3 a5 a8 |) `我叫agnes5 T3 T, l5 a6 {& r- r
[email protected]
. Z. [) G5 e  F2 ~3 w
. ^$ u3 u- R1 z你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   
0 r1 ]2 y& P$ D2 w* e( [9 I. N( }你以前點調教那三名[真]女奴?
2 {7 v' g/ J! V( v) R而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
& T; I% [9 g) V6 @/ |( B) _- h9 W& v% Y0 G( z
我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。
' }1 A( K* h) ^' S, q3 P+ Q- ^( n$ p8 ]6 F' ~' a
我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   
- ]  a5 v/ e6 A* [; O- L: a5 ^等主人加女奴/ _) k* Q" L" o8 x$ l8 W$ J
wechat : mlmm6969
' B1 [* }, C) a6 b

% e9 R' {8 @  U3 m已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   + ?4 `, d9 X6 ~& `" J
我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
- z+ V+ i9 ]# B9 R& y. G

' Q  y0 M$ x. V  ?, r' f' p
. x9 O2 U8 M8 pS 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730.
; ^4 W$ X1 o& K. z
2 l8 q. [% b; j) b# m- ?& C5 Q有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生3 r* F/ G: O) }7 a
! v$ v8 \7 W5 N# U3 E

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。