嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

27歲直仔搵似女既cd做朋友

27歲直仔搵似女既cd做朋友

27歲直男 168高 60kg 有女友( s1 D% s5 j4 Q9 ~  U: U- V* n
想搵啲似女又中意直男既cd做朋友, q  ]; \5 `  \" M; v  t+ \
一定要似女同走肥
; p" d( Q4 y( d$ x! k& ]3 t有意pm wechat
覺得好的就按一下感謝吧~~

目的都寫成帳號名了~~不會太明顯嗎?

哈 其實交朋友都可以
1 t3 z0 w. n0 y7 e. m6 T) k況且只係帳號名

佢坦白嘖6 {  \. \" D( A/ N, o3 C* Q2 k
冇咩唔妥呀

多謝支持

沒說不妥啦…@.@”/ `: G4 k" V" k$ a( V
! I3 {0 w$ C$ ?  r7 S  ~8 g
不過怎樣才算像女生?^^”

加我比相我睇咪知似唔似

搵得cd就唔係直男啦,仲話自己有女友,痴痴地

引用:
原帖由 findcdtoplay 於 6/3/2015 00:39 發表   * R- Q! l" A) M% ]9 j
加我比相我睇咪知似唔似
, a  R# L% y) }) N0 l4 g
嘉怡稍後可能會在這裡貼些照~~只怕你到時不想跟嘉怡說話…

引用:
原帖由 cythina 於 2015-3-6 07:41 發表   
, U5 v( n& t) f& ^3 Z) A; A/ R搵得cd就唔係直男啦,仲話自己有女友,痴痴地
6 N: j5 B* t* G, D$ J首先 我係未搵過cd既 搵黎唔係想玩你心目中諗果啲 我亦都無話一定接受到9 F1 u$ u2 [# J2 F! `+ b
再者 我的確有女友* Q+ [! ?7 p) V, }3 A0 v8 o% A. j+ G8 E
無事生事既人就真係痴痴地

引用:
原帖由 annachan 於 2015-3-6 07:55 發表   
) z$ D" V" D" t1 h+ X8 ~
# V& F1 S5 D3 i0 M5 i" B嘉怡稍後可能會在這裡貼些照~~只怕你到時不想跟嘉怡說話…
# J3 @) H- R0 G8 V9 |
沒關係 交朋友不會不跟你說話啊6 N; }- ], }, G3 }
想找似女的是因為覺得會比較易接受

回復 11# findcdtoplay 的帖子

你可以先四處看看我們姊妹們的照片~~看看能否接受…
5 g5 ]8 V% T# H  g, w2 X. q$ _8 [5 D2 q8 r
不然會瞎浪費時間喔…

引用:
原帖由 annachan 於 2015-3-6 08:32 發表   + k; p9 g2 w: M8 g& P% [
你可以先四處看看我們姊妹們的照片~~看看能否接受…8 v- O! j! f. |  T* ?
( \+ j! M$ k1 _( r- ^
不然會瞎浪費時間喔…
7 x6 P  S( W$ F$ q% ^
有看啊 有的看起來蠻美

引用:
原帖由 findcdtoplay 於 2015-3-6 08:21 發表   * B% f3 N; Y9 `- {) @" W3 \
% B! a" W: o, G& T
首先 我係未搵過cd既 搵黎唔係想玩你心目中諗果啲 我亦都無話一定接受到- I" o7 n. _; E
再者 我的確有女友! Q5 y. P2 K& S( H0 e; H2 z
無事生事既人就真係痴痴地
% g/ w3 @- F& F/ ~

2 S3 Q) V$ }( `/ D- U痴得過你呢D,CHEAP人

Don't argue la

要駁 又無理據 就咪講啦係咪

帖內容都講明係交友 要歪曲意思既都睇下字

傾都未傾 又唔了解我 憑幾隻字判斷人& H& D$ R' w, y+ S( h8 F
咁係唔叫cheap嘅 叫膚淺

引用:
原帖由 findcdtoplay 於 6/3/2015 00:39 發表   
; q9 N1 m( o8 f加我比相我睇咪知似唔似
/ I9 _6 u: t  ~: V4 m) {7 J先來些不露臉的~~如果不行就算了啦... , g& n/ i* Z, }7 c6 q! m

$ ^# r/ \6 C6 g6 l8 i% D: _0 F* Chttp://hkcd.tv/thread-45502-1-1.html

引用:
原帖由 annachan 於 2015-3-6 19:36 發表   9 H) l- F0 w: A3 A( p% j

7 |  I3 q- g; T' u4 `先來些不露臉的~~如果不行就算了啦... 3 t, W/ h* M- f+ i
) v8 R8 A2 U( b/ j' E' |
http://hkcd.tv/thread-45502-1-1.html
  `6 N/ `2 U; M) W6 c9 B5 V
未夠點數睇你個post,等夠果陣睇