嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡 + H1 _: @; a4 c4 j) W  y8 @1 h
8 @4 p; v5 w8 D: I3 U7 y$ Q* ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享2 U" m: x% E) _, N
個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
* E: R) K0 p' M' t& o! u: a$ O謝謝你的分享
! a- r* r" _: U4 P; @! ?3 w+ l個人比較喜歡粉紅色的那個
* ?- T; N- Q1 v6 s8 u& @
( R% y$ A1 S) Y0 S3 C# c

, v; U, O0 |7 U別客氣
6 g  Y1 [4 A" G% T, S; }5 R* }好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
! W& v! Q4 E, ^" Z你有個咁好的女友真好...
$ e2 L% |. B; B  M3 x7 b; C

3 Y* V1 m  H2 j* j& g# c. I5 \5 H2 \9 h1 s" e

7 @$ y* T! V' }( e坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 9 a/ e( t2 q+ H# `3 M
不過做唔做就另一回事了 8 c; y& m# B' g# ~( o  E6 l
我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 + g) {! ^- e) p& j

* f2 ]/ t6 w- r- I' m5 z* ]- m5 l6 Y0 d  b  ~( [* o6 y
* C! m& N9 b1 D4 o5 `

3 D9 ?( R( }0 ~- O7 ~3 V坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
5 C# l: Z! G4 _# w9 E9 h$ t( ^; Y不過做唔做就另一回事了
. M/ @, s7 p' W+ n我自己就好樂意跟大家分享的   
7 I+ x) e% u9 B! H( E" D
( a7 x( L4 v5 P, w  V睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動
% E* V# b7 G7 |9 h, z首先第一件事就乜都唔駛講住,! j, y0 D0 E1 r6 W, e1 W) D7 G+ Z
敬個禮比樓主先
& L( Z. ~7 F/ o. P# l之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
% N; P5 S% M" c" h9 p" o" m2 X到呢帖既主旨喇
- O6 F: `3 ^+ j0 G, a1 R) X/ Y我個人比較喜歡第一個豹紋bra
( B9 F4 o/ C/ V9 l# z, G8 I' l0 z野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
( h9 d8 R  \- z  k# F* _4 z/ u/ `* G. l, N! @4 f
5 [! S. P! l4 z' \, G6 q0 V
; R, I1 W, u' K
我個人比較喜歡第一個豹紋bra2 P- O. I( w! y
野性中帶點不羈 ...
# }  ^1 b, G2 f$ m0 R
/ M! y# \0 V$ x7 W9 b
哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表   z$ t- z7 j+ f* G9 f: J& R# h
係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
- p8 M2 F( D0 E' G1 z; C! A
& d6 H8 i2 E. ^4 A* N* n6 |' E/ R
  s) J1 c3 k' y( Y( F# z* e不是非賣品來的 5 U, f! ~/ L. T; [
你有興趣收嗎 ?
8 a: y. ^7 L* a因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 / ?0 G0 g9 X5 b4 g; r; V
有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 4 f$ `) X! n* z* U! \8 `5 t

: k6 i1 [7 \; W: U2 D
% ~& Q; |! j5 W1 O5 e
& x4 K, h: ?( \7 d% O/ V( t0 [不是非賣品來的 , D7 o% o; q6 F
你有興趣收嗎 ?
. z3 u" e4 f" H/ V$ W8 d因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 * e+ I+ d; P7 x, }( n) `
6 [4 V8 O$ d2 b8 [

( i# W8 c" {( \我都想啊,不過比我女友發現地震都似,
7 ~$ l1 x4 u2 T我只是幫其他會員代為一問,: g% \) X2 j" g: u0 u
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表
1 z  ~, L6 d( ?1 m1 U" l
) }# v- f3 C$ r# j$ U
7 |6 ^: F; C% r! d6 O: h% p1 y7 }  ~* r0 t# F
我只是幫其他會員代為一問,
6 T2 T: K( S( G好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
: h( b. z" X5 E& c; I2 D

- M7 b% K1 G7 {3 z" M4 B, |, y" I
/ [+ U9 \- b: ^& N% Y% T明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 6 _4 h9 }% e0 E, K; D  @
5 ^" u8 x$ z9 V+ ^3 v6 f8 r

! y( G) j2 M5 H1 U
/ [! `; c4 J! i/ i不是非賣品來的
3 s* Q2 o4 d! F! u: R$ W$ v你有興趣收嗎 ?; c, U, W1 f0 r* n+ i
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 9 H! q% S2 x2 n2 y5 A- ?$ K) M
6 G8 c* O8 i  B; ^" x
* R9 g5 }: a7 @8 s0 b她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
! i: t' G1 L! G4 X9 ~9 @唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表
0 {) f1 ?2 Y1 n
) }8 W% R: @# D/ ]8 V! r- l
* w$ ~8 g3 D0 w; D) j/ A9 ~% p她唔介意賣俾cd的朋友嗎?3 ^- ?! A. \& j8 V/ E/ U
唔係每個女仔接受到cd的男士。
* I0 S3 U( N: F- g
  r: E/ u2 B1 ~- p7 l
7 I5 X6 O) k, g
至在清位而已   k" J0 i+ b5 O0 X$ H, J' L. ~
好過拎去掉啦,浪費晒
6 l: L8 F' W1 E. B0 b: e她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的

4 I" x  }2 S% h: g: q, L% @
' `- @/ e2 q! o. h4 A9 u[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-26 01:15 編輯 ]

2 w9 d; _2 ?* p4 b這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
6 H& V/ b0 L+ G好想佑你女友係點的人
' J- `- _% g9 G. N

- E! ~, u# W' M' E+ o: U
  X4 ?& b! o' f1 i+ [嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表 ; W, T0 L3 k3 f" O8 k; f  @, N
真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
! }7 b! p/ `0 w4 r
. F7 X5 I0 K  J5 r; p" \; b! K1 B$ X. |& Q4 J
4 t6 ~) w% E  J- t4 m1 Q! [
某程度上可能會令人羨慕的 : C7 ^0 a1 c3 O9 G! v1 m$ `, Z
不過相對日子太久會有點厭的感覺 - y( g: A: P5 x8 c3 I! C* M
慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的