嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

本人十分喜歡扮女孩子,想結交一些新朋友一起出街及交流心得  1 K$ K- h8 T( {4 k0 `* p: B& F
[email protected]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你著開咩女仔衫?
+ Y6 B- g+ U( ~3 H2 ?我多數著校服裙~

any photo?

我都想

我都鍾意扮女仔~~add me1 n; D" m6 Z- y
$ @$ \1 ^5 v. z0 @1 Y2 f
[email protected]

淨係你cd既話得唔得,我都想有人陪吓

i want join and walk with you all....
7 j6 F7 N% ~  m1 O9 ]but i not a cd,may i join

搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 20:36 發表
9 n6 [2 I& H# j3 D搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
# `" c. Y: X$ A/ v- J0 ^: W1 N' n8 w" t- F/ `* `; f
我會 不過要搵過地方變身先得

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-29 21:29 發表
$ b+ \) f% }2 n4 \4 @
$ P- E" x  ^  [# m+ R, d2 k! q3 n+ {" `
我會 不過要搵過地方變身先得
( d4 U2 c0 H4 M. n
: G, J% k9 n- E; P  F2 P
' t% a/ r+ T, |: M) `我驚你出街嚇親人

可以add我∼大家交流一下

預埋我呀,[email protected],唔該。

你地出左街未呀,等埋我

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-8-5 12:36 發表   6 k3 |% }) O* c4 P% f/ X# e5 p
- ?& m7 e+ ]9 S. f9 `

, e( B7 `1 |1 A  d2 c" R4 X; p. }+ t4 v1 q( S# M. A9 b" Z
我驚你出街嚇親人
9 r9 {  j! i6 {7 i
9 N/ ?. L& G: j0 [4 ^* j3 ugrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好 ) f5 Y3 {! J: m! d, t9 b9 r( O
睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎
+ \' n1 j5 W' y/ w! D你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
3 Q8 o2 u: n$ T# o0 V1 @著得唔好睇或者身材唔好 打撃姊妹自信心 你就好似一隻癲蟹咁用蟹鉗狹人咁
% i9 }3 k% |" T/ s* ]亦好似見到一個你心目中唔鍾意幾野想係呢個世界上永遠消失(如果你係地球公主的話: 不過你無可能係)
" A- o5 `, P7 m- O# |對人對事你就係見到唔滿意就會出你既情、緒、發、動

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-1-12 19:16 發表   ' k0 b* y! k6 E1 c
- P/ \: ]3 I& o' F! R* F

( R/ O6 W' Z4 s. pgrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
6 v5 M1 n0 \, Y- A! l睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 + [- N8 Q  B! y2 ^% c) q
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
5 ?$ A3 r4 R7 F; D著得唔好睇或者身材唔好 打 ...
5 [  W# e1 ^0 q. Z# I$ H
; X3 f9 o& U5 N8 k1 j. F/ }1 i' @  `, A/ c* M1 O
佢不嬲都系咁嫁啦..!!" @+ ^  A, j% f7 N4 ^& n: D
有時睇到都有d火..1 h! L1 n) ]6 D! Q" _$ P$ X- q
真系好想知道佢系點ga 樣囉..$ u7 z( z2 J3 l- a" z# i, U" X
旦可能佢講ga野 有可能系同更自己講囉

回復 14# 音樂家 的帖子

說得對!
8 A1 e- |1 O5 R/ `' H( L- qCD呢個圈子已經唔係為外界所包容
8 V. q4 V$ k( ]+ n% Q& h所以更需要我地大家圈內人更互相尊重同包容!4 A8 X9 o* g2 F8 l6 N. c" o7 b0 K

9 J& w- b$ s6 }% K5 Q3 C加上CD始終唔係真正ge女人...
* y7 q, o: g7 O有不足是一定的了$ \6 f+ ]) @6 i2 o: ]2 x1 N) O
8 a/ `- ?/ {" Y9 @3 g9 Q' J
我的心裡...住著一個女孩子

我唔係想鬧佢 而係想佢諗吓人地(支持、感受同諒解)7 V! ^6 N; M' @6 k; L
唔好諗自已咁自私 呢個世界唔係得佢一個
! M0 S. V% x2 a! k, d一山還有一山高(人比人比死人) 希望明白呢個道理
; i% F$ u) o8 v; T3 n$ E7 T! m( q' _* k

我只係說出我想說的話0 o/ w: p- ]4 X1 `
有不足既地方要改好出奇咩,我都好接受人地既批評9 d* `2 P. p) C
我說話已經好仁慈,比起其他討論區,我至少一定留有餘地' p, R7 j' R+ p: C9 o
如果你地有咩唔滿意大可對我作出不是

我一個星期總有一晚CD出街行o下,而我女友又會著黑絲一齊陪我 ~

我著女裝/ t4 o8 m1 b5 y* j' N/ ~
咁算唔算?