嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

close

close

closeclosecloseclose: T7 r0 z3 F* n' F, T; Q9 {: G( o
8 ]( {2 U" G1 x6 q5 f$ @2 S8 T  l
覺得好的就按一下感謝吧~~

May I know how old are you?  Thanks~ ^_^

me too 我也一樣

引用:
原帖由 alicechan 於 2014-10-9 18:19 發表   ( I- ?  [+ U* i" W+ s6 `0 q' m7 B( k/ X
May I know how old are you?  Thanks~ ^_^
3 Z' ~9 {! \0 `
) c( b* |# {$ A9 h( A

4 q9 y, K7 ], E7 {! m5 z  O( b  r! @+ O4 h2 U& J, I# M9 k3 e# {

回復 3# terry_lee19 的帖子

你好你好

我都係咁 主要對CD同絲襪 有性沖

回復 3# terry_lee19 的帖子

你好你好

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-9 19:04 發表   ) s6 u+ w  Y5 V3 e; @
我都係咁 主要對CD同絲襪 有性沖
: b" }( F+ v* S% `; Q* T( A0 A, }. P2 ?1 J7 o
4 H, w. X2 s6 D& |% }
我就要主女 其次係 ts cd
% `! D. v) k+ a) t0 K有時都會偷偷地著女裝
9 R  T4 @8 o7 x: V8 q6 p6 n一著就會扯起

大家咁話啦 不過女唔一定肯同你玩女裝 會話你變態

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-9 19:30 發表   * s: h' }' \: B2 C  ^
大家咁話啦 不過女唔一定肯同你玩女裝 會話你變態
: y$ Q' e0 {1 T7 j
所以會變左cd同cd....如果同男又好似攪基接受唔到囉
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-9 19:30 發表   
3 n1 r3 a! \( t" k/ q大家咁話啦 不過女唔一定肯同你玩女裝 會話你變態
. z4 O$ H/ M6 ]# Z& G" c
- N' j3 y/ F% }0 ^

+ F7 N7 J9 p) t" A2 }+ `/ Q咁我又唔會著女裝同女玩,只係我睇ts cd片興起,著黎幻想下自己真係同緊佢地搞

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-9 19:47 發表   
0 o4 ~5 Y8 h: ]. E6 Q- @
; E: @5 w! V' P: l& }所以會變左cd同cd....如果同男又好似攪基接受唔到囉
! x) O; B! E* ?4 O% B( E! N, `2 o  J0 ?- N
) H- e2 v4 s$ q
咁如果CD 加 男呢 ,算唔算搞gay

見到靚CD  h4 ]8 [! |: M4 l
就想幫佢含

回復 13# karichanly 的帖子

如果做得投入我都應該會試下

沒人嗎

著住同女挽幾high

回復 16# AlexiaTang 的帖子

你試過??

我認為..正常而又美滿的婚姻...在性生活方面, 要能包容同接納對方的喜好..
8 O9 W4 O; h9 [0 N在合適地配合對方..例如, 有時女的喜歡被pet play or slave play..男的即使沒有特別喜歡此些玩法..2 t0 f2 Y! y5 N7 O' C) H  s( u
都大可配合配合, 時而玩之! i) ]  O4 m% g1 M$ Y2 V6 Q% W* A. ^# B
掉返轉頭, 好多男性..對女性衣物都會有反應..我見好多日本的圖圖網..都有夫妻在玩各種play
) a" P+ f: K0 }  W3 V' e時不時轉下玩法..才是成熟的性生活..7 ^! z7 z. r, P: p5 [7 ]2 m! {
一味默守成規...係跟本上錯誤的...

回復 18# chantelise 的帖子

女喜歡玩那些應該比較小

回復 1# straight123 的帖子

hi hi ,me too