嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有無香港代購日本?

請問有無香港代購日本?

唔該各位!
' I' L5 y/ q7 i: M2 G有無人用過安全又方便.; v$ z" Y9 A) W* R1 Y
香港代購日本.
$ p* r7 f9 P( j# f& f可以介紹下..     唔該各位..
7 A1 X* g# b5 ^) d) n% [; X$ v/ l
6 `! a/ y: s  W/ M% s: _0 ]$ y想買..
( D. z6 t/ M$ I3 ~; D& h% h1 xhttp://translate.googleuserconte ... EnsHa48GPjhaMuyU5FA
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔係話例自己米# U1 z' n- c$ k7 y1 P

3 I& \1 P* ]0 r; p9 @' `) f) r# Z/ S反正都係MIC
' B9 o; ~6 G2 W3 ]+ w9 J有無考慮淘寶?
YV3S1E117XC050141

MIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有

已經有日本集運,自己買再集運返黎,如想找代購google search "from japan"

引用:
原帖由 JG5446 於 2015-3-5 23:48 發表   " y) H0 u: B6 k6 \9 e+ j
唔係話例自己米
; a6 k! }/ _6 H, N* I& u- P3 V( M5 p& x6 f, H3 @/ k
反正都係MIC
: r/ J8 ~8 \! e3 y有無考慮淘寶?
7 ]# y5 c2 h# ~6 y

0 ]* w- b" O8 @' O) U請問咩叫MIC
2 C6 D7 t  F. q, |$ k: |可以介紹個網子嗎?淘寶   唔該!
. n  s, K' H/ y" T
9 v8 k  t% x' z" ?$ O; t* v0 L[ 本帖最後由 philips2001 於 2015-3-6 18:30 編輯 ]

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-5 23:59 發表   
2 N4 R- u8 R6 rMIC唔值得代購啦……呢個款類同既有大把日本網購有
& y! ?+ b5 n" X9 s% v3 o) L

% k/ Q* r$ E# Y) c  T1 u, k+ P# L) ]: O. ?
可以介紹日本網購嗎?) I7 X9 @3 V9 P
因為唔識日交
- S9 q3 U+ k- `" W, y3 T比個網子可以嗎?   唔該!

引用:
原帖由 philips2001 於 2015-3-6 18:31 發表   
% ?, N8 c- p. ~' P, s9 O5 ]1 k; R! E) t
/ ^6 i5 W5 ?% e$ t& Z2 r8 s

1 y4 C7 t: A) a; y, {' b可以介紹日本網購嗎?
7 D3 c# {: d6 h7 H2 b因為唔識日交0 J# K9 D& {0 \* G
比個網子可以嗎?   唔該!
0 U  j7 d( l3 H, s) ~. c& v

9 @0 L* O4 w( g; h試下樂天啦
. N( O8 S( F9 v$ R( {7 Zhttp://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-3-23 22:58 發表   
  z' R9 E, g* H$ V% F% m
0 ]% z& d# d: P
6 ]1 q8 o6 S  U4 s! Z+ L0 {+ V試下樂天啦1 c/ W/ N+ [) Q! v
http://global.rakuten.com/zh-tw/ ... C%E3%83%BC%E3%83%AB
( l+ d+ L. s" g; A" l唔該!等我去睇下先!