嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡 # h% `% E# @" F/ N! Q2 T
% l: C( {# h% E* a+ w/ q
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享& O, y7 M! Z) w/ Z$ K* D" B- M' i
個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
0 _0 Z2 d' ~; _* p* m' G4 e) K謝謝你的分享$ q$ w' @/ y. f. j5 o1 F
個人比較喜歡粉紅色的那個
3 X- R0 b. Q6 ]$ b( j* |% l2 V: R$ }  c! W

# e* D3 c& R% j9 }8 D別客氣
  ]) j. O" m) Q5 h( S" i: [5 `1 ~8 ]好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表 3 d; n5 v- Y  {; t4 L+ @
你有個咁好的女友真好...
2 W/ m/ V& O( ^( R8 Z8 g+ X; U
& s. D) A! F  q) C$ W
' R: p* z1 {3 ^" x! P

. i# g0 p! p  _6 Y3 U坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
# ]# }1 D) w" b/ J8 k不過做唔做就另一回事了
5 b  d* J' G" v2 U/ Q4 W我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 . M. Q+ s% I. x& c* g( x' c# i6 f( @
2 d" T* \. G3 |$ l+ A

. I4 }  Q8 Z/ u+ I& D$ _; ^1 p0 o8 v
: L7 t, O( ]- U! @% @. a7 t. y
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
! f: }8 m* S; l9 J/ \; D0 S不過做唔做就另一回事了
: \5 L* j* {' Q8 |# w; {/ |( e我自己就好樂意跟大家分享的   
  e  Y) X* l3 @6 u8 [, m0 {. S, c0 T
5 h' [$ C! {4 K5 |& x
睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動2 F% `" e0 j7 Y* |* \
首先第一件事就乜都唔駛講住,3 y/ L6 h' N" B' a0 e% m+ U$ s
敬個禮比樓主先
$ R* x8 u* Y7 E5 w+ g3 e% Q之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
5 X$ h* L* H! |. p* S到呢帖既主旨喇( d$ i" {$ `/ u4 H  I9 n
我個人比較喜歡第一個豹紋bra6 W: B$ [' x5 u
野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
  ?5 F# ]* F2 Y9 F. J$ |: h; S6 D: Z6 y. J0 [9 k& r

& d( Y0 {" l. Y. V# ]' b" o" W
3 A% q* Q1 B. }% t% W* h我個人比較喜歡第一個豹紋bra- c9 G1 {/ v. w0 B
野性中帶點不羈 ...
2 Q! V2 @  X& z2 ~4 K

2 W* ~1 J! s: y; w( k9 u哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表 9 I7 d5 m  y/ i( m, b
係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
; `! c" }1 h7 j1 N! F" ]0 p$ N
. m- M# O/ X1 L+ s$ w4 {! I
" N' N) T6 R" y( V8 Y- h* W/ H不是非賣品來的 # D. P- G) K. O: q* w, j% x: \
你有興趣收嗎 ?
3 o. O0 _3 K% u8 ]' q4 o0 y因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
6 r; {3 Q8 @- S9 y% R4 N有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 ; \4 F, j# Q- F4 H
5 O; L$ s& @: p" S, @: o

' Z' R9 q& X  o$ q* O( n8 p
) ]- q! Y# }7 ^' q2 N+ M不是非賣品來的 4 h1 r6 _6 b) R2 u. W! a8 J& U
你有興趣收嗎 ?
  c& {( \5 ]5 Z# i. M& F# z8 l因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
4 I; e% r; q; {7 y4 j7 C有意的話可以 PM 我傾傾   
3 s& x/ q* {& t

* E9 F+ i8 D/ r% w- W我都想啊,不過比我女友發現地震都似,
; Q4 T" g; {8 w2 u5 E9 a9 l) a* N我只是幫其他會員代為一問,; o% i: z# v/ N! o1 n! [
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 0 J( K: l9 X7 F! w; v' L/ L

5 w# @; @! n4 ~& }2 G$ c
1 }# a" y* z5 n
/ o: J0 O3 q* u3 E# v7 E) n7 g我只是幫其他會員代為一問,
: r, [& [2 h" h6 E5 \好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
" E6 Q" I  I% T5 N
- p& U7 Y9 S' U# ?# C9 Y
" h4 _9 H, t4 o* j$ `0 y# i
明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表 ; `7 V& G6 I% e) @" g  v7 Y
# w. v( u) v- m9 |
  P' u, Z# @, c- c5 e/ H
6 Q1 D# W" o2 j* }
不是非賣品來的
+ A; x5 Y$ V- V& b! P7 }# Q8 e你有興趣收嗎 ?7 M) w6 `5 q- V" t6 i
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 / |% {4 A; L1 {  y6 p0 Z! Q
有意的話可以 PM 我傾傾   
: Q/ f+ v4 I! l( f5 d9 F* a

& l" u2 h$ N* p8 `# ]. A她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
3 m1 p( s( u% G  j唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表 8 g5 _1 {3 @# p: p: e
3 ?! e4 [/ X2 j# @! d2 p

" L. Y( V( O6 @9 r她唔介意賣俾cd的朋友嗎?' |' R8 N! |+ J- V" s  m
唔係每個女仔接受到cd的男士。
; i; T7 _- V5 |$ }* |  `
& h8 c2 x3 \' k0 f$ s
. E4 g1 A$ S  E! t$ x8 I: p. f2 y1 @
至在清位而已
0 B8 c! N" N. ]: J9 v+ R$ V好過拎去掉啦,浪費晒 6 M: R7 z/ r( w5 U1 C+ G# O( D; c
她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的

0 [3 B0 d( E3 k# _* _9 N. v
7 `( T3 K3 `/ c8 H[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-26 01:15 編輯 ]

/ O2 G1 @, L0 m0 W2 y( O3 U8 }3 t這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
$ ?  l1 w' ~7 e1 t! C( Q好想佑你女友係點的人
9 {8 ?8 \; U8 Q1 B5 q

" L# t5 n& K5 {. d3 y* W$ n% p$ k( ?! ^& a
嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表 $ l0 J2 e/ e2 o* `/ i) |, ?+ L
真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
7 y# Q* _2 u6 g; h0 }/ ^

" K7 f$ d/ f. [$ K: O- Z* q5 g5 \8 M+ N+ e. z
  k, O5 d; H+ x# ]/ E2 b* t
某程度上可能會令人羨慕的
$ g, U1 q$ r5 l: b  H不過相對日子太久會有點厭的感覺
% A( }1 G) h5 x- o3 M  ^* g慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的