嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔要的爸爸 & 底底

唔要的爸爸 & 底底

相會慢慢更新比大家選擇,等爸爸 & 底底可以早日搵到個好主人 " k4 n! ~$ x! {/ A$ w6 |
有興趣可以 PM 我 !!

# x; i' G! I  `) R7 ?
& W$ h) {; m  D* k; ]6 U' H! L[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-25 21:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇,好惹火既紅色,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 21:01 發表
. Y! q2 p6 U) `哇,好惹火既紅色,正呀!
: q% o8 g; {6 m7 e7 ^

1 R2 o2 w( s( ]
8 ?7 v3 w8 R5 u正就買啦

都話左會地震咯,我都好想買呀,- s& f" ^9 i) m2 @% L) C
買完要開個迷你倉架$ t* p" N8 f3 s" C/ C+ u# X" _
如果唔係點收藏喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表 & f* q7 |/ i3 P9 i
都話左會地震咯,我都好想買呀,6 {$ [8 {+ B9 x5 \1 g) h/ o7 B/ s
買完要開個迷你倉架
( Y' I  T* j& H( w如果唔係點收藏喎
* y  [( a( M/ a: j
7 w, q, f1 ^% G4 [
4 z, R  c" I0 ?# x. l, I+ D買一條 / 一個試下囉
: a0 E* j& a/ ~1 L" |/ f7 G  m7 f# Y又唔會阻地方的   

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 22:44 發表 9 I& i. u$ D. ^- B* }" ?1 z

E0 D9 U6 {3 p. e4 d/ Y# ^
. e3 Z: S3 j! L& m: B1 L
& P# P. g3 J$ p* o) Z& E8 t  n買一條 / 一個試下囉
! O1 ^# ^6 S4 G2 m8 ?6 h又唔會阻地方的    
% u, E: P4 @7 ^
" S7 J) N: U( K
我都知唔會阻地方,不過真係唔知收去邊度好呀0 ]3 e/ ~6 G& o1 o0 K( J
如果唔覺意比女友發現左,9 P2 Y: ~* R, A/ u0 H5 a( z& W
我都唔知點樣解籤

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表
- Z& q1 t/ d# v/ v! N都話左會地震咯,我都好想買呀,
- J: {* v9 Y! J5 r' B9 m* T* A/ ^買完要開個迷你倉架
4 q4 G1 u6 w' `6 @: T2 M如果唔係點收藏喎
5 w0 y5 x3 i7 m* B- C
7 b: G# j8 \5 {4 i% y
1 e/ A' W( Z; l! j! X
如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。
' Q; u% D; z) g# f8 c8 n不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。
9 F6 ?. D3 a; M0 r* Z5 P又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。1 b1 Q' B  N- e+ [; c$ c8 ~( o9 Z

: x! v7 l( w- l* J$ y. t見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。! `6 v* H- Z$ r
何況cd?

呵呵
, q5 M! e# l6 F; K, S4 Q兩位大大都碰到相同滴嗜好收集嚕) D' h- t8 W9 m
那可以彼此多交流下捏

珍惜自己女友本身同她給的東西

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:42 發表 * x$ k0 e( n1 n
珍惜自己女友本身同她給的東西
  v/ ?( T5 K7 t$ k

3 E+ b% M' ]% L6 z; r
8 t& b: U, t+ G& O6 a  V9 j' Y5 o珍惜一定會的
$ X0 u4 S" x( Q5 ?) i唔要的東西留下來都沒意思,倒不如賣給大家

胸罩跟小丁丁都好性感喔我喜歡我超愛的

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:07 發表 * K5 l* ~7 l/ Q# b0 u( F

' ]; U8 q7 j( M  O- L$ S
' _; R6 l& X& O) M$ J$ I6 H; U
3 i0 @& o! z& @3 X- C/ I" o如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。
& \6 }: z7 w& p6 f不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。; v. o" b2 O4 x* ?5 K$ R, B
又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。
0 C' N! D6 c. z3 Q8 I
! k+ x( }) b* h見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。 ...
7 g; B9 ], N/ |' |
/ d+ ]  Y- T' [$ X6 F哇! 講真,呢個又真係幾好既提議黎喎
6 b$ C" ?- B' \如果屋企長時間有人係度又無房既話, k: s+ [7 n! ^8 H$ o4 o  p
可以考慮下呢個建議

可愛 & 香香的爸爸 & 底底等緊大家 4 ~1 K0 W6 @; A3 o- c0 A
大家快快帶他們回家唷

你很好人呀...

under how much

引用:
原帖由 bubuhang 於 2009-4-27 19:36 發表
, H' ~8 x+ H8 y! w. d9 Ounder how much
5 t  h" Z; ?# W6 C

% w' L0 m; a) Z
+ K6 i6 u% g3 {2 S1 w9 ^pm 我談談,謝謝 !!

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-27 19:24 發表
* \+ g- @1 k* i你很好人呀...
2 n1 M- o6 }$ H7 I

, x' W8 K5 }: q& o0 d- r# w$ c6 [2 p2 }0 B( D8 c
你有興趣的話都可以 pm 我談談,謝謝

very nice thx

very nice thx

前面的內衣滿性感的,
' B4 S' k$ u3 t2 `+ t* d: D  a但後面的小丁更有看頭...

黑色bra我鍾意啊
york