嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   8 N3 S( r$ X1 C6 L$ K  [
著住鞋訓有乜咁爽?
7 Z3 K0 m. _4 z% j4 `; D只有paul con同學先至明白個種感覺% V8 W" o  X' Y% }, h. t

: l7 F0 D: w2 w& W好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
7 o3 F2 ]  e& ~. Q/ T- V/ m1 |8 W% C1 Z( l6 `( w7 o
你唔會捨得除落黎
+ i" C6 h( u9 B' |6 u/ i3 ?* ?( j- D# H1 M! y# g
想同樓主講/ w# ^7 r% H% c- Y9 k6 m4 b

/ _5 w  P" ]( I: _你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
* i% T1 F9 _/ Y. R6 l% @% {  q( ~$ I* |0 T+ g9 b
佢用白鞋白襪撩你
* e5 R1 l) c5 R$ w" Z5 b3 r9 ^2 ~7 L( \4 ?7 Q; m$ N8 J
但你又著白鞋白襪
6 p' O# q! q# d3 _. V+ _3 h8 N1 W; S% r: l7 G4 x6 H6 ~6 ]' p
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d, g- Z2 @9 k4 z
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋. ]8 I" K5 V: W! H( X, C$ N0 K( o
8 C& T+ \9 X8 O- ~+ v5 @

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
& \6 t" t( e/ @. i. ?- u4 _8 [+ v

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑" z. M% u* V$ r
但幻想比人搞更正
/ J3 e, T+ N- h$ W+ h& V7 w另外你個icon好正) W( V( w, T5 D; e. i5 d
: J& v5 t9 z. }1 N) Y) N

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
; n, p0 \' ?- J. Z6 c1 @# G% Q應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   ; p) S3 H' i! p  q6 F
其實我都係突然想著住校裙訓" S$ f  y) M$ ^, N+ l) r* @
你就好la,我都未試過訓訓吓射
7 ~; T1 |% V  P/ T' y: q* `0 K緊系唔好啦!- |6 q2 l& f: {8 n5 {
好麻煩呀!
7 V, K; v) m7 a6 F3 K! A% q又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
2 w! o  H9 {- ]3 U6 L, P訓緊覺著應該唔會突然入黎掛2 U# B" C( p# C$ u: {! L
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
, N  l" |  A6 @咁好?
5 ^. r  |: ]* ^" @( }- i, K4 X/ B' G見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此7 q! i+ \" y2 V: K2 L8 W
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
! @) @2 S1 J% H2 |- ~無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
9 C4 U- I: Q1 F) ^; I! `但幻想比人搞更正  f. L) w( J+ Y# U5 i% u% U
另外你個icon好正
' e& U) N3 Z6 k+ {8 h- H同學^^ 嘻嘻) G/ m1 b- g. M5 n* n1 Z5 C3 `
* l6 N6 o8 M" A& R( p- m8 w8 h
Sweet are the days of girlhood
( @- ?# x0 B, F* V: x* i' @6 j
6 m% n5 t3 I  M) R4 W我鼓勵你試下著靚自己出街
3 u- @) U( `+ w. o) p* [# w
: b7 Q" {- P0 [0 E4 w( Y試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
8 i. V5 J  z4 [! I$ x# I" i( b5 J2 k8 `4 T0 Q1 `. q
我呢世都記得呢一刻!, b  B; \( d1 ~5 h' ]3 u. L5 G( `9 V

7 p: ]' Y7 o! B% P, Wpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
. `" j1 I3 P- t
% x' _/ o) m/ x+ E[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 0 l3 C% t& e% K7 {
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
7 g% w9 w% k" e! U+ R  q! k出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
. n% l; P/ A: r6 w. U
/ }: r% s  @# m8 ]* N只有paul con同學先至明白個種感覺
6 D8 [( u4 ]( i' {" _
; c4 p0 |. @$ l好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹" {! ]8 ^# E$ ~1 `

) D4 i- P2 M& G6 ~1 r你唔會捨得除落黎
! a$ E% L6 J6 ~/ P% y7 e8 Z  G
! Y1 a" k# r. l  U8 @: o想同樓主講
9 L2 s+ j4 d# l/ q) }3 N+ b" U! H/ P7 u+ e  s2 a
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡2 |% e; c# T7 Z2 I: h% N# c

8 [$ J; c' D2 N5 h3 y+ O8 Z佢用白鞋白襪撩你
* L! o9 ^$ _8 O; o9 e# C
$ g, [- E0 t9 ^+ s4 V. ]8 x ...
8 ?9 y0 K! d4 l- Q7 I
7 [9 {+ k$ d7 P! |+ R
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
, j, }( [8 _+ h4 o( T我係灣仔約瑟校服買的