嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

ZARA Boxing Day Sale 全部貨品減價

ZARA Boxing Day Sale 全部貨品減價

剛才也有JM 在另一個post 說, 今日開始ZARA 秋冬季全部貨品減價, 相信係好似外國既Boxing Day Sale 但香港唔興, ZARA 減價其實已經好難得, 今日走訪兩間終於買到心水。買左兩對, size 方面齊碼但唔多 (39/40/41 碼也有), 相信唔會再平, 所以有買就襯手。除了鞋還有其他服裝, 可上官網, 價錢已經update。% ?$ d. m. t. k, G
2 ~2 ~! S% i) ?! K( r5 s! Q! b
這對5 吋高跟鞋一齊都想買, 本來$899 依家減到$599, 減$300 算多, 起碼過了心理關口
1 G/ B& b; G4 b. I( P0 X: n& c' [5 r/ Z( I; y

A& i3 X9 `( T9 v9 y/ G# p
& T( Q# |7 q. \另一對是粉紅色Slingback, 不是真皮所以原價都唔貴, 由$299 減到$199, 無咁舒服但勝在粉紅色好可愛
! K$ S& {; D% d/ w( `% _9 Y1 q- B; i0 \+ d1 r

( ^. J& c# t* T2 ~5 X- r( k1 F! g, a1 }$ F
可能明天再給大家補上穿著的圖吧
5 K3 k9 g) Z" z( ?7 a9 R+ ^5 z3 Z5 F; m( ?+ }4 H7 \3 \
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Heels Fetish

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好SEXY o既高跟

恭喜你買到平嘢,你買的是什麼碼?

其實我本想買這對5吋的,但去到買時却沒有40碼,失望而回。: J8 k& ^. f; {- G/ B. I  z
麻煩你量一量是否足12CM鞋跟。

幾好睇

引用:
原帖由 samou 於 2014-12-27 09:21 AM 發表   
( H& |- h, `. c$ S其實我本想買這對5吋的,但去到買時却沒有40碼,失望而回。
6 G3 z6 w6 u% b! G" [$ `: u* q6 V0 ^6 Y麻煩你量一量是否足12CM鞋跟。
9 a* l- b, u/ X

1 p3 z+ W' {# ?, O我也是著40 號的, 昨日在Element 圓方分店購買, 行內標示鞋跟高度應該會用38 碼來量度, size 大些就會再高些, 我剛才度過40 碼是13 cm 高

呢兩對真係唔錯, 粉紅果對又真係幾可愛. 可惜冇位, 唔係真係再入... . 都係時侯清下舊鞋

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2014-12-27 21:46 發表   
! C! p/ g  [, X: z4 f呢兩對真係唔錯, 粉紅果對又真係幾可愛. 可惜冇位, 唔係真係再入... . 都係時侯清下舊鞋
* {; K5 |/ t7 H  a
0 p& d, T( d. k4 q0 K
我都係呀,爆晒位。

全部都尖頭?

尖頭才好看!!!

引用:
原帖由 samou 於 2014-12-27 09:58 PM 發表   
" K: ]( D4 U$ o2 x* B
/ c8 ^" C' L5 b1 J
4 @- }0 D- E. M/ l1 S我都係呀,爆晒位。
0 Y/ ]) O8 g$ ^9 h8 k( n( E
3 r$ c7 Y- a  B9 q  @7 V/ h, R我都係架, 有留意我最近既分享都估到我不是輕度收藏家, 俾減價沖昏頭腦, 買完先記得自己無晒位放, 真係好慘。
! q8 B1 _; N/ q+ c$ C1 K1 e
" E. q7 V* m1 }6 V
引用:
原帖由 samou 於 2014-12-27 11:39 PM 發表   ; Z2 {  ^  }7 b2 d9 v5 A
尖頭才好看!!!
+ t% M' a' G6 l0 q* h

- N4 [, c# `* B4 X- M對, 一定是尖頭, 尖頭先靚, 對女仔來講, 尖頭是唯一表現女性美: h2 |& t5 w+ Y1 T

4 f3 x5 F8 F/ r- c) V& i8 n[ 本帖最後由 CrossX 於 2014-12-27 23:58 編輯 ]

尖頭真的很好看又性感

高跟,尖頭,細跟也是我的最愛. 還有露趾縫!

靚鞋

引用:
原帖由 CrossX 於 2014-12-27 00:55 發表   5 S. [$ {; b, i) b; m
剛才也有JM 在另一個post 說, 今日開始ZARA 秋冬季全部貨品減價, 相信係好似外國既Boxing Day Sale 但香港唔興, ZARA 減價其實已經好難得, 今日走訪兩間終於買到心水。買左兩對, size 方面齊碼但唔多 (39/40/41 碼也 ...
4 @/ s# ?9 c  G3 B7 O; `
. V/ @/ Q6 B. V+ u$ e" U為什麼這雙鞋沒有穿著圖,因我買不到,所以好期待呀。

特價又唔錯wor