嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

27歲直仔搵似女既cd做朋友

27歲直仔搵似女既cd做朋友

27歲直男 168高 60kg 有女友( C/ f; A0 k% N! l" u8 ~' n
想搵啲似女又中意直男既cd做朋友2 g+ W6 Q3 J# K2 e1 a0 V- @% M6 d
一定要似女同走肥
8 _* E# H4 m* p; S4 b8 G# T2 W6 A有意pm wechat
覺得好的就按一下感謝吧~~

目的都寫成帳號名了~~不會太明顯嗎?

哈 其實交朋友都可以
& M7 x8 Q6 i5 k1 J5 [! F# ?況且只係帳號名

佢坦白嘖7 |) a' E: Z- x
冇咩唔妥呀

多謝支持

沒說不妥啦…@.@”
# U% m# o* X1 d+ g! m+ t7 [  U$ u% l0 Q. L
不過怎樣才算像女生?^^”

加我比相我睇咪知似唔似

搵得cd就唔係直男啦,仲話自己有女友,痴痴地

引用:
原帖由 findcdtoplay 於 6/3/2015 00:39 發表   
9 s( |, y' Q' A% k0 a" A) @/ y! }加我比相我睇咪知似唔似
4 B( _2 w2 `$ T9 q+ n嘉怡稍後可能會在這裡貼些照~~只怕你到時不想跟嘉怡說話…

引用:
原帖由 cythina 於 2015-3-6 07:41 發表   
$ b9 e2 }; T4 c, {搵得cd就唔係直男啦,仲話自己有女友,痴痴地
  k0 ~7 p  }" a0 H. O5 `5 f
首先 我係未搵過cd既 搵黎唔係想玩你心目中諗果啲 我亦都無話一定接受到  m! V) N8 N( C' i' L
再者 我的確有女友' ^% m8 [# r+ d/ W7 R; Z9 G! U: N
無事生事既人就真係痴痴地

引用:
原帖由 annachan 於 2015-3-6 07:55 發表   
: s3 t6 f% ]; _0 V; D
( @2 x; Y* B( E# _* E& ]- u+ V嘉怡稍後可能會在這裡貼些照~~只怕你到時不想跟嘉怡說話…
5 l5 n, F- @" f& z
沒關係 交朋友不會不跟你說話啊
; o8 O6 g& T# V; i: p8 J; F: c4 `想找似女的是因為覺得會比較易接受

回復 11# findcdtoplay 的帖子

你可以先四處看看我們姊妹們的照片~~看看能否接受…
8 u, F. y9 c% B; `$ F
) G4 f2 v9 r' D不然會瞎浪費時間喔…

引用:
原帖由 annachan 於 2015-3-6 08:32 發表   
. {% f6 N/ i/ k) o你可以先四處看看我們姊妹們的照片~~看看能否接受…
: }9 i* h9 q0 @$ F, ]  {- z  x: j7 ]- \# Z# N
不然會瞎浪費時間喔…
+ \* |  Y$ r' Z0 A
有看啊 有的看起來蠻美

引用:
原帖由 findcdtoplay 於 2015-3-6 08:21 發表   % G) p& u2 O$ e# e+ h( w# g

1 k: J8 g3 D9 Z1 p首先 我係未搵過cd既 搵黎唔係想玩你心目中諗果啲 我亦都無話一定接受到+ P5 {  q! \4 m0 e, z6 e# |
再者 我的確有女友$ O  y  w  L! j# P; J
無事生事既人就真係痴痴地
+ E' ?2 V4 s7 z( J4 Z
" i7 T  T! U+ q0 k5 n; L3 s痴得過你呢D,CHEAP人

Don't argue la

要駁 又無理據 就咪講啦係咪

帖內容都講明係交友 要歪曲意思既都睇下字

傾都未傾 又唔了解我 憑幾隻字判斷人' E! z* [! t" Z5 d. g# `
咁係唔叫cheap嘅 叫膚淺

引用:
原帖由 findcdtoplay 於 6/3/2015 00:39 發表   
0 g3 I3 M7 J; ?. I1 j" l8 z3 n: X加我比相我睇咪知似唔似
) ?( i) X$ p2 m, y先來些不露臉的~~如果不行就算了啦... 5 S3 X% `2 X; d' Q5 j7 Y
0 ^3 j( T$ V1 v
http://hkcd.tv/thread-45502-1-1.html

引用:
原帖由 annachan 於 2015-3-6 19:36 發表   
$ W0 s/ a* w- g9 O
. ?% x3 ~& o8 Q# F0 K先來些不露臉的~~如果不行就算了啦...
3 M: D/ P/ p8 v2 Y: F" H; {2 d# b
http://hkcd.tv/thread-45502-1-1.html
8 e( \/ A. c; |2 C! P$ D. g' L
未夠點數睇你個post,等夠果陣睇