嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片會有感覺嗎?

我都想穩人幫我呷片... >.<
/ u% \( P9 c7 c5 @$ [0 O* K0 M又濕又暖真係好正...
9 }% v$ o, P7 T' D. Y/ M我都試過呷片+女仔底底$ S* m5 U& o- K; i& x% |. B
整到條片好實gar....

回復 21# littletim 的帖子

好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我

我都想呀~~~~
& }# L- V/ X5 h不過你係住邊?
1 K/ A: j! M. a6 g我都有好多片可以玩...

回復 23# littletim 的帖子

好吖,大家傾下,己Pm你

讚呦

尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正

引用:
原帖由 diaperfan 於 2015-4-14 15:19 發表   
' q) o+ Q( k2 b& u( i尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正
( L1 n& d& a8 w6 D$ x; J" y
3 q& v1 F, h4 P* J1 `7 {9 j; g& v; g
前排去旅行, 岩岩唔舒服肚痛, 路上又無洗手間, 心諗如果陣包尿片就好......" c4 V6 e9 v7 Z- C& n
其實出發前都諗過買唔買一包尿片去, 但因為出發個日遇上小問題遲左出門. U9 L. k4 S+ W. b; D8 M
無買到而已......

回復 27# willy 的帖子

你想係尿片開大.會有陣味

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:06 發表   
& s% X/ E" e' v$ O. v# p你想係尿片開大.會有陣味
. j1 i' d2 z' I

; o( G9 k% n6 V2 F3 h1 Z  F但總比瀨係條褲度好.......

回復 29# willy 的帖子

你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:35 發表   
. k2 ^( {* J3 L) k你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼
3 \0 l1 U& u$ x4 r
& C+ z: g8 q; H% U; s5 h4 l
3 i2 G' y/ _  t5 B; u0 y' F
因為屋企有人, 所以無用..... 宜家有部份尿片放係LOCKER, 有機會會攞返出來用.

回復 31# willy 的帖子

你有無wechat傾

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:49 發表   ' x. L  X; n1 @3 y
你有無wechat傾
0 U' a- C" N" z0 R( |: A! r

) Q; r' D0 ~' T; p
1 g- {2 ~5 P6 @8 Z無WECHAT

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-30 08:19 發表   # r) c  }9 g( E8 C& b+ l6 P+ S
好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我
( Z7 y3 O$ o5 j3 ~- F" ^0 y' w# S0 _
其實你地想試下用衛生帶???
- P: z0 j' y) I; N6 z( ~/ g: c50年前個個女人都有用衛生帶的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 33# willy 的帖子

有咩其他聯絡方法

回復 30# isuzu4.3 的帖子

著裙就話用可以用內褲形姐,左右貼先係尿片囉,著褲換片都方便

回復 7# willy 的帖子

綁住呷尿片就唔少得要件約束衣啦

回復 36# arched 的帖子

但我喜歡左右貼尿片,今日屋企無人可以呷片
; X7 e: q2 s& `2 k) U5 Y6 `# n可惜搵唔到喜歡尿片朋友玩

回復 38# isuzu4.3 的帖子

下,點玩呀可以?

回復 39# arched 的帖子

只係大家幫對方換尿片咋